Kredim çıktı ve yarın kapora yatırmak için bayiye gidicem. aslında 1.2 TSI Trendline için anlaştım fakat Comfortline için 3000 tl fark isteyince acaba comfortmu alsam diye düşümeye başladım. madem o fiyata çıktık acaba aynı fiyata 1.4 TSI trendimi alsak diye tilkiler dolaşmaya başladı kafamda...siz ne dersiniz ?
hemen satmayacaksanız (3-4 yıl) 1.2 tsi hem vergi yönünden hem donanım yönünden hem de yakıt tüketimi yönünden daha avantajlı olur
test edin 1.2 tsi size yetiyorsa problem yoktur.
tatmin etmiyorsa 1.4 tsi alın.
1.2 tsı comfortlıne derim vergi avantajı var en önemlisi full bir araba olcak fulün tadı herzaman başkadır.
Ben 1.2 tsi kullandım herşeyiyle güzel fakat 1.2 'nin piyasası tam olarak oluşmuş değil.
1.2 TSI Comfortline daha mantikli olur dusuncesindeyim. Motor yeterli, ekonomik. Donanim iyi. Daha ne olsun?
Performans çok önemli değilse 1.2 Aralarında çok fazla da fark yok zaten
1.2 TSI comfortline bence de manikli olan. Aradaki guc farkini her zaman kullanmayacaksiniz hatta cogu zaman az yaksin diye gaza basmayacaksiniz. Ama ekstra donanimlar her zaman isinize yarayacaktir.
iki aracida test edin test etmeden arac almayin.
cevaplar için teşekkürler. 1.2 yi test ettim. şu an 1.3 astra kullandğım için olsa gerek bana gayet yeterli geldi. 3-4 sene aracı kullanacağım allah nasip ederse. 2. elini düşünmüyor değilim ama öncelik aldığım araçtan keyif almak istiyorum. o yüzden donanımını önemsiyorum.. 1.2 TSI kullanan arkadaş var mı acaba?
Donanimlara baktim da Trendline ile Comfortline arasinda cok fazla fark var. Trendline`i 1.2 de olsa 1.4te olsa bence hic dusunmeden elemek lazim.
Bazi farklar Sis fari ESP Aluminyum jant Park sensoru Yagmur sensoru Otomatik far Direksiyon radyo kumanda
Daha da var farklar. Yani aslinda olayi soyle ozetleyebiliriz Trendline da donanim olarak deri direksiyon, klima ve tavan havayastiklari var. Onun disindakiler zaten nerdeyse her aracta standart olan seyler
quote:
Orijinalden alıntı: berk984
Donanimlara baktim da Trendline ile Comfortline arasinda cok fazla fark var. Trendline`i 1.2 de olsa 1.4te olsa bence hic dusunmeden elemek lazim.
Bazi farklar Sis fari ESP Aluminyum jant Park sensoru Yagmur sensoru Otomatik far Direksiyon radyo kumanda
Daha da var farklar. Yani aslinda olayi soyle ozetleyebiliriz Trendline da donanim olarak deri direksiyon, klima ve tavan havayastiklari var. Onun disindakiler zaten nerdeyse her aracta standart olan seyler
yazdığınız donanımlar cevap için fazlasıyla yeterli, konu kapanabilir
Hocam 1.2 TSI iyidir. 3-4 yıl binecekseniz donanım olarak dolu olması daha tatminkar olur. Satarkende 2. eli daha iyi bir fiyat eder diye düşünüyorum. En azından trendline'a göre.
Hocam 1.2 TSI sizi tatmin edecekse 1.2 TSI Comfortline çünkü donanım olarak müthiş fark var. Bizde 1.4 TSI Highline için bayii ile anlaştık ancak yarın fiyat listesi güncellenecek inşallah bir miktar daha indirim olur
1.2 comfortline aklıma yatmaya basladi. Donanım olarak ta çok daha iyi. Bugün sitede gördüğüm kadarıyla 44.200 fen başlayan fiyatlar diye bir güncelleme yapılmış. Ben 45000 olarak anlaşmıştım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme