Arkadaşlar Pek ustun seviye olmasada bu aralar kasa toplamak ıstıyorum 1500 tl ye kadar butcem var ben kendıme uygun bunları dusunuyor amd tabanlı bı sıstem kurmayı planlıyorum sevdıgım için parça için fikri olan yardımcı olabılırmi ?
Şuanlık düşündüğüm sistem bu fakat daha tecrubelı arkadaşlarımız oldugu için 1500 tl ye daha iyi toplanabılıcek bilgisayar varsa veya parca onerılerını dınlerım
YARDIMCI OLDUGUNUZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKUR EDİYORUM Forum donanım ailesi....
quote:
Orijinalden alıntı: sana12
Arkadaşlar Pek ustun seviye olmasada bu aralar kasa toplamak ıstıyorum 1500 tl ye kadar butcem var ben kendıme uygun bunları dusunuyor amd tabanlı bı sıstem kurmayı planlıyorum sevdıgım için parça için fikri olan yardımcı olabılırmi ?
Şuanlık düşündüğüm sistem bu fakat daha tecrubelı arkadaşlarımız oldugu için 1500 tl ye daha iyi toplanabılıcek bilgisayar varsa veya parca onerılerını dınlerım
CORASIR 200R 550W KASA
ASUS M5A97 R2.0 ANAKART
SAPHIRE HD7950 EKRAN KARTI
AMD FX 6300 İŞLEMCI
GSKILL 4.2 1600 MHZ RPKJWS RAM
SEAGATE 1TB BARRACUDA HARDISK
TOPLAM 1647 TLYE % 30 İNDİRİMLE VATANDAN TOPLANMISTIR BU FIYATA BÖYLE BİR ŞEY YOK :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: sana12
Elinde psu ne var ?Ayrıca powercolor sorunlu oluyor
Corsair Serisi var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme