0 TL LİMİT TANIMLAMIŞLAR. karta para yatırıp kullanabilir miyiz, sınır var mı acaba ? |
Yeni iş bankalı olup kredi kart kullanana 3000 TL indirim (5. sayfa)
-
-
tam hatırlamıyorum 30yada45 gün içinde diğer kartların limitini düşürerek yada gelir belgesiyle limiti artırmazsanız kapanıyor gelen bu 0 limitli kart
bende ilk kez bu vesile ile maximum aldım kampanyaları bol ve avantajlı
world kart en çok kullandığım karttı buda ondan aşağı değil kampanyası çok fazla.
-
diğer kartlarımın litimini indirince anca öyle limit tanımladılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
konu dışı ama
maximum kart aldım ısbankası kartlarımda görünmüyor başına gelen var mı?
-
Hocam telefonla ara onaylat biz öyle yaptık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her 100 tl üzeri harcamaya %10 indirim yapıyorlar. Direk 30bin harcayıp 3binde kazanabilirsiniz. Veya 100 tl harcayıp 10 tl de kazanabilirsiniz. Güzel kampanya olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%10 lar geliyor blu tv kodu da geldi ama diğer vadedilenler gelmedi
şunlar gelmedi
-iş Banka’lı olmanın en hızlı ve en dijital yolu İşCep’te! Siz de İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olun, İş Bankası kartlarınızla gerçekleştireceğiniz ilk 200 TL ve üzeri alışverişinizde 200 TL MaxiPuan kazanma fırsatına ek, daha birçok ayrıcalıktan yararlanın!
Kampanya detayları:
31 Aralık 2022 tarihine kadar İşCep’te yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması kapsamında ilk defa İş Bankası müşterisi olup, aynı ay içerisinde İş Bankası kredi kartına veya Bankamatik Kartı’na başvurun. Başvuru tarihinizden itibaren takip eden ayın sonuna kadar gerçekleştireceğiniz ilk 200 TL ve üzeri alışverişinizde 200 TL MaxiPuan kazanın. Üstelik kartlarınızın teslim edilmesini beklemeden anında internet alışverişlerinde ve mobil temassız ödemelerde kullanma ayrıcalığı yaşayın!
-Kampanya Ayrıntıları
30 Eylül 2022 tarihine kadar İş Bankası kredi kartına başvurun, kartınız onaylanınca Maximum Mobil'deki Pazarama'da geçerli 100 TL Pazarama MaxiPuan kazanın!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 15 Eylül 2022; 16:8:4 >
-
Direk 30.000 harcayıp 3.000 kazanamazsınız… Her işlem için maksimum 100 TL yani en fazla 1.000 TL ye kadar oransal verir…quote:
Orijinalden alıntı: cehili
Her 100 tl üzeri harcamaya %10 indirim yapıyorlar. Direk 30bin harcayıp 3binde kazanabilirsiniz. Veya 100 tl harcayıp 10 tl de kazanabilirsiniz. Güzel kampanya olmuş.
Onu gözden kaçırmışım :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
www.isbank.com.trhttps://www.isbank.com.tr/kampanyalar/iscepten-isbankali-olanlara-maximum-kart-alisverislerinde-yuzde10-indirim
Kampanya devam ediyor sayfa linki değişmiş...
ayrıca bundan başka 200 tl maxi puan ve 500tl pazarama puanda veriyor reklamlarda gördüm ayrıntı bilmiyorum
ben başvururken 100 tl pazarama puan 15 gün sonra vermişlerdi...
-
Dijital ortamda çok tehlikeli bir uygulama telefon numaralarını bile satıyorlar bu bilgileri kim bilir nereye satacaklar?
-
Öyle bir şey olursa suç duyurusunda bulunursun. Güzel bir tazminat alırsın.
Ne yapabilirler kendin olmadıktan sonra
Telefon numaralarını satıyorlar tazminat alınabiliyor mı? hayır mağdur olmamak için uzak durmakta yarar var.
-
Alınıyor hocam ama hemen değil.
Bu banka bu verileri satamazlar. Başka kurum olsa herneyse de yine de sizin insiyatifinize kalmış. Şubeden açabilirsiniz
Herkesin bütün bilgileri internette var zaten artık bunlara ulaşmak isteyen ulaşıyor. Bu takıntılar eskide kaldı…quote:
Orijinalden alıntı: bilgi@sayar
Sitelerine girin hepsi "görüntülü görüşme kaydıyla" 100TL'den başlayıp binlerce TL'ye kadar para vereceklerini söylüyorlar. Sadece kimlik değil bir sürü biyometrik veriyi de aldıkları düşünülünce, -güvenlik alanında biraz okuma yapmış- insanın aklına "Bunları ne yapacaklar?" sorusu geliyor.
Arkadaşlar bu puanları ay sonu mu yatırıyorlar ?
-
Hayır provizyondan çıktığı gibi indirimi yansıtıyorlar.
Bu indirimin son tarihi ne zaman şimdilik hala yansıyor
Sonsuza kadar yansıtsalar bir numarali kart olurdu ama her güzel şeyin bir sonu oluyordu.o da oldu bitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afraze55 -- 29 Ocak 2023; 14:19:51 >
Şartlarda Aralık sonu yazıyor ama ben bu ay 3 kez faydalandım sonu vardır da ne zaman acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X