Bildirim
Yeni kodan mutlumusunuz?:(
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kimse yok mu? -
mutlu değilim ayrıca oyunun paraya dökülmesine karşıyım
kahrolsun premium -
bence eskısı daha ıyıydıquote:
Orijinalden alıntı: Ultio
kahrolsun premium
adamlar oyunu deıstırdıkce sacmalıolar -
quote:
Orijinalden alıntı: smt293
bence eskısı daha ıyıydı
adamlar oyunu deıstırdıkce sacmalıolar
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: smt293
bence eskısı daha ıyıydı
+1dogru diyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Imİllegal!quote:
bence eskısı daha ıyıydı
+1dogru diyorsun
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Imİllegal!
quote:
bence eskısı daha ıyıydı
+1dogru diyorsun
dogru ama yapacak bişey yok adam para kazanmak için her türlü yola baş vurucak
-
eskiden non premium çıkınca dc vermezdi ve deneye deneye a1 e bile eninde sonunda girebilirdik ve lag daha azdı şimdi girmek bi dert girince de lagdan oynamak ayrı dertquote:
Orijinalden alıntı: redbull__quote:
quote:
bence eskısı daha ıyıydı
+1dogru diyorsun
dogru ama yapacak bişey yok adam para kazanmak için her türlü yola baş vurucak
Alıntıları Göster
-
knight empire neydi o günler be...quote:
Orijinalden alıntı: Kınayt Onlayn
eskiden non premium çıkınca dc vermezdi ve deneye deneye a1 e bile eninde sonunda girebilirdik ve lag daha azdı şimdi girmek bi dert girince de lagdan oynamak ayrı dert
Alıntıları Göster
shelli görünce zoom çakardım hemen fotosunu çekerdim hele hele bayan shelli mage human bayılıyorum ama şi,mdi herkes öle
kahrolsun K2 NETWORK
-
Arkadaşlar ama haklılar.Herkes ayı levelda kalacak değil ya herkes kasıyor.Kasanlarda kasamayan ark'lerini kasıyor.Böyle böyle herkes güçlenior.Dupe ve koxp için kızmalısınız siz..Herkesde para var para olunca da piyasada fırlıyor...quote:
Orijinalden alıntı: mr.assasain
knight empire neydi o günler be...
shelli görünce zoom çakardım hemen fotosunu çekerdim hele hele bayan shelli mage human bayılıyorum ama şi,mdi herkes öle
kahrolsun K2 NETWORK
Alıntıları Göster
-
Artık Oyun İyice Bozuldu Sabah 11 den Beri Oyuna Giremiorum Bıktımquote:
Orijinalden alıntı: Setunfayks
Arkadaşlar ama haklılar.Herkes ayı levelda kalacak değil ya herkes kasıyor.Kasanlarda kasamayan ark'lerini kasıyor.Böyle böyle herkes güçlenior.Dupe ve koxp için kızmalısınız siz..Herkesde para var para olunca da piyasada fırlıyor...
Alıntıları Göster
-
kötüquote:
Orijinalden alıntı: SilverPaw
Artık Oyun İyice Bozuldu Sabah 11 den Beri Oyuna Giremiorum Bıktım
Alıntıları Göster -
quote:
Bnce ko nun yeni hali çok kötü oldu herkes chitin shell i bir sürü buglar bir sürü kutu bugu fln filan eski ko da çok yüksek lvl yoktu nova atan veya meteor atan biri gördün de vay be fln derdik ama artık oyun çok kolaylaştı herkes 70 80 oldu.ESKİ KO YU YENİDEN İSTİYORUZ
herkes 40-50 lvlda kalsın sadece ben mi lvl kasayım diyorsun? herkesin iyi şeylere sahip olması seni nedn üzüyor bu kadar?? -
Bugg,koxp gibi şeyler olmasının dışında kolay exp kasma ,kolay item bulma gibi şeylerden çok memnunumquote:
Orijinalden alıntı: Ultio
kahrolsun premium -
arkadasımıızın dedıgı gıbı oyun ılerledıkce sacmalıyoquote:
Orijinalden alıntı: CuoreSacro
Bugg,koxp gibi şeyler olmasının dışında kolay exp kasma ,kolay item bulma gibi şeylerden çok memnunum
Alıntıları Göster -
Merak etmeyin 1 yıl sonra falan oyun tamamen paralı olurquote:
Orijinalden alıntı: denyo_260
arkadasımıızın dedıgı gıbı oyun ılerledıkce sacmalıyo
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Setunfayks
Arkadaşlar ama haklılar.Herkes ayı levelda kalacak değil ya herkes kasıyor.Kasanlarda kasamayan ark'lerini kasıyor.Böyle böyle herkes güçlenior.Dupe ve koxp için kızmalısınız siz..Herkesde para var para olunca da piyasada fırlıyor...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Setunfayks
Bende para yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: La Isla Bonita
Merak etmeyin 1 yıl sonra falan oyun tamamen paralı olur
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: furkan_erken
Merak etmeyin 1 yıl sonra falan oyun tamamen paralı olur
bencede ..
-
ben nerdeyse 1 yıllık oyuncuyum ilk geldiğim zaman olimpia 1 e en fazla 3tık yapıyordum ve giriyordu.Şimdi edanalı oldum orası bile e3 e zahmet gerektirtio.bence iyi yanlarıda var.Mesela görevlerden çıkan shell fp chitin cleaver flan filan itemleri artık kolayca alınıyor.türkler çok abartıyor fiyatları bide.Jpkoda mirage +1 350k ydı(son server) şimdi konu o deilde yani eskisi bi başkaydı yaquote:
Orijinalden alıntı: denyo_260
arkadasımıızın dedıgı gıbı oyun ılerledıkce sacmalıyo
Alıntıları Göster -
ya bıakçam bırakaMIYOMquote:
Orijinalden alıntı: Ryso
ben nerdeyse 1 yıllık oyuncuyum ilk geldiğim zaman olimpia 1 e en fazla 3tık yapıyordum ve giriyordu.Şimdi edanalı oldum orası bile e3 e zahmet gerektirtio.bence iyi yanlarıda var.Mesela görevlerden çıkan shell fp chitin cleaver flan filan itemleri artık kolayca alınıyor.türkler çok abartıyor fiyatları bide.Jpkoda mirage +1 350k ydı(son server) şimdi konu o deilde yani eskisi bi başkaydı ya
Alıntıları Göster
-
eskiden raptor ve shell görünce hemen zoomu çakardık. Ahh ahh geçti o günler...quote:
Orijinalden alıntı: sorryformyspike
ya bıakçam bırakaMIYOM
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- anahtar görevi
- doğum tarihi bulma programı
- old takı çevirme
- komik kullanıcı adları
- knight online skill sıfırlama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X