Şimdi Ara

Yeni kurdugum ddr4 sistem calismiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yeni kurdugum sistemim normal calisiyor gibi gorunuyor fakat ekrana goruntu gelmiyor. Ne yaptiysam olmadi. Hatta eski ekran kartim gtx460'i takip denedim fakat yine goruntu alamadi. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Sistemim asagidaki parcalarda olusuyor.

Yeni kurdugum ddr4 sistem calismiyor Yeni kurdugum ddr4 sistem calismiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• techo kullanıcısına yanıt
    Onboard mı kullanıyosunuz yoksa listede olmıyan ekran kartımı var
  • anakartın ddr4 2133 mhz ram destekliyor,senın aldıgın ram 2666 mhz
  • isacomak kullanıcısına yanıt
    Niyetim bir sure onboard ekran kartini kullanip ilerde yeni bi kart almakti fakat bu haliyle onboard ekran kartindan goruntu alamadim.

Eski bilgisayarin ekran kartini ve psu'sunu sokup yeni kasaya takdigimda goruntu aldim ve sistem bu haliyle calisti. Ama harici ekran karti olmadan sistemi calistiramadim. Hala deniyorum.

Bu arada evet ram 2666 fakat ramle ilgili bir sorun gorunmuyor su an.

O zaman BIOS ayarlarıyla ilgili olabilir. Ekran kartı için takıldığında ekran kartı çalışsın seçeneğini seçip deneyebilirsiniz. Belki daima ekran kartından çalışsın ayarı kalmıştır. Belki de yine BIOS ayarlarından başka seçenekle de düzelebilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Biosa girip internal gpuyu on yapacaksın dahiliyi taktığın anda devre dışı kalıyor. Gtx460 ı tak ayarı yap monitörü anakarta bağla dene
  • Cevaplar icin tesekkurler. Ilk firsatta bios ayarlarini deneyerek sonucu bildiririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorunu sonunda cozdum ayni sorunu yasayanlar icin kisaca anlatayim.

Arkadaslarin da soyledigi gibi biostan dahili ekran kartini sectikten sonra windows harici ekran karti disinda bir ekran karti daha gordu. Yeni gordugu ekran kartinin surucusunu kurduktan sonra dahili ekran karti sorunsuz bir sekilde calisti.
    Cevap veren herkese tesekkurler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.