Şimdi Ara

YENİ LANCER HAKKINDAKİ ŞİKAYETLER (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
308
Cevap
2
Favori
26.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben araçta motor sesini severim, sesi duymalı insan, motorla bütünleşmeli. ama motor konusunda en azından bi turbo benzinli bir seçeneğin olmasını , adından söz ettirmesini , rakiplerini geçmesini de isterdim doğrusu. belki de bu dediklerimiz bir sonraki yeni lancerde olur artık.
  • lancer e daha güçlü bir motor şart .yani bir seat leon 1.4 tsi full paketin hiç pazarlıksız fiyatı 39.900 ise ve bu motor lancer den çok daha performanslıysa,insanın aklının karışması da dogal,lancer severlerin
    buna sitem etmesi de.lancer özel bir araç ama donanım ve motor olarak geriden geliyor malesef.
  • hep beraber o zaman..isteriz,isteriz,isteriz 140 beygir isteriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: han01

hep beraber o zaman..isteriz,isteriz,isteriz 140 beygir isteriz

Nıhahah.....
    Civic gören masum Lancer ci;
    (Kırmızı ışıktalardır, Lancerci aragazı verir.Ferrari gibi bağırırken Lancer,Civic'ci kafkaf sakince sırıtmaktadır)
    L:Lancerci C:Civicci

L:Mivec var bunda...bittin sen..Işık yanınca,diğer ışıklara kadar,tamammı abi???
    C:Olur ya...
    (Yeşil yanar) (Lancer bağırmaktadır fakat icraat yoktur)
    L:i-Vt.... Ne yazıyodu læ arkasında onun? Alla alla...Du şurda şahin var... Hopp bilader kapışalım mı?

hayal ürünüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution313

lancer e daha güçlü bir motor şart .yani bir seat leon 1.4 tsi full paketin hiç pazarlıksız fiyatı 39.900 ise ve bu motor lancer den çok daha performanslıysa,insanın aklının karışması da dogal,lancer severlerin
    buna sitem etmesi de.lancer özel bir araç ama donanım ve motor olarak geriden geliyor malesef.
    donanımı pek geriden gittiği söylenemez bence
  • lancercı üstadlar bence lancerın donanımını ve motorunu acımasızca abartarak eleştiriyorsunuz donanımının nesi eksikki invite donanımından itibaren standart esp ve asr var araçta baz modelde bile 9 hava yastığı olan euroncapta lancer kadar yüksek puanlarla 5 yıldız alan lancer kadar iyi yol tutuşu güvenliği tasarımı kasa boya ve malzeme kalitesi sürüş zevki iyi bir araba varmı rakiplerinin içinde ben göremiyorum sadece o motorunun tınısı yeter insana ayrıca 1.6 otomatik civic 1.5 manuel lancerı asla geçemez rahat bir şekilde lancer civici geçer 0-100 verileri daha düşük bir kere lancerın mitsubishi nede olsa yarışçı bir marka olduğu için o mükemmel kısa aralıklı ve performanslı şanzumanıda buna eklenince civic ancak nal toplar bu beygir rakamlarına fazla takılmamak gerek en iyisi iki aracıda aynı tempoda kullanıp öyle karar vermektir ama kırmızı ışıkta bir civice veya corollaya denk gelirsem kesinlikle kapışacam videoyuda çekecem buraya ekleyecem herkes görecek durumu son noktayı koyacam olaya kaf_kaftr üstadım bu lancera iyice taktınız siz bakın dalga ayağına falan iyi küçümsüyorsunuz hafiften hafiften sinirlenmeye başladım küçümsetmem ben baluğumu baluğumdur o benim kaf_kaftr üstadım sizin içinize işlemiş bu lancerın sevgisi rahat bırakmıyorsunuz arabayı satın şu civici şöyle en 2010'undan kırmızı veya beyaz renk bir köpek balığı alında sizde rahat edin arabada rahat etsin

ekleme:bu arada bir araba ancak bu kadar ekonomik olabilir şehir içinde bile çok ekonomik takdiri fazlasıyla hak ediyor deponun kapağını gerçekten unutturuyor rakiplerine duyurulur

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 19 Kasım 2009; 2:01:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

quote:

Orijinalden alıntı: Evolution313

lancer e daha güçlü bir motor şart .yani bir seat leon 1.4 tsi full paketin hiç pazarlıksız fiyatı 39.900 ise ve bu motor lancer den çok daha performanslıysa,insanın aklının karışması da dogal,lancer severlerin
    donanımı pek geriden gittiği söylenemez bence

elbette ana donanım seçenekleri mükemmler astc-9hava yastıgı vs..
    benim demek istedigim belki biraz basit olabilir fakat ; sis farları emsallerinde standartken lancerde bu
    sene standart oldu,şuan xenon farlar standartlar arasında lancerde ancak seneye görebiliriz veya sürüşe duyarlı farlar vs bu tarz şeyler.şahsa göre önemsiz gelebilir o ayrı tabi.

• mesela yeni çıkacak astrada 1,4 140 HP motor seçeneği var, kışkırtıcı doğrusu. yolda yanıma kim gelse tokatlarım öyle bir motorla. e lancerde böyle bir seçenek olsaydı kötü mü olurdu. 1,8 intense var ama o da beklentileri malesef karşılamadı, bunu kimse de inkar etmiyor. belkide mitsubishi bu tip bir motor seçeneğini bilinçli vermiyor, gücü sınırlı tutuyor, dizginliyor. evo kasayı orta sınıf halka verdi zaten, bu bile büyük olay bence.. rüyamızda bile görsek inanmazdık, evo kasanın orta sınıf bir kasada sunulması yoksa yüksek performanslı bir motor seçeneği olsa invite ta, 60.000 EURO luk EVO yu kime satacak Mitsubishi? olaya bide bu boyuttan bakmak lazım.
  • @blade
    Fındık motorlu lanceri ne yapayım ben Artık sırf tipi-yol tutuşu hoşuma gidiyor meretin...Ama çıksın söyle 1.6 125 liği 130 luğu..Atmosferikse gidip bakacağım araca...

Vallahi Isparta'da tek lancer var..Onla denk gelirsek ben de koyucam video yu.

Ama kabul etmek gerekir "Lancerin Corolla/Civic karşısında şansı yok!"...iki kere iki dört.Bu kadar basit.
  • görende bu civic ve toyotayı 180 beygir falan sancak,bence araç orta sınıf için yeterli performansı sunuyor ....illada güç isteyen de olursa modifiye ye açık araba rahatlıkla yükseltilebilir..ayrıca toyota ve civic de sevdiğim arabalardır nede olsa aynı uyruktan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kejan

görende bu civic ve toyotayı 180 beygir falan sancak,bence araç orta sınıf için yeterli performansı sunuyor ....illada güç isteyen de olursa modifiye ye açık araba rahatlıkla yükseltilebilir..ayrıca toyota ve civic de sevdiğim arabalardır nede olsa aynı uyruktan...

Eveett.. İlk olta...Gaza getirme çalışmaları başarıya ulaşıyor...

Torpam, biz ne zaman dedik Civic şöyle spordur böyle yanlar falan diye....Sadece Lancer'in Civic/Corolla 'ya "YETİŞEMEYECEĞİ" gerçeğini hatırlattık.

Bunlar da gerçeklerdir.Ama bu sebepten vaz geçilir mi lancerden? Kesinlikle hayır.

Japon kandır,capon candır.

• kaf_kaftr üstadım kağıt üstündeki verilere aldanıp yanılıyorsunuz bence siz en iyisi bir lancer sürün öyle karar verin bence sözde hp değerleri lancerdan yüksek olan birçok araç daha yerinden kalkamadan lancer 80-90km hıza çıkar opel gibi dandik bir marka 1.4 140hp değil 200hp araba yapsa ne olur o berbat uzun aralıklı klasik alman stilli şanzumanı ile nal toplamaya mahkumdur mitsubishiden şanzuman yapmayı öğrenmeli ilk önce opelin sözde 1.6 105hp dediği meriva 1.6 103hp'lik carismanın yarısı kadar gidemiyor opele iyi hp değeri sallamalar ayrıca lancer corolla ve civici neden yetişemesin honda bölümünde zamanında birçok yeni civic sahibi aracın 125hp'lik gidemediğini dile getiriyordu ayrıca 1.6 otomatik civicin 1.5 manuel lancer karşısında hiç şansı yok lancer civici geçecektir ayrıca araba demek sadece motor demek değildir ben sonuna kadar sözümün arkasındayım 1.5 manuel lancerın performansı çok iyi rakiplerinden geri kaldığı falan yok aksine ekonomikliğiyle sınıfının lideri bir araç

saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: BL@DE

kaf_kaftr üstadım kağıt üstündeki verilere aldanıp yanılıyorsunuz bence siz en iyisi bir lancer sürün öyle karar verin bence sözde hp değerleri lancerdan yüksek olan birçok araç daha yerinden kalkamadan lancer 80-90km hıza çıkar opel gibi dandik bir marka 1.4 140hp değil 200hp araba yapsa ne olur o berbat uzun aralıklı klasik alman stilli şanzumanı ile nal toplamaya mahkumdur mitsubishiden şanzuman yapmayı öğrenmeli ilk önce opelin sözde 1.6 105hp dediği meriva 1.6 103hp'lik carismanın yarısı kadar gidemiyor opele iyi hp değeri sallamalar ayrıca lancer corolla ve civici neden yetişemesin honda bölümünde zamanında birçok yeni civic sahibi aracın 125hp'lik gidemediğini dile getiriyordu ayrıca 1.6 otomatik civicin 1.5 manuel lancer karşısında hiç şansı yok lancer civici geçecektir ayrıca araba demek sadece motor demek değildir ben sonuna kadar sözümün arkasındayım 1.5 manuel lancerın performansı çok iyi rakiplerinden geri kaldığı falan yok aksine ekonomikliğiyle sınıfının lideri bir araç

saygılar...

Dediklerin bir yere kadar doğru.Örneğin ber Carisma ile kalkışta bir çok büyük hacimliyi dize getirirdim.Ama bi kaç yüz m. sonra plakalarını okuyamaz olurdum.

Rica ederim,Lancerin otomatik şanzımanını savunma bana.Kullandım ve nefret ettim.Resmen düşünüyo şanzıman (kararsız kalıyo yani)...Ama Civicte öyle birşey olmadı.

Sen eğer otomatik manuel karşılaştırması yaparsan.Civic oto/Lancer oto.. Civic geri geri bile tokatlar.

Ama Allah aşkına (benim için de geçerli) , araçlarımızı Bugatti sanmayalım...İki kere iki dört.Zorlamaya gerek yok...Şimdi ben size uzun yolda (ben kople yüklü idim) boş Getz'e yaklaşamadığımı söylesem nasıl olur...

Bu da ona benziyor. 110 beygir hiç bir zaman 125 beygirden daha kuvvetli değildir.Yahut, hiçbir lancer otomatik şanzımanı,hondadakinden daha performanslı değil...Bu sebeple aracımızın gerçeklerine alışmalıyız...

Honda bölümündeki arkadaşların da ,buradakilerden pek farkları yok.1.6 araçlarından bugatti performansı bekliyorlar...Böyle birşey mümkün değil...Sonuç olarak,hala Civic geçer diyorum ben

• iyi olan kazansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

iyi olan kazansın

Yarışmayalım o zaman
  • Colt ikinizi de geçer :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaf_kaftr

quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

iyi olan kazansın

Yarışmayalım o zaman

• Acar Cevap:

18. asırda yaşamış ve tarihte en büyük buruna sahip Yorkshire'li adamın modeli Londra’nın en büyük turist gözdesi oldu.Thomas Wedder’in burnu 19 santimetre uzunluğunda olduğu için Piccadilly Sirkindeki Ripley’in İster İnan İster İnanma müzesinde yer almayı hak etti.

YENİ LANCER HAKKINDAKİ ŞİKAYETLER

YENİ LANCER HAKKINDAKİ ŞİKAYETLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 20 Kasım 2009; 19:30:34 >

• yok mu aranızda bi evo X u olan da, tokatlasın bu arkadaşları
  • toprağın bol olsun kaf-kaftr kardeş,haklısın boş yolda geçer heleki lancer otomatik ise cıvıc rahat rahat geçer ama 15-20 hp fark biraz ustalıkla rahat kapanır yani lancerın bayağı bir şansı vardır.Artık o usta lancerın mı yoksa cıvıcin mi koltuğunda oturur o da aracın şansına...Belliki sende lancerı seviyosun ancak hakverirsinki dalga geçilecek ,şahin muamelesi görecek bir araç değil.Valla forumda iyi gaz veriyorsun birde seni yollarda görmek lazım:)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.