Şimdi Ara

Yeni Kango Geyik Testine Gelmiyor!!! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
0
Favori
8.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu açan arkadaş, çok önemli bir konuyu yakalamış ve bizlerle paylaşmış..

ESP nin bu sınıftaki araçlarda, iki kat daha önemli oldugunu görüyoruz..

Yıllarca Avrupa' nın otomotiv endüstrisi yönünden çöplüğü olduk..

Üretimden kalkmış, eski teknoloji arabalar Türkiye' de cirit attılar..Ölümlü kazalarda, şampiyonluğu kimselere bırakmadık

Bazı arkadaşların ESP yorumları, bana bu zihniyeti çağrıştırdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Superonline1

BENE ONU DEMEYE ÇALIŞIYORUM BURADA KANGO FANATİKLERİNİN
    SADECE KENDİLERİNİ TATMİN ETMESİ OLARAK GÖRÜYORUM YAZILANLARIN ÇOĞUNU

quote:

Orjinalden alıntı: askvesen

quote:

Orjinalden alıntı: Superonline1

EVET DOĞRU KANGOYA HAKSIZLIK ETMİŞLER
    DİREKSİYONUNU HIZLI SAĞA SOLA ÇEVİRMİŞLER
    ZATEN BERLİNGO 50 İLE GİDERKEN
    CADDY DE 40 İLE GİDERKEN YAPMIŞLAR BU TESTİ
    SİZİ KANDIRIYORLAR

bu testte herşey eşit ve dürüstçe yapıldığını varsaydığımızda ortaya çıkan bir tek sonuç vardır...

" ESP GÖREVİNİ HAKKIYLA BAŞARMIŞ OLUP CADDY VE BERLİNGONUN İKİ TEKER ÜSTÜNE KALKMASINI ENGELLEMİŞTİR"

başkada bi sonuç çıkmaz :)

Oldukça tatmin oldum sayenizde teşekkür ederim güzel sözleriniz için.

• Testteki Kangoo da ESP yok

Testteki Caddy ve Berlingoda ESP var

Türkiyedeki Kangoo da ESP yok

Türkiyedeki Caddy ve Berlingoda da ESP yok

Biz Türk ler için Türkiyede bu araçlardan satın alacaklar için bu testin ne ÖNEMİ var peki ?????

Bu mu Marka fanatikliği şimdi
    Bu kadar ucuz Yorum olmaz

Ayrıca ben kesinlikle testte yamuk olduğuna İNANMIYORUM

Bilakis test okadar iyi olmuşki Kangoonun ESP siz halini gördük
    Peki ya yine soruyorum

Caddy ve Berlingonun ESP siz halini gören varmı ???

Şimdi ben marka fanatiğimi oluyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperella

Testteki Kangoo da ESP yok

Testteki Caddy ve Berlingoda ESP var

Türkiyedeki Kangoo da ESP yok

Türkiyedeki Caddy ve Berlingoda da ESP yok

Biz Türk ler için Türkiyede bu araçlardan satın alacaklar için bu testin ne ÖNEMİ var peki ?????

Bu mu Marka fanatikliği şimdi
    Bu kadar ucuz Yorum olmaz

Ayrıca ben kesinlikle testte yamuk olduğuna İNANMIYORUM

Bilakis test okadar iyi olmuşki Kangoonun ESP siz halini gördük
    Peki ya yine soruyorum

Caddy ve Berlingonun ESP siz halini gören varmı ???

Şimdi ben marka fanatiğimi oluyorum.

+10000000000000000000000000000000000000.......

• Araç üreticilerinin AVRUPA VE ABD'DE bir aracı satabilir hale gelmesi için yerine getirmeleri gereken bazı aktif ve pasif güvenlik kademelerini tamamlamaları gerek.Bir araç bu bazal özelliklere sahip değilse üretim ve satış izni alamaz (Örneğin memleketimizin en zengin holdinginin sahipleri zamanında MAZDA VE LADA'YI güvenli değil gerekçesi ile ülkeye sokturmayıp,kendi ürettikleri kuş serisini millete onlarca yıl satmışlar, sözkonusu KUŞ SERİSİ ise AVRUPA'DA ASLA satış izni alamamıştı,bırakın satışı trafiğe çıkmasına bile izin çıkmadı).Bu basal özellikler arasında ABS,ASR,ESP,HAVA YASTIĞI veya diğer 3 harfli özelliklerin hiçbiri yoktur.Teknoloji ilerlediği ve araçların hızları arttığı için ve rekabet nedeniyle bu özellikler opsiyon olarak veya bazıları standart olarak sunulmaktadır. RENAULT niçin bilmem hangi modele ESP koymamış diye ne dünyanın en kötüsü,koydu diye de en iyisi olmaz.Ancak önceden belirlenmiş birtakım güvenlik standartlarını sağlamakla yükümlüdür,diğer tüm üreticiler içinde bu geçerlidir bu durum.Ayrıca bu serbest piyasadır kimse kimseye hesap vermek zorunda değildir,beğenen alır beğenmeyen başka ürün alır.

Konuyla çok ilgisi olmasa da ben ''daha önce de yazdım'' şu açıdan da bakıyorum bu konuya;Gerek RENO,gerek TOFAŞ,FORD,HYUNDAİ,HONDA,TOYOTA,MİTSUBİSHİ,MERCEDES,PEUGEOT,İVECO,BMC,OPEL ve birçok firma yıllardır ülkemize hem yatırım yapmış hem de onbinlerce insana iş sahası açmışlar.Fakat VW GROUP(VW,SKODA,SEAT,AUDİ,PORSCHE) yani ülkemize DOĞUŞ OTOMOTİV! (hiçbir şekilde otomotiv ünvanını haketmez kendileri,araç satmak otomotiv ise ben de otomotivim) tarafından İTHAL edilen bu araçların jant kapağı bile ülkemizde üretilmemekte.Bunu geçtim 1 kuruş yatırımları yok adamların.Bunu da geçtim, ALMANYA'DA bu gurubun önemli yerlerinde çalışmış bazılarının söylediklerine göre %100 yahudi sermayesi olan gurubun büyük ortakları olan aileler ASLA VE ASLA bir müslüman ülkede yatırım,üretim,istihdam yapmama kararı almış olup,bu kararı yıllardır tavizsiz uygulamaktalar.Sermayenin dini imanı soyu sopu olmaz arkadaşlar,bu şekilde ayırımcılık anlamına gelebilecek ifadelerden ben de hoşlanmam ama gerçek bu.
    Ben bu konuda DOĞUŞ OTOMOTİV'E 4 kez, VW ALMANYA'YA 2-3 kez mail gönderdim.Adamlar bir kez olsun cevap vermediler.Yahudi lobisini bilen bilir,öncelikle yaptıkları işi çok mükemmel,dürüst,doğru ve kaliteli yaparlar.Hatayı affetmez,müşteriyi daima HAKLI görürler,kesin değişmez ticari kuralları vardır, bu kuralların dışına asla çıkmazlar,kendilerinden olmayanı şirket üst düzeyine getirmezler.Evet adamlar ülkemizde de çok dürüst çalışıyorlar ama YATIRIM VE ÜRETİM konusunda çok bağnaz ve çok tutucular.Aksini dinlerine ihanet sayıyorlar.Bazıları bundan bana ne,adamların araçları sağlam ben ona bakarım diyebilir,saygı da duyarım, ama bu tavır benim için önemli.Ben ülkeme üretim ve istihdamı KASTEN yapmayan bir gurubun malını almaktansa mümkün olduğu kadar fabrika kurmuş insanıma ekmek kapısı açmışlara öncelik veririm.Tıpkı bir zamanlar JAPONLARIN yaptığı gibi.

İşin 2. bir yönü ise ;ADAC otomotiv sektöründe hey yıl yüzlerce test yapan ve bir o kadar ödül veren, verdiği ödülleri araç üreticilerinin reklamlarında kullandığı bir kurum.Bu kurum da yahudi sermayeli ve
    ALMAN menşeli.Geçtiğimiz günlerde Almanya`daki otomobil kulübü ADAC`nin aylık `ADAC-Motorwelt` dergisinde İslam ve Müslüman düşmanı `SOS Abendland: Die schleichende Islamisierung Europas` adlı kitabın reklamını yayınlaması ve konuyla ilgili Müslümanların uyarılarına kulak asmaması olay olmuştu.Aynı ADAC, BANA GÖRE tabi, yahudi sermayeli ALMAN bir araç sözkonusu olduğu sürece çok bariz olmasa da kesinlikle tafaflı davranacaktır.Bu adamları hayat felsefesi budur,evet malın en iyisini,en kalitelisi yaparlar ama asla kendilerinden saydıkları bir kurumu kötülemezler,2. ,3. sıraya koymazlar.Yurtdışında ithalat ihracat yapmış kişiler bu kuralı gayet iyi bilir,isteyen sorabilir.

Özet olarak kimsenin inancı,etnik kökeni düşüncesi beni şahsen alakadar etmez, ben kuyumcu KİRKOR'dan altın alır, yahudi MOİS bey'den ticaretimi yapar, Mıgırdiç ustaya'da aracımı yaptırırım bilirim ki bunlar benim insanım.Ama arkadaşlar kim ne derse desin VW-GROUP kesinlikle benim kadar iyi niyetli düşünmüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koksal09 -- 23 Aralık 2008; 22:26:26 >

• Senin anlattığın işin başka bir boyutu

Sonunda kadar Haklı olabilirsin bana göre haklısındırda

Ama benim hemen yukarıda söylediklerim olayı test baabında düşünürsek

Yukarıdaki 3- 4 kelimelik denklemi bile kuramayan insanlar var

Adam o 3-4 kelimelik denklemi kursa bu testin Türkiyede ki Ticari araçlar için hiçbirşey ifade etmediğini anlar.
    Çünkü o sınıftaki hiç bir araçta ESP yok

Türkiyedeki donanimhebr.com sitesine Yeni Kangoo Geyik Testine Gelmiyor yazarsan bu tamamen Saçmalıktır.

Dersinki Yeni Kangoo ESP siz hali ile geyik testinden çaktı !!!
    Peki Yeni Berlingo ve Cadyy nin ESP siz hali ( Yani türkiyede satılan modeller ) nasıl acaba ??

İnsanlar böyle basit ve 3-4 kelimelik bir denklemi bile kurmak için DÜŞÜNMEYİ kendilerine zor buluyor

Renaulta LANET olsun evet Lanet olsun böyle bir araca ESP koymadığı için ???
    Ama adamlar onun ESP siz halini bile teste sokmakta sakınca görmemiş ...

Aslında bu test i bizler yanlış yorumluyoruz ..

Renault Berlingo ve Caddy de ESP olduğunu bildiği halde (Avrupa için söylüyorum)
    ESP siz Kangoo yu teste neden soksunki ??

Burda amaç bakın bu araçlarda ESP olursa böyle olmazsa böyle demektir.

Ama malesefki MİLYON KERE MALESEF
    bizler için gene değişen birşey olmuyor

Çünkü Türkiyede hiçbirinde ESP yok...

• Mevcut aracların HEPSINDE esp var. Renault yazılımını geliştirmeyi kabul etmiş. İlk serviste yeni yazılım yüklenecekmiş. Renault esp'yi 300 euro karsılıgında extra vermemesini standart tüm araclara konmasını ıstemişler.

Insan imzasına otomobili yazınca marka fanatikliği böyle oluyormus. Bunun denklemle esitlikle alakası yok. Sonucta bu bir paylasım sitesi herkes buldugu bildiği bilgileri paylasacak ki hepimiz birseyler ögrenelim.
    Is yollarda kapısmaya kadar gelmis; o sahil yolunda gecen senelerde cok iyi gittiğini sanan bir bmwde yoldan cıkarak günahsız iki kişiyi öldürmustu.
    Bizden bu kafayla bi cacık olmaz; az bile yapıyorlar. Ne gerek abs'ye esp'ye, celık jant krom kaplama olsun yeter. Dun bir peugeot bayine gittim. Cift bolgeli klima olan bir aracta ne yazık ki opsiyon olarak esp yok. Bugun isterseniz 4 ay sonra teslim ederiz diyorlar. >Kimse istemiyormus onlarda getirmiyormus. Yuh insan hic olmazsa getirdiği aracların %5 ini espli getirir. Opsiyon farkıda sadece 700 ytl.
    Pasif güvenlik onlemleri sadece kaza olduktan sonra ise yarıyor, ben kaza gecirdikten sonra işsterse araba 8 yıldızlı olsun. Bunu yasayıp, yasattıktan sonra ne önemi var ki.

Dediklerime inanmıyorsanız; veya ben almanca bilmiyorum siteyi ingilizceye cevirip okudum; forumda Almancayı cok iyi bilen ( yanlıs hatırlamıyorsam Taner Bey ) onlardan yardım isteriz .

Renault promises modifications

Kangoo comes to tipping

. In a comparison test, the ADAC with several vans of the lower middle class has carried out shows the Renault Kangoo at the ADAC test alternate significant weaknesses. . Despite ESP exists at the French in extreme situations Kippgefahr. . The ADAC urged Renault to better coordinate the ESP.

With the test result confronted promised to rework Renault ESP vote. The company will update the software to all customers, from the sales launch a new Kangoo with ESP bought the earliest date available. In general, this means that customers under the guarantee and availability of the new software is automatically a free update for one of the next inspection is provided. Renault offers in the model for families and recreational athletes first time - until now only with a surcharge of 300 euros - a stability program. The ADAC has been calling for many years the automobile manufacturers to ESP as standard on all vehicles and offer to reduce the number of accidents continue to reduce.

• Mevcut araçların hepsinde ESP var mı??

iyi arştır bakalım varmı yokmu ?
  • Var arkadasım var. Sıkıntıda orada zaten.
    Ama acıkcası seni yadırgadım, aracını seviyorsan memnunsan neden benim arabam senin arabanı döver polemiğine giriyorsun ki?
    Burada ki amac yeni kangoo alanları uyarmak, boyle bir manevra yapmak zorunda kalırlarsa baslarına neler gelebileceği hakkında fikir sahibi olmalarını saglamak.
    Ama maaselef hala birileri bu araclarda esp olmasın daha fazla surat yaparlar diyebiliyor.
  • bence şirketler bu çakal zihniyetten vazgeçmeli
    avrupada satamayacakları modelleri Türkiye'de gazlıyorlar müşterilere.
    bursada üretilip avrupaya ihraç edilen modellerde esp var, Türkiye'de satılan modellerde yok.
    yazık günah.
    millet alıyor diye bu kadar da yapılmaz.
    ondan sonra tartışıyoruz kendi aramızda, Renault mu iyi Opel mi iyi o mu iyi bu mu iyi diye. hiçbiri bizi adam yerine koymuyor işte, yalan mı...
    zaten paramı denkleştirir denkleştirmez renault'umu satıp isuzu d-max almaya karar verdim iki aydır.
  • Neyin sıkıntısı neyin Esp si

Türkiyede bu modellerin hiçbirinde ESP yok işte

Gir bak bakalım bi yerde ESP opsiyonu bulabiliyomusun

Benim fanatiklik falan yaptığımda yok Hemen kestirip atmayın
    Bende bu arabanın eksik yönlerini rahatça söylüyorum
    Tkip eden bilir etmeyen bilmez

Babamın şirketimi Reno banane ya elin Fransızından hayret bişe yani

Bi test bulmuşlar Yeni Kangoo alacakları uyaralımmış bak devrilir ha.
    Testi geçen Yeni Berlingo ve Caddy den al bakalım Türkiyeden PARASINI verip alabiliyomusun.

Bu nedir ya

Sanki ilkokul çocuklarına ders veriyo kadar zorlanıyorum
    Reno yetkilisi olsa bu kadar uğraşmaz git istediğini al der valla

Zaten kanımca bnim nedemek istediğimi

Yeni Kangoo Geyik Testine Gelmiyor !!! başlıklı bu testi

( Türkiye ) özelinde 2 kelimenin yerini değiştirip nasılda çürüttüğümü herkez görmüş anlamış..

Bi sen anlamamışın gibi geliyo
    Benim bu olayı bu kadar basit bi şekilde antlatmamıda
    Marka Fanatikliği diyip kolaycılığa kaçmasın kimse

Ha çok uğraştım o ayrı.
    Fanatiklikten değil

Hani derler ya 2 + 2 = 4
    Bakıyorum bazı kişiler o 4 ü 5- 6 falan diyo olayı yanlış değerlendiriyo dayanamıyorum bende

Yoksa yerim Kangoo sunu Caddy sini
    Bugün bu olur yarın başkası olur

Son kes Söylüyorun birdahada söylemicem Zaten benden başka söyleyende yok B
    Bi nevi konu basit kaçmış İlkten aa Kangoo ya bak Caddy le Berlingo ya bak hesabıda
    Akıllı adam olayı Türkiye için düşünürse mühim bişe olmadığını anlıyo zaten

Şimdi şöyleki

Testteki Caddy ile Berlingoda ESP varmı ????? VAR
    Testteki Kangooda ESP varmı ????? YOK

Buraya kadar iyi gidiyoruz. Ağır Ağır Acelemiz yok

Türkiyede Caddy ve Berlingoda ESP varmı ???? YOK (internet sitelerinden bakıldı görüldü , görüşüldü )
    Türkiyede Kangoo da ESP varmı ??????? YOK

Bu Yeni Kangoo ADAC tarafından Caddy den daha EVEEET
    Güvenli bulunmuşmu ??????????????

Şimdi bana bu denklemi anlatıver bakiim yavrucum .........

• KONSERVE HER ZAMAN KONSERVEDİR
  • quote:

Orjinalden alıntı: historiyst_45

quote:

Orjinalden alıntı: koksal09
    Ayrıca bildiğim ülkemizde satılan CADDY VE BERLİNGO'NUN hiçbir versiyonunda ESP yoktur

Evet malesef yok ...

Aynen arkadaşım katılıyorum
  • Konserve herzaman Konservedir.

Zaman Zaman işine göre değişir Bazen Olur Baze Olmaz.

ADAC Geyik Testi yaptığı zaman Caddy iyidir.
    ADAC güvenlik testi yaptığı zaman Kangoo iyidir.

Ama Konserve Konservedir değilmi ??
    Evet Konserve Konservedir.
    Alman Konservesi de iyidir.

Şahıstan şahısa değişir Konserve
    Bir Standardı yoktur bu Konservelerin.

Yok yok Alman Konservesi iyidir.

31000 liralık konserve var bende .
    Yinni ??????????
  • sırf binek olarak kullanılacaksa böyle bir aracın alınmasına gerek yok ama eğer hem iş hem ticaret için veya sadece ticaret için kullanılacaksa alınır. esp'si olmuş olmamış. beni ırgalamaz çünkü ben ticari bi araç almayı şu an için düşünmem.
  • sırf binek içinde tercih edilebilir.. içine oturunca ferah geliyo.. bu tip araçları binek kullandıktan sonra taksiye binince mezarda gibi hissedebiliyo insan kendini. şahsen ben böyle hissediyorum
  • 90'la gitmenin tehlikeli olduğunu bildiğim bi araca ben pek binmeyi düşünmem. zaten benim araçda gayet genişcene yapılmış. genişlik isteniyorsa mini mpv'lerden alınabilir. mesela opel meriva, ford fusion, renault modus gibi dar araçlar değiller ve yüksekcene olduklarından genişlik sorunu yaşanacğını sanmam
  • Ben bu saatten sonra kesinlikle binek kullanmam
    Bu benim kendi tercihim

Elbette bizim bu araçlarda binek konforu bulmak zor

Ama görüldüğü gibi bunuda firmalar gelen talebede endeksli olarak yavaş yavaş gideriyolar

Örneğin Kangoo
    Öyle değiştiki bir adı kaldı

Binek ne abi ya kafamın hemen üstünde tavan

Desiğim gibi bu saatten sonra binek alamam

Bütçe 50 yi falan bulsa
    Kesinlikle C4 picasso
    Ordada Reno Scenic i tercih etmem isterim bana Picasso çok daha sexi ve çekici geliyo

• quote:

Orjinalden alıntı: alperella
    Kesinlikle C4 picasso

Yaramı deşme şimdi ...
  • o akdar param olsa tabi bende picasso yada scenic veya espace gibi araçları tercih ederim. lakin onlara en yakın genişlikte ve ucuzlukta kangoo ve o sınıftaki araçlar mevcut. ayrıca 90 la gitmekte ben bi sakınca görmedim aracımla. gayet kontrol benim elimde.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.