Şimdi Ara

YENİ KİA CEE'D OTOMATİK VİTES DİZEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arabayı 1 hafta önce aldık 2 sorum olcak

1-4 ileri dizel otomatik vites kullanımını söyle yapıyorum park halinde p alıyorum...kırmızı ısıkta d3te ayağım frende duruyorum diğerzamanlar hep d3 ile gidiyorum hiç 1 2 ve n kullanmıyorum bu bir sorun çıkartırmı?

2-Ayağımı frenden çekince ve arabayı park halinde durdurunca kapı gıcırtaması gibi ses çıkıyor neden olabilir

• 1-

Aracı stop etmeden önce vitesi boşa alın yani n konumuna el frenini çekin sonra p konumuna alıp stop edin.

2-

Aracınızın d3 konumu yoktur , d veya 3 konumu vardır. d direk 4 ileri viteside duruma göre değiştirerek kullandırırken , 3 pozisyonu 3 . vites dahil olmak üzere 4 . vites dışındaki vitesleri kullanımınıza sunar. 1-2-3 ve n pozisyonunu kullanmamanız biir sorun yaratmaz , sadece uzun bekleyişlerde örneğin ışıklarda vitesi n konumuna alırsanız şanzıman yağı yüksek basınçla beklemekten kurtulur , zor geliyorsa d konumundada bırakarak bekleyebilirsiniz , tabi ayağınızı frenden kaldırmamak şartıyla.
  • ozzcey , tam depo doluyken kaç km gösteriyor ekranda? 650 civarı mı sende de?
  • otomatik vites aracı N konumuna almanızı tavsiye etmem. Eğer uzun bekleme yapılacaksa P konumuna alın. Ciddi hasarlara yol açabilir. Yolda giderkende aynı şey geçerlidir. Hareket halinde iken sakın P konumuna almayın, N konumunu da kullanmayın derim.

Aracın kullanma klavuzunu incelerseniz orada detaylı açıklamayı görürsünüz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Ceed 2010 sw Otomatik dizel
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.