Şimdi Ara

Yeni Klima Montajında Vakumlama Yapılmaz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Evime marmariste 2 gün önce REGAL 9000btu sıfır klima vestel servisi tarafından takıldı.Montajı esnasında evde olmadığım için geldiğimde montaj bitmişti.Montajı yapan arkadaşa vakumlama yapıp yapmadıklarını sorduğumda " SIFIR KLİMA MONTAJLARINDA VAKUMLAMA YAPILMASI GEREKMEZ BORULAR KAPALI OLDUĞU İÇİN" diye söyledi.
    Bu işlem doğrumudur acaba?Yapılması gereken birşey var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: koraytok

Arkadaşlar merhaba.Evime marmariste 2 gün önce REGAL 9000btu sıfır klima vestel servisi tarafından takıldı.Montajı esnasında evde olmadığım için geldiğimde montaj bitmişti.Montajı yapan arkadaşa vakumlama yapıp yapmadıklarını sorduğumda " SIFIR KLİMA MONTAJLARINDA VAKUMLAMA YAPILMASI GEREKMEZ BORULAR KAPALI OLDUĞU İÇİN" diye söyledi.
    Bu işlem doğrumudur acaba?Yapılması gereken birşey var mıdır?

o klimaya vakuma gerek yok, dandik zaten en fazla 6 ay 1 sene sonra çöp.
  • neye göre bunu hesapedebilyorsunuz canım sürede verebiliyorsunuz üstelik 6 ay 1 sene vaaayy münecccimmm seni vaaayyy
    eee sen kaç sene yaşarsın bakalım onuda söyle barii enflasyon ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahçup

neye göre bunu hesapedebilyorsunuz canım sürede verebiliyorsunuz üstelik 6 ay 1 sene vaaayy münecccimmm seni vaaayyy
    eee sen kaç sene yaşarsın bakalım onuda söyle barii enflasyon ne olacak

saçmalama traşçıların yeri burası değil,

nikinin adamı ol, sana kalsa daıkınla aynı yaparsın regali, forumu azda olsa okusan anlarsın ama nerede bizim insanmızda okuma yetisi.

sırf ortalıgı karıştırmak için insana çatan birisisin ciddiye aldıgımı geri alıyorum kumda oyna bebem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YerindeBirKarar -- 26 Haziran 2010; 20:01:56 >
  • benim evimde 3 tane klima var hiç birisinede vakum yapılmadı hepside dandik dediğiniz tabir ettiğiniz klimalardan
    hiçbir eksiğini arızasını daha şimdiye kadar görmedim en yenisi 5 senelik haaaaa
    vakum olursa kötümü olur hayır sistemde kaçak varmı en azından onu görürsün en kötü ihtimalle neyse ısıtmada soğutmada kaç derece fark ettiriyor verim nekadar değişiyor varmı bilen önüne gelen bir vakumdur gidiyor allah hayırlısı arkadaşım hepsi şans vakum makum hikaye elektronik şansın varmı okadar ben onu bilirim gerisi boşşşş
  • Allah sana daha iyisini versin kardeşim...
  • adam almış regal bizlere fikir soruyor
    seninde yazdığın cevap ortada canım
    traşı siz yapıyorsunuz sonra zeytinyağı gibi suyun üzerine çıkıyorsunuz
    ayıp ayıp yardımlaşalım
    birbirimizden bilgi fikir alışverişi yapalım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 26 Haziran 2010; 20:06:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaşının küçük olduğunu varsayarak sana sadece gülüyorum.Eğer değilsende o klimayo söküp yerine seni takabilirim emin ol.Belki daha iyi soğutursun!
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraytok

Yaşının küçük olduğunu varsayarak sana sadece gülüyorum.Eğer değilsende o klimayo söküp yerine seni takabilirim emin ol.Belki daha iyi soğutursun!

Sizin yanıtınız çokda büyüksü,

yalanmı yazalım aldıgınız klima kalitesiz ve o klima için özenmeye degmez, nasıl örnek versekde anlasanız acaba, siz murat 124 almışsınız ama sanki farkında degilsiniz mersedes muamelesi istiyorsunuz, ama bunuda suratınıza söyleyince bozuluyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: mahçup

adam almış regal bizlere fikir soruyor
    seninde yazdığın cevap ortada canım
    traşı siz yapıyorsunuz sonra zeytinyağı gibi suyun üzerine çıkıyorsunuz
    ayıp ayıp yardımlaşalım
    birbirimizden bilgi fikir alışverişi yapalım lütfen

traşa devam ha

sana anlaman için yazmıyorum alıntı sizden başkalarıda okur, bakın bir örnek komşumuz regal 18000 btu almaya gitti magazanın birine 12 taksitle 1400 tl demişler, biz hemen oha dedik ve yerine york aldık 18000 btu 10 taksitle 850 tl bunu anlamannız yeterli, ama regal klima 100 tl bile etmez kim almış olursa olsun, RTE bile alsa yalakalık olacak diye aa ne güzel mal almışsınız demem.

• Klima sıfır da olsa vakumlama yapılmalıdır. Bu konuda klimaların teknik belgelerinde servislerin klimayı taktıktan sonra vakumlamanın da yapılarak müşteriye teslim edilmesi gerektiği belirtilmektedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.