Şimdi Ara

yeni işletim sürümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD NİN ATHLON 64+ ün tam verimi verebilmesi için yani işletim sistemi cıkarılcakmışş.tabi microsoft deil sanırım

• Bu bir sorumu yoksa bir cevapmı . Hiç bişe anlamadım
  • +1
  • ++1

vista 64 bit mi??
  • 64 bit Windows xp var ya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazydevil1907

AMD NİN ATHLON 64+ ün tam verimi verebilmesi için yani işletim sistemi cıkarılcakmışş.tabi microsoft deil sanırım

Daha bu tip sistemlerden tam perfons alınması biraz zor.
    En az 1 -1.5 sene geçmesi lazım. İşletim sistemlerinin işlemcilerinin mimarisine uygun hale getirilmesi gerekiyor. Tabiki bu da yeterli olmayacak. Programlarında 64 bit versiyonları çıkması lazım. İşlemci+İşletim Sistemi + Programların bir biri ile uyumlu çalışması + bunların uyum sağlayabilmesi için donanım ve Yazılım üreticilerinin bu konuya daha fazla yönelmeleri içinde 32 bit uygulama ve donanımsal parçaların piyasada daha az kullanılır olması gerekiyor.

Yani kısır bir döngü ve bu döngüyü kırmak için de bir hayli zaman gerekiyor doğrusu ....

• quote:

Orijinalden alıntı: crazydevil1907

AMD NİN ATHLON 64+ ün tam verimi verebilmesi için yani işletim sistemi cıkarılcakmışş.tabi microsoft deil sanırım

bu tür yazılımlar var ama çok kısıtlı ve gelişmekte olan bir şey. vista beta çıktı ama o ms un. linux 64 bit sürümler var. bazı oyunların 64 bit sürümleri çıktı far cry gibi onda mesela görsel verim alıyorsun daha kaliteli bir şekilde. bilgine...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.