Şimdi Ara

Yeni kasa için fiyat söylermisiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar rahat yani en az 30 fps oyun oynayabileceğim yeni bir kasa toplaak veya satın almak istiyorum yardım edermisiniz .

NOTİ: daha önceden gelen arkadaşlar değiştirdim çünki ekran kartı işi yatar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZFieryMasteR -- 14 Şubat 2014; 18:45:36 >

• max bütçeni ve sisteminin güç kaynağını yazarsan yardımcı olmaya çalışırım
  • ati hd 4850 al 2.el ortalama 100 tl.
  • ZFieryMasteR Z kullanıcısına yanıt
    Dostum XP kullanıyorsan acilen 2 GB Win7 için 4 GB filan yap belleği.
    Diğer bileşenler süper olsa da 1 GB ram ile bir şey yapamazsın.

Ayrıca Sempron 140 çok zayıf bir işlemcidir. Orta seviye ekran kartlarını kaldırmaz. Anca giriş seviyesine yeter.
    Yalnız bu işlemcinin çekirdek açılma potansiyeli var. Dene, açılırsa X2,X3 vb Athlon işlemcin olur.

Sempron 140 için HD-6570 bile güçlü kalır. Hadi yeni nesil diyorsan HD-7730 ki bu bile zor.
  • guc kaynagini yazmamissin ama tenekeyse bile 6570 model bir kart takabilirsin.rami en az iki gb yapman lazim.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/powercolor-ax6570-1gbk3-h-hd6570-gddr3-1gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=56837
  • rami 2 gb yap 2 nci el 4850 tarzı bişiler bak yada 3870
  • ZFieryMasteR Z kullanıcısına yanıt
    sistemi çöpe at veya sat yeni sistem toplayalım sana çünkü bu sistem düzelmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3870 tarzı ekran kartı
  • bİLİYORUM zATEN İLK BİLGİSAYARIM ama düzelmez diyosanız başka kasa alırım
  • MAX bütçem 550 ytl ...
  • @bjk__murat Senin bunada bir reçeten vardı heralde murat hocam ne dersin?

NOT:Ekran kartı almak istersen konuşabiliriz 4850 için. Eski ekran kartımı satabilirim sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızıl_Şaman -- 14 Şubat 2014; 18:39:28 >
  • Bu sistemden hayır gelmez git gt 630 al 4 gb ram al :D Darboğaz olur mu bilmem ama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.