58.500 TL'ye 1 hafta sonra Jetta Comfortline 1.6 TDI DSG Siyah + 17 Jant + Cruise aracı teslim alacağım. Bu ilk gelen paketlerde alanlar, hangi bayiden hangi donanımda Jetta'yı kaça aldıklarını yazarlarsa çok sevinirim. Bi de 800 TL bandrol tescil masrafı adı altında bi para alıyorlar, bu para ne için bilen var mı?
Hocam o parayı vermeyin. Trafik işlemleri kendim yapacağım diyin. 300 TL kadar komisyon alıyorlar. Normalde 500 tutacak iş 800 oluyor. Bir de üstüne yarım günde bitecek iş 2 günde halloluyor. Ben çok pişman oldum.
Vallaha bu fiyata trafik sigortası da dahil değilmiş, neyin nesidir 800 TL? Ruhsat dediğin 40 TL, plaka hadi 60 olsun.Yarın ilk iş satış danışmanımı arıyacam. Çok kafama takıldı.
Hocam 800 TL nin bir kısmı o zaman MTV'dir diye tahmin ediyorum. Trafik sigortası için de pazarlık yapın. Onlar yaptirsin ona ayri para vermeyin.
Evet bende bunu yazacaktım iyi oldu yazdıgınız beyler . tamamen neler var bu masrafın içinde ve resmi rakaları bilen varmı ?
Beklenen zam geldi arakadaşlar... Yakıt zamlarının üstüne birde kur ayarlaması.Kurun her yükselişinde zam gelirse araba alamak ve binmek iyice zorlaşacak.Tabii vw hayranları hariç bizim gibi...