Şimdi Ara

YENİ LANCER 1.5 TESTİM 1.8 İZLENİMLERİM (FOTOĞRAFLAR) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
628
Cevap
4
Favori
91.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 42000 lik fiyatla bir anda gözüm tekrar lancer'a kaydı:)
    143 hp full bir aracı 42 bine almak muazzam bişi hakkaten.Hem de spoilerıyla :)
    Hala su cvt sanzıman bana motorun tam hakkını vermiyor gibi geliyor ama neyse (0-100 11 sn)
  • Bence 1 2 seneye evo da kullanılan cift kavramalı sanzıman 1.8 e de gelecektir.O zaman muhteşem olur bu araç
  • 2.0 cc Ralli Art HB modeli ne şekilde gelecek bilinmez ama 240 HP civarında gelmesi bekleniyor
    daha performanslı bir araç düşünüyorsanız Ralli Art modelini beklemenizi tavsiye ederim, tabii HB'ten hoşlanıyorsanız
  • cidden yaa.100 km de 11 sn biraz ağır kaçmış ama olsun honda civic hb bile 140 hb olmasına karşın 10.9 sn yinede sedan için fena değil.
  • Lancer Modellerinde bu gün itibari ile kampanya fiyatları başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caramurat -- 13 Nisan 2009; 11:17:27 >
  • ilk çıktığındaki fiyatlardan alanlar baya kızmışlardır ki bende olsam baya kızardım
  • evet yav bu da kullanıcıların kendisini enayi gibi hissetmesine neden oluyor. pahalıdan alanlara bence bayiler bir kıyak yapmalı mesela spoiler body kit filan. ya da en azından uygun fiyata.
    ben bu hissi üniverisiteyi bitirdikten sonra zar zor ödediği öğrenim kredisi için yaşamıştım. ödemeyen elemanlarınkiler bir süe sonra affedildi. kötü bir his. o zaman benim ödediğimi de geri versin. bu ne demek. yeterince enayi bulduk şimdi uygun fiyata satıyoruz mu demek. 49.000 den giren araç doların fırlamasına rağmen 39.900 den satılabiliyor ve hala kar getiriyorsa o zaman vurgunu siz düşünün. insan bir daha o firma ile çalışmak ister mi? ben istemem açıkcası. ama bunu herkes yapıyor. yapmayan varsa bilen söylesin o firma ile çalışalım. honda yapmıyor filan diyorlardı doğru mu ki?
  • Fiyatlar "rekabetçi" kelimesin bile tarumar etmiş.
    İlk çıktığı fiyatlara göre 6000 ytl ve üzerinde indirimler söz konusu. Bu %15'ten fazla indirim demek.
    İlk alanlar elbet çok kötü hissedecekler kendilerini ancak bu günümüz içinde bulunduğumuz durumun bir özeti. Bu ortamda satış yapmak eldekini nakite çevirmek için yapılabilcek tek şey sınırlara indirilen fiyatlar.
    Burada sonuçta bir mal alıyorsun mal sahibi istediği fiyattan satıyor ancak.

Söylediğiniz kredi affedilmesi olayı yapılan en büyük saçmalıktır.
    Ödeyene yapılan haksızlık ödemeyenleri ödüllendirmedir.
    Zamanında tarım kredi kooperatifine çok fazla borcu vardı çiftçi sıkıştırılınca bir çok kişi arazisini hatta traktörünü satıp ödedi borcunu. Sonradan borçlar tamamen affedildi. Ödeyenler mallarını satmakla kaldılar ödemeyenler köşe oldular...

• bir sorun nedeniyle mesajlarımı siliyorum. sorunuz var ise bana pm ile ulaşınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Şubat 2010; 22:47:51 >
  • fiyatlar çok iyi gerçekten...diğerleri örnek alsınlar azcıkkkkk!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: caramurat

Lancer Modellerinde bu gün itibari ile kampanya fiyatları başladı,fiyatlar istenen rakamlara indi.
    Umarım belirttiğim rakamlara da artık itiraz edilmez, bayram üstü Mitsubishi'ler sokaklarda artar

Lancer 1.5 Inform MT 27.500 YTL
    Lancer 1.5 Inform AT 29.500 YTL
    Lancer 1.5 Invite MT 30.500 YTL
    Lancer 1.5 Invite AT 32.500 YTL
    Lancer 1.8 Intense CVT 39.900 YTL

34000 e honda jazz mı ? yok canıııım...

hadi Temsa ver elini Colta :)
  • quote:

Lancer Modellerinde bu gün itibari ile kampanya fiyatları başladı,fiyatlar istenen rakamlara indi.
    Umarım belirttiğim rakamlara da artık itiraz edilmez, bayram üstü Mitsubishi'ler sokaklarda artar

yok yok bu rakamlara itiraz edilmez...yeni lancer için çok güzel fiyatlara gelinmiş
    umarım sizlerde istediğiniz satış değerlerine ulaşırsınız..hayırlı satışlar diliyorum

ilave olarak: test arabaları 2009 modelmi yoksa hala 2008 modelmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 4 Aralık 2008; 1:45:28 >
  • Versiyon Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyat (YTL)

Inform1.5 M/T 35.138
    Inform1.5 A/T 37.402
    Invite1.5 M/T 38.741
    Invite1.5 A/T 41.009
    Intense 1.8 CVT 49.618
    Metalik renk farkı

http://www.kopekbaligikarayacikti.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

Versiyon Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyat (YTL)

Inform1.5 M/T 35.138
    Inform1.5 A/T 37.402
    Invite1.5 M/T 38.741
    Invite1.5 A/T 41.009
    Intense 1.8 CVT 49.618
    Metalik renk farkı

http://www.kopekbaligikarayacikti.com/

İlk fiyatları göz önüne alırsak
    Inform1.5 M/T 7628ytl
    Inform1.5 A/T 7902ytl
    Invite1.5 M/T 8241ytl
    Invite1.5 A/T 8509ytl
    Intense 1.8 CVT 9718ytl

İndirim yapılmış oluyor.
    Başlığı tekrar editlemek gerekecek herhalde.
    Darısı diğer markaların başına...

• bukadar ciddi bir indirim yapan başka bir firma yok heralde.ayrıca bu sadece temsa ile ilgili de değildir belki.yani mitsubishi de böyle bir indirime yardımcı olmuştur gibi geliyor bana.ama ne olursa olsun kendileri için bence iyi yapmışlar tabi birde dizel versiyonunu getirselerdi iyi olurdu.
  • vay anam vay.indirime bak.şimdi çok daha rekabetçi oldu.

1.8e 6 ileri manuel olsa tadından yenmeyecekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EIRP -- 4 Aralık 2008; 4:47:31 >
  • Fiyatlar baya düşmüş. Satışlar baya kötü belli ki. Para olsa takas düşünülebilirdi aslında, kaçırılmayacak fırsat.
  • Merhaba,

Bu fiyatlar gerçekten mantık ötesi, geçen sene 30bin ytl ye dizel Colt alan biri olarak kredi ödemem bitmiş olsa düşünmeden aracımı değiştirebilirdim. Bu kadar fiyat indirimi olması sanki araçlarda teknik olarak birşeyler değişecekmiş hissi uyandırdı bende. Kasanın daha 1 yıllık olduğunu bilmesem kesin kasa değişecek derdim :)

quote:

• arkadaşlar inform ve invite arasındaki donanım farklarını net olarak birisi yazabilirmi.
  • bu nasıl bir indirimdir yahu?? akıl var mantık var.. hatta yok..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.