|
Yeni Kia XCeed, dizel otomatik versiyonuyla Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
250 gayme çok.
-
1.6 dizel için 0-100'ü etkileyici. Yanlışlık olmasın rakamlarda.
-
0-100 hızlanması 7,5 saniye doğru mu hatalı mı yazıldı?
-
Evet 10.1 saniye olacak. Düzelttim ama yetişmemiş sanırım. Kusura bakmayın
-
Estağfurullah. İlginiz için teşekkürler :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Boynuz (kore), kulağı (japonya) geçti. Kore araçları daha güzel. -
250'den başlıyor whoaaa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balcis -- 8 Ocak 2020; 13:9:17 >
-
250 mi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Buna gore togg 300 bine bedava olur
dizel-otomaitk kombinasyonu olması güzel, tasarım göze hoş geliyor tek sıkıntı fiyatı 180.000 tl olsaydı astra, golf killer olurdu
-
Kesge benim olsa bu sozum guldur guldur sovdan harika mukemmel benim olursa hayatima gunes dogacak insaallah
-
Çok güzel, çok nefis diyebilirim de fiyat ne öyle.
Bu arada bu C-SUV mu B-SUV mu -
C sınıfı.quote:
Orijinalden alıntı: astegon
Çok güzel, çok nefis diyebilirim de fiyat ne öyle.
Bu arada bu C-SUV mu B-SUV mu
Ekleme: dizel otomatik polo 190 bin olmuşken bu aracın fiyatı tartışılır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 8 Ocak 2020; 14:11:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Polo olmuş 190 bin, bu araç için 250 binin neresi çok! Bizim paramız değersiz pehhhh
-
tam emin olmamakla birlikte bana b-suv gibi geldi
-
Bana da öyle geldi
Yarım yağlı süt olmuş 4 tam yağlısı 7, kaşar olmuş 35-40 bu araç 250ye bedava. Tüm gün çalışıyorum sonra markette peynir ve süt alıp harcıyorum. Hayaldi gerçek oldu.
-
1980 ve 1990 larda da arabalar ev parasınaydı. o günlere döndük çok şükür.
-
Uygun fiyatlı olacak şekilde 1.0 tgdi getirselermiş. Tek motor tek donanım derken yeni i30 gibi en fazla duvar kağıtlarında görürüz.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Merhaba, 2019 model xceed aldım, pek talep görmediğinin farkındayım, dış ve iç tasarımı hoşuma gitti, dizel otomatik ve güzel bir araç, kullandıkça bilgi paylaşımı yapmaya çalışacağım. İlk izlenimler olarak, aynı güzergahta kullandığım 1.3 benzin otomatik renault magena göre ortalama yakıt tüketimi xceed 6-6,50 renault 8-8.50 ikisi de ş. İçi nispeten sakin trafik ve sakin kullanım. Direksiyon ilk bindiğim de bariz sert gelmişti şimdi alıştım Auto hold olması ve kullanımı kolaylık sağlıyor otomatik bagajın olması güzel Süspansiyonlar benzer çukur ve kasisler de (megane göre) bariz yumuşak ve sessiz Vites geçişleri edc göre yavaş gibi geldi, daha alışamadığım için kesin konuşmayayım Hayalet ekran güzel ve canlı, sport mode haric modun olmaması kötü eco ve kendimizin mode ayarlamasını isterdim. Elektronik el freni ve auto holdun üzerinde küçük bir kırmızı veya sarı ışık şık olurmuş, kadrana bakmak veya sesi dinlemek yerine aktif olup olmadığını anlardım. Cam tavan tek tuşla açılıyor, perde kalın kapandığında içeri 0 ışık giriyor, keşke tam açılsa otomatik vites kolunun hareketi magena göre daha net Orta ekran konumlandırması şık ve büyüklüğü yeterli kliması iyi soğutuyor Kullandıkça ilaveler yaparım, kazasız belasız sürüşler herkese |
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X