Şimdi Ara

Yeni KEF LS50 Wireless Aktif Hoparlör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kef 50. yılı için çıkardığı ve oldukça beğenilen ls50 modelinin Wireless versiyonunu çıkardı. İçinde Dac ve class D 200 Watt bas/mid sürücüsü için, class A/B 30 Watt tiz sürücüsü için ampli bulunuyor, her Hoparlor için ayrı bir ampli mi var ondan emin değilim.

Bağlantı seçenekleri olarak da oldukça zengin ;

- 2.4GHz/5GHz Dual-band Wi-Fi
    - Bluetooth 4.0 with the aptX codec,
    - Asynchronous USB Type B,
    - TOSLINK Optical, RCA Analog.

Fiyatı da 2200 dolar denilmiş ki Dac+ampli+Stream+Hoparlor olarak düşünürsek iyi bir fiyat tabi ülkemizde ne olur görmek lazım.

Açıkçası ben beğendim, ama tabi incelemeleri görmek lazım bakalım ses kalitesi Nasıl olacak ?

Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar, ayrı ampli, ayrı Dac, ayrı stream cihazı ile yapılan kombinasyon mutlaka daha kaliteli olacaktır ama hem fiyati hem de her bir bileşenin uyum sorunu göz önüne alındığında kef ls50 Wireless cok cazip bir seçenek gibi görünüyor.

http://us.kef.com/ls50-wireless

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalmilita -- 19 Ekim 2016; 10:26:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok heyecan verici özellikleri var. Fiyatı en 7bin olur sanırım .

Kef ls50 için sağlam bir amfi öneriliyor her zaman , bu sistemle amfiyi de aradan çıkarmış oluyosunuz.

Cidden aktif hoparlör olarak çığır açıcak yenilikler sunuyor .
  • Gerçekten cok ilgi çekici bir ürün, acaba mid/bas sürücüsü icin kullanılan ampli de a/b Sinif olsaydi daha mi iyi olurdu, 200 Watt cok iyi bir değer ama sadece güçlü olması da yetmez gerçi zannetmiyorum ki hayal kırıklığı yaratacak bir ampli kullanılmış olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalmilita -- 16 Ekim 2016; 11:57:13 >
  • Dinlemek lazım çok ilgimi çekti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi bu bağlantılar göz önüne alındığında hoparlörleri tv'ye bağlayıp kullanabiliyor muyuz ekstra bir gereksinim olmadan ?

• Bu speaker için ciddi amfiler gerekiyor heleki yumuşak çalması için. İçindeki amfi ile ne çalar bilemiyorum.

• Öğrenci odaları için güzel olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim de ilgimi çekti ama çok pahalı yav. Biri yurtdışından alacak biraz kullanıp zararına satacak falan ancak öyle alabilirim.
  • 2200 dolar yurtdışı fiyatı, şuanki kur ile 8100 lira, Türkiye'de en az 11000 olur, güzel urun ama cok para.

• Sağ sol hoparlör ara kablosunun ethernet kablosu olması da tuhaf.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.