Şimdi Ara

YENİ KARTTA EKRANA GÖRÜNTÜ GELMİYOR!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni kartımı aldım sonunda yalnız monitöre nedense görüntü gelmiyor. benim monitörüm biraz garip yalnız markası samsung modeli LW17E34C. bu adreste bulabilrsiniz neye bezediğini
    http://www0.uk.shopping.com/xPF-Samsung-LW17E34C
    ekran kartım zotac gtx295.

Şimdi bu monitör hm tv oluyor hem monitör. arkasında vga dişi çıkış var, ben önceden kartımında vga dişi çıkışı olduğu için gidip 2 tarafıda vga ve erkek girişli olan kablo aldım ve görüntü gayet vardı. yeni kartı alınca karta girecek kısmına kutuyla gelen vga to dvi adaptörünü taktım ve bağladım karta ama görüntü gelmiyor ekran kap kara, gelecekmiş gibi oluyor hemen gidiyor monitörü açınca. acaba sorun karttamı yoksa monitördemi?
    ekran kartının power lambası yanıyor ve fanı dönüyor ama görüntü yok lütfen yardımmmmmm :(

• Diğer DVI soketini deneyebilirsiniz. Ekranınızda TV-LCD ayarı varsa ona dikkat edebilirsiniz. LCD ekranlarda genelde kaynak (Source) girişi oluyor. Analog ya da Digital şeklinde. Onu Auto yapmayı deneyin.

İlk denememde bende de benzer bir sorun olmuştu. Ekranın kaynağı Digital olan DVI soketindeymiş ve ekran kendi hâlinde Analog olarak geliyormuş. Bu kaynak ayarını yapınca sorun düzeldi. Belki sizde de benzer bir durum vardır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.