Şimdi Ara

YENİ LANCER HAKKINDAKİ ŞİKAYETLER (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
2
Favori
26.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temsa nın mantığı henüz anlaşılmamış sanırım.Gelen şikayet toplucada olsa orada sadece prosedürler işliyor.Firma kurallarından üstün birşey yok.Şikayetinizi "bir kişi" alıp inceliyor sonra o şikayeti rapor yazarak sorumlu kişilere aktarıyor. O sorumlu kişilerde bir bütçe var ve yetkileri kısıtlı çünkü onada hesap soran var.Böylece herkes birşeyler yapmaktan kaçınarak geçiştirmeli cevaplar veriyorlar.Veirilen cevap yazılı olarak tekrar ilk değerlendirilen yere geliyor ve o "bir kişi" size geri dönüş yapıyor.
  • ya bu 5 yıl olayı da nerden çıktı, yanlış hatırlamıyorsam bu fikir burhan aydının dı??? siz ne anlarısınız artık...

valla ben çok memnunum, bir kere bile servisi aramadım. arabanın keyfini çıkarmakla meşgulüm. sorun çıkmaz değil çıkar. ama ben diyorum ki, nasıl ki yazın deniz kenarında cillop gibi biyere tatile gittiniz. tadını çıkarmak mı istersiniz, yoksa yaşadığınız sorunları gözünüzün önünden ayırmamakla mı meşgul olursunuz.
    bence verdiğiniz paraların tadını çıkarın. inanın ne bu zaman, ne de bu imkanlarınız ilerde elinize geçmez, 60 yaşında tansiyon, şeker, prostat derken bu güzel günler bidaha gelmez. güneşli güzel bir haftasonunda arabayı alacam, Manisanın sırf kasaba (akhisar-gölmarmara-salihli) yollarında , İzmir Çeşmenin en ücra sahil yollarında, bir gün Antalya Saklıkalyonda, USA Subaru İmprezza WRC Pilotu Ken Block gibi arabamı kullanacam. molalarda güzelim mangal köfteleri, ızgaraları. nehir kenarlarında odun fırınında kiremitte aynalı sazanı götürecem, fotolarını sizlere verecem, hayat bu ya... güzellikleri görmek lazım, yoksa mutsuz olursunuz.

buradan, en başta yıldızlar otomotivden murat kara, denizli özpam otomotivden tüm çalışanlara ve diğer tüm türkiye mitsubishi çalışanlarına burdan çok selamlar, teşekkürler. böyle bir arabayı türkiyeye getirdikleri için temsaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manisa_tr -- 29 Ocak 2010; 12:13:11 >

• Çarpıcı bir örnek vereyim.Colt larla ilgili amaortisörlerden gelen ses sorunu için performans amortisörleriyle değişim yapıldı bir ara.Hanginizin haberi olduda gidip değiştirdi.İşte orada eldeki bütçeden harcama yapılarak sadece çok sorun çıkaran müşterilerinkiler değiştirildi.Geri çağırıp amortisör değiştiriyoruz demediler.Ben mercedes b150 yi servise götürdüğümde aracın seri numarasını girince silecek kolu değişecek ve arka stop lambalarında ayar yapılacak yazısı çıktı.Mercedes fabrikasından sisteme otomatik geliyor bilgiler.Bir de garanti süresi dolmuştu aracın motordan "pır pır pır" şeklinde ses geliyordu.km si düşük olduğu için iyi niyet yazısı yazdılar triger kayışını ücretsiz değiştirdiler(600tl).sonrasında ses tekrarladı ve telefon ettiğimde her ne olursa olsun sesi gideririz garanti kapsamına alarak merak etmeyin dediler.Yaklaşım farkına bakınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

ya bu 5 yıl olayı da nerden çıktı, yanlış hatırlamıyorsam bu fikir burhan aydının dı??? siz ne anlarısınız artık...

valla ben çok memnunum, bir kere bile servisi aramadım. arabanın keyfini çıkarmakla meşgulüm. sorun çıkmaz değil çıkar. ama ben diyorum ki, nasıl ki yazın deniz kenarında cillop gibi biyere tatile gittiniz. tadını çıkarmak mı istersiniz, yoksa yaşadığınız sorunları gözünüzün önünden ayırmamakla mı meşgul olursunuz.
    bence verdiğiniz paraların tadını çıkarın. inanın ne bu zaman, ne de bu imkanlarınız ilerde elinize geçmez, 60 yaşında tansiyon, şeker, prostat derken bu güzel günler bidaha gelmez. güneşli güzel bir haftasonunda arabayı alacam, Manisanın sırf kasaba (akhisar-gölmarmara-salihli) yollarında , İzmir Çeşmenin en ücra sahil yollarında, bir gün Antalya Saklıkalyonda, USA Subaru İmprezza WRC Pilotu Ken Block gibi arabamı kullanacam. molalarda güzelim mangal köfteleri, ızgaraları. nehir kenarlarında odun fırınında kiremitte aynalı sazanı götürecem, fotolarını sizlere verecem, hayat bu ya... güzellikleri görmek lazım, yoksa mutsuz olursunuz.

buradan, en başta yıldızlar otomotivden murat kara, denizli özpam otomotivden tüm çalışanlara ve diğer tüm türkiye mitsubishi çalışanlarına burdan çok selamlar, teşekkürler. böyle bir arabayı türkiyeye getirdikleri için temsaya

Servise sordum arkadaşlar 3 yıl dolduktan sonra 300 Euro civarında (şu an tam hatırlıyamıyorum) fark verildiğinde 2 yıl daha uzatılıyormuş.Ayrıca bu garanti uzatımına ilişkin Çavuş otoda Temsanın hazırladığı bir afişi de gördüm.

• 1- 5 yıl garanti bence tamamen gereksiz, Temsanın şuanki garantisinden faydalanabildiktemi 5 yıl olsun istiyoruz

2- manisa_tr arkadaşın söylediği "nasıl ki yazın deniz kenarında cillop gibi biyere tatile gittiniz. tadını çıkarmak mı istersiniz, yoksa yaşadığınız sorunları gözünüzün önünden ayırmamakla mı meşgul olursunuz" durumuna kesinlikle karşı çıkıyorum, benim ve ailemin tatilde can güvenliği yoksa bunu gözümün önünden ayırıp hadi ağaçlara kuşlara bakalım demem (frenlerim tutmuyor!)

3- dogmatik arkadaşın söylediklerine tamamen katılıyorum, koskoca firma tek bir adamın diktatörlüğünde ve doğru yanlış kararlarıyla sorunları çözmeye çalışıyor yada çalışıyor gibi görünüyor. Temsa bu araçları bize bedavaya vermiyor.

4-yine manisa_tr arkadaşın söylediğine "bence verdiğiniz paraların tadını çıkarın. inanın ne bu zaman, ne de bu imkanlarınız ilerde elinize geçmez, 60 yaşında tansiyon, şeker, prostat derken bu güzel günler bidaha gelmez. güneşli güzel bir haftasonunda arabayı alacam, Manisanın sırf kasaba (akhisar-gölmarmara-salihli) yollarında , İzmir Çeşmenin en ücra sahil yollarında, bir gün Antalya Saklıkalyonda, USA Subaru İmprezza WRC Pilotu Ken Block gibi arabamı kullanacam." katılmıyorum çünki herkesin imkanları farklıdır siz böyle bir arabayı alır ve Ken Block gibi kullanırsınız sizin için ufak tefek sorunlar önemli değildir olmadı yenisini alırsınız, ama kimide vardırki hayallerinin otomobilidir alır ancak belki 10-15 sene bir daha arabasını yenileyecek durumda değildir, Ken Block gibi kullanmaz çünkü kıyamaz ya bir yerine birşey olursa der gözü gibi sakınır.

5- yildizlarcafe arkadaşımız neden uzaklaştırıldı acaba bilen varsa söylerse sevinirim

• Burhan Aydın 2 vakası olacaktı galiba
  • yazılanların bazılarında doğruluk payı var.ama aşkın gözü kördür işte.benimki o misal.tek sorun ettiğim abs erken devreye giriyor.lastiklerin payı varmıdır bilemem.umarım öyledir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevolutionsPerMinute
    5- yildizlarcafe arkadaşımız neden uzaklaştırıldı acaba bilen varsa söylerse sevinirim
    emen sınırsız ban yemiş olduğuna göre fake kullanıcı olabilir. bende bilmiyorum
  • abs nin erken devreye girmesi ..yola ve lastige bagli...benim aracimda uzerinde gelen dunlop yok o yuzden lastik icin birsey diyemeyecegim ama abs nin erken devreye girmesi gibi bir sorun yasamioyrum..hatta gecen hafta ki kaygan yol sartlarinda oldukca guven verdi bana...
  • Arkadaşlar allah nasip ederse Aldatmaz oto ile Lancer İnvite MT için anlaştık Kredi için Yarın Haber gelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kaftr

quote:

Orijinalden alıntı: yildizlarcafe

quote:

Benim arabam başlı başına bir ispat yildizlarcafe arkdaşın söylediği gibi bir organizasyon yapılırsa seve seve gelir bana düşen ne gerekiyorsa yaparım, hatta ve hatta Tüm Mitsubishi kullanıcılarının imzası toplansın ve distiribütörlüğü Temsanın elinden alması için Japonyaya gönderilsin, Temsaya bmx distiribütörlüğü verilsin!

İşte bu kadar arkadaşlar.Sözlerine tümüyle katılıyorum kesinlikle dediğin gibi bence gitsinler CHERRY 'e distrübütörlük yapsınlar.

Benim kişisel görüşümdür,şu ekonomik darlıktan bir çıkılsın, temsa işlerini bir yoluna koysun.İlk fırsatta,Mitsubishi satmaktan da kurtulup,sırf kendi ticarilerine kasacak gibi duruyor.

İnşallah .

• quote:

1- 5 yıl garanti bence tamamen gereksiz, Temsanın şuanki garantisinden faydalanabildiktemi 5 yıl olsun istiyoruz

2- manisa_tr arkadaşın söylediği "nasıl ki yazın deniz kenarında cillop gibi biyere tatile gittiniz. tadını çıkarmak mı istersiniz, yoksa yaşadığınız sorunları gözünüzün önünden ayırmamakla mı meşgul olursunuz" durumuna kesinlikle karşı çıkıyorum, benim ve ailemin tatilde can güvenliği yoksa bunu gözümün önünden ayırıp hadi ağaçlara kuşlara bakalım demem (frenlerim tutmuyor!)

3- dogmatik arkadaşın söylediklerine tamamen katılıyorum, koskoca firma tek bir adamın diktatörlüğünde ve doğru yanlış kararlarıyla sorunları çözmeye çalışıyor yada çalışıyor gibi görünüyor. Temsa bu araçları bize bedavaya vermiyor.

4-yine manisa_tr arkadaşın söylediğine "bence verdiğiniz paraların tadını çıkarın. inanın ne bu zaman, ne de bu imkanlarınız ilerde elinize geçmez, 60 yaşında tansiyon, şeker, prostat derken bu güzel günler bidaha gelmez. güneşli güzel bir haftasonunda arabayı alacam, Manisanın sırf kasaba (akhisar-gölmarmara-salihli) yollarında , İzmir Çeşmenin en ücra sahil yollarında, bir gün Antalya Saklıkalyonda, USA Subaru İmprezza WRC Pilotu Ken Block gibi arabamı kullanacam." katılmıyorum çünki herkesin imkanları farklıdır siz böyle bir arabayı alır ve Ken Block gibi kullanırsınız sizin için ufak tefek sorunlar önemli değildir olmadı yenisini alırsınız, ama kimide vardırki hayallerinin otomobilidir alır ancak belki 10-15 sene bir daha arabasını yenileyecek durumda değildir, Ken Block gibi kullanmaz çünkü kıyamaz ya bir yerine birşey olursa der gözü gibi sakınır.

revolution arkadaşım sana katılıyorum fren konusunda. eğer benim aracımda böyle kronik bir sorun olsaydı firmadan kaynaklı, bende rahatsız olurdum, keyif tad alamazdım, en iyi araba markası olsa bile. senin araçtaki sorunun giderilmesi firmanın yapması gereken birşey, bu konuda sana kesinlikle katılıyorum. ama arabasında üretim kusuru olmayıp da incik boncuk şeylere takılmayın, keyfini çıkarın diyorum, diğer kullanıcılara.

• bu arada yollarda manisa_tr ve immortalkaan gibi pilotlar varken KEN den bi BLOCK olmaz

YENİ LANCER HAKKINDAKİ ŞİKAYETLER
  • ken block

• evo wrc

• La bi tarafım kalktı

Demek ki lancer alınca direk olarak yarışlara katılıyoz 109 tane beygire dıgıdık dıgıdık yaptırcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

quote:

Burak..hıımm.. yok yok..Burhan diyesim geldi

O mudur küne?
  • quote:

quote:

quote:

O mudur küne?

HÖNK?????

• quote:

quote:

quote:

O mudur küne?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.