Şimdi Ara

YENİ LANCER HAKKINDAKİ ŞİKAYETLER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
2
Favori
26.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni lancerdan şikayetleriniz nelerdir.Ya da var mı? Varsa paylaşmaya nedersiniz?

• benim şikayetim var :) kullanıcıları çok havalı oluyor, n bir sektör n de bir korna tık yok...kaputun altındaki motorun Colt motoru olduğunu bilmiyorlar galiba :)...tevazu lütfen... :)
  • Sol şeritte yavaş gidiyosunuz lancer'cılar...

Yok yani siz solu kapatınca bizim 125 tane beygir sıkılıyor arkanızda yanii
  • yaw burayı da kıraathaneye çevirdik iyi mi :))
  • "kaf_kaftr" sırf inat olsun diye performans artış kitleri getirttirmeme istersen bize, aracın doğasıyla oynamayalım diyoz ama zora da gelemeyiz söyliyim de sonra sıkıntı olmasın. Lancer modellerinde çok güzel güç artırımı yapılıyor fakat yakıt tüketimi ve garanti koşullarından dolayı girmek istemiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kaftr

Sol şeritte yavaş gidiyosunuz lancer'cılar...

üstadım size bizim peder gibi sert kullanan yeni lancer kullanıcısı lazım öyleyse o zaman görürsünüz 125 tane beygirin sıkılmasını o dedikleriniz kullanmasını bilmiyor 1.5 düz vites lancer performans olarak rakiplerinden geri kalır hiçbir yanı yok hatta az yakıt yaktığı için artısı var

saygılar...

• çok şikayetçiyim.trafikte acayip rahatsız oluyorum.çoluk çocuk,genç ihtiyar..herkezin gözü üzerimde.bu neymiş yaa falan oluyorlar.dikkatim dagılıyor yola odaklanamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPEL HAKKINDA GENEL YORUMLAR
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güzel araç da ondan
  • bakanlar genelde erkek mi bayan mı? % si var mı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaptımyapıcamderken
    bakanlar genelde erkek mi bayan mı? % si var mı...

bayanlar dönüp bakarmı abi arabaya kırmızı ferrari olmadıktan sonra?
  • yalnız erkekler bakıyosada tehlikeli bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kaftr

Sol şeritte yavaş gidiyosunuz lancer'cılar...

güzelce kapışsalar da izlesek gerçekten, eşit kapasitedeki şoförlerle tabi. iki tane müthiş cihaz. lancer ve civic.
    gerçekten yeni lancerciler sol şeritde neden yavaşlar, eski lancerciler çok hızlıydı üstelik. yenisinin daha hızlı gideceğini düşünürsek arabaya yemini vermek gerekli yeni lancerciler. bu konuda honda civic ciler gerçekten de saygıya değerler.

yenisinin artıları, tipi önden çok güzel, yakışıklı araç. eski kasa Mitsubishi Galant'ın hemen hemen aynısı. çok hoş bir araç. şu anda C segmentde bence alınabilecek ilk sıradaki araba.

• Yemişim uleeyynn usta şöförünü,30 yıldan fazla tecrübem var direksiyon başında

@caramurat
    Ustam yapılmıyomu şöyle Lancerin kitlerinden Civic'e...Kablolarla falan oynasak

Ben otomatik şanzumanlarda Civic'in havada,karada hatta suda, ister yan yan ister geri geri Lancer'i tokat manyağı yapacağı görüşündeyim.

Fakat,bol virajlı,ani virajlı yollarda , Civic'te "nanı skmmm" nidaları ile giderken, Lancer'da "hahah,viraj mı fark etmedik bile" sözleri geçer kanaatindeyim.

Düz vites konusunda,yine 125 beygir kalkar gibi geliyor işin üstesinden.

---

Not:Şehirler arası Civic gören Lancerciler güvenliklerini felan düşünüp kapışsın bi.Biri olmasa diğer civic'ci bizim forumdan çıkar zaten,paylaşır durumu

• quote:

Orijinalden alıntı: sarıkırmızıpanter
    yalnız erkekler bakıyosada tehlikeli bence

tabiki bakan bayanlar da var ama elbette erkekler her zaman daha ilgililer.boşa dememişler at avrat silah diye
  • sahibinden com da dikkatimi çekti. ilginç bir lancer satılık ilanı var. satan kişi niye böyle düşünmüş bilmiyorum, ama bana ilginç geldi. kendisini arayıp sormak isterdim neden memnun değil diye.

http://www.sahibinden.com/satilik_-_hamsi_baligi_-_demek_daha_dogru_-88WQQaXQQ17876992WQQpXQQdisplayitem

Açıklama
    ULUGÖL OTOMOTİVDEN 2.5 AY ÖNCE 39.500 TL YE ALDIĞIM BU ARACIN AYNISINI;BURADA ULUGÖL OTOMOTİVDEN 2.EL OLARAK 33.750 TL YE GÖRÜNCE ANLADIMKİ ,ALANIN ELİNDE PATLAR BU OTOMOBİL..ZEVK MESELESİ ...BEN SEVMEDİM.. YİNEDE MERAKLISI VAR İSE..SIFIRINA 42- 43.000 TL İSTİYORLAR..BENDE 7700 KM YAPMIŞ TEMİZ ARAÇ 36.000 TL..ŞİRKET ÜSTÜNEDİR.. FATURASIDA KESİLİR... SAYGILARIMLA..

• quote:

Orijinalden alıntı: sarıkırmızıpanter

sahibinden com da dikkatimi çekti. ilginç bir lancer satılık ilanı var. satan kişi niye böyle düşünmüş bilmiyorum, ama bana ilginç geldi. kendisini arayıp sormak isterdim neden memnun değil diye.

http://www.sahibinden.com/satilik_-_hamsi_baligi_-_demek_daha_dogru_-88WQQaXQQ17876992WQQpXQQdisplayitem

Açıklama
    ULUGÖL OTOMOTİVDEN 2.5 AY ÖNCE 39.500 TL YE ALDIĞIM BU ARACIN AYNISINI;BURADA ULUGÖL OTOMOTİVDEN 2.EL OLARAK 33.750 TL YE GÖRÜNCE ANLADIMKİ ,ALANIN ELİNDE PATLAR BU OTOMOBİL..ZEVK MESELESİ ...BEN SEVMEDİM.. YİNEDE MERAKLISI VAR İSE..SIFIRINA 42- 43.000 TL İSTİYORLAR..BENDE 7700 KM YAPMIŞ TEMİZ ARAÇ 36.000 TL..ŞİRKET ÜSTÜNEDİR.. FATURASIDA KESİLİR... SAYGILARIMLA..

aynı ilan dikkatimizi çekmiş.

• evt. ilginç dimi d666. biz can atıyoz lancer almak için. adam belliki hiç memnun değil..
  • satması hiç garip değil bence.araç gri renk kiralık araç gibi duruyor.. üstüne otomatik 14.3 saniyede 0-100e ulaşsın diye bekliyorsunuz.. 3 ayda araç 6 milyar değer kaybetmiş. ticaretle uğraşan ve aniden nakit ihtiyacı olanlarla temsanın fiyat politikası biraz uyumsuz. lancer kendi kesimine hitap eden bir otomobil. ticari kaygısı olmadan, zevk için binen kişiye hitap ediyor. dizel motorun olmaması da bunun göstergesi.bu yüzden satıyor olabilir. zaten lancerın ruhunu anlamayan almasın kardeşim
  • evt lanceri şirket arabası yapmak abes zaten. lancer bence karakter , tarz ve zevk arabasıdır
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.