Şimdi Ara

YENİ JETTA MI? YOKSA EPİCA MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar babam yeni araba almayı düşünüyo şimdi kullandığımız araba megane2 2008 model ama sıkıldık artık şöle bi chevroleye gittik baktık babam epicayı çok beğendi çünkü arabada nerdeyse 10 bin tl ye yakın indirim vardı ama fazla yakıyo 7.4 ama bize 2. eli kuvvetli hemen değer kaybetmicek bi arabada lazım ben de jettayı düşünüyorum ama onunda içi kötü falan diyolar ona daha bakmadık arabada kesin istediğim özellikler şunlar:

1)dizel olcak yakıt tüketimi az olcak çünkü yılda 40-50 bin kilometre yapıyoz
    2) 2. eli kuvvetli olcak yani satışı kolay ve değeri hemen düşmicek bişey olcak
    3)kesinlikle otomatik vites olucak

Tabi ben jettanın 1.6 ful+ful Highline versiyonunu düşünüyorum babamda 2 araba arasında kararsız kaldı aslında Latitude düşünüyoruz da onun otomatik vitesi 82 bin tl jettanın fulü 64 bin tl SİZCE HAMGİSİ DAHA İYİ YA DA BU ÖZELLİKLERE GÖRE BAŞKA TAVSİYENİZ VAR MI ?

• İkinci eli sağlam arç istiyorsan o zaman Jetta alacaksın ancak şimdi gidip sipariş versen sanırım Ekimden önce sana araç veremezler.Jettaya 1 ağustosta %10 ek vergi gelecek.Yani fiyat artacak.Yetkili satıcı ile görüşürsen iyi olur.Chevrolet ile hiçbir tecrübem yok.Onun için iyi yada kötü araba yorumunu yapamam.Sadece Cruze için alınmaz deniyor.Epica için fikrim yok.
  • Epica az yakmaz. Sehir ici 7.4 hayal. Ortalama 8-9 gibi duşun. 2.elde satman zor olur ve cok zarar edersin.

Jetta yeni sordum. Kasım dediler. Fluence de düşünebilirsiniz.

Epica cok donanımlı. Ama nedense satışı az. Test araçları bile yok opellerde.
  • bana jetta daha iyi gibi geliyoda insignianın Edition Elegance Paketi iyi diyolar ama fiyatı ahkkında pek bilgim yok sizin bi bilginiz var mı tam olarak
  • Opelin sitesinde fiyat yok mu?
  • 71 yazıyo baktım şimdi de daha şağı fiyata alabilir miyiz ya da indirim falan yapıyolar mı ?
  • Benim tahminim indirim yaparlar fakat telefonla değilde gidip direk yüzyüze sormanızı tavsiye ederim daha ciddiye alırlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet1213

mrb arkadaşlar babam yeni araba almayı düşünüyo şimdi kullandığımız araba megane2 2008 model ama sıkıldık artık şöle bi chevroleye gittik baktık babam epicayı çok beğendi çünkü arabada nerdeyse 10 bin tl ye yakın indirim vardı ama fazla yakıyo 7.4 ama bize 2. eli kuvvetli hemen değer kaybetmicek bi arabada lazım ben de jettayı düşünüyorum ama onunda içi kötü falan diyolar ona daha bakmadık arabada kesin istediğim özellikler şunlar:

1)dizel olcak yakıt tüketimi az olcak çünkü yılda 40-50 bin kilometre yapıyoz
    2) 2. eli kuvvetli olcak yani satışı kolay ve değeri hemen düşmicek bişey olcak
    3)kesinlikle otomatik vites olucak

Tabi ben jettanın 1.6 ful+ful Highline versiyonunu düşünüyorum babamda 2 araba arasında kararsız kaldı aslında Latitude düşünüyoruz da onun otomatik vitesi 82 bin tl jettanın fulü 64 bin tl SİZCE HAMGİSİ DAHA İYİ YA DA BU ÖZELLİKLERE GÖRE BAŞKA TAVSİYENİZ VAR MI ?

peugeot 508 alın hem d sınıfı hem de çok şık bir tasarımı war chevrolettende wv jettadan da daha iyi bir arabadır

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.