Şimdi Ara

YENİ LANCER HAKKINDAKİ ŞİKAYETLER (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
2
Favori
26.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaf_kaftr

Bir kez daha yineliyorum.Meğer Mitsubishicisiniz, o kadar Kıraathane açtık,bi tane "Merhaba " mesajınız bile yok.Rica ediyorum,gelin kıraathaneye orada çevirelim geyiği...Millet bu kadar kasılmasın

İyi forumlar sevgili Mitsubishiciler.
    o merhaba mesajları başka bir site var ordada olması gerekşyor ama oraya girilmeye bile üşeniliyor. hatta sorun olduğunu bilmeme rağmen kimse "_opeth foruma giremiyorum" falan diye mesaj atmadı. bir tek serdal sordu.
  • Bu yeni kasa lancerin önden görünümü harika. İlk gördüğümde "o ne be vay vay" dedim, ama aracın arkadan görüntüsünü görünce " piiiiuu bu ne ya" dedim aynen. Arkanın tasarımı ön gibi olsa çok daha güzel olurmuş bence. Zaten kim görse aracı arkası olmamış diyor.

Kullananlara kazasız sürüşler.
  • ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@DE -- 24 Kasım 2009; 1:25:25 >
  • Merhaba arkadaşlar, zaman zaman fırsat buldukça forumu okumaya çalıştım lancer ile ilgili tartışmalar ilk çıktığı günden itibaren hız kesmeden devam ediyor maaşallah :) ben lancer daha Türkiyeye gelmeden kendi sitesinden görmüştüm ve alacağım araç bu olmalı dedim ve 2008 ağustosta 34.500 e aldım ve şu an itibari ile 43.000 km yi devirdim Allah nazardan saklasın hiç bir şikayetim olmadı sadece üzerinde gelen lastikler çok sert kayma meyili fazla, birde şunu farkettim kullandığınız benzine göre araçta hissedilir oranda güç farkı oluyor artık bazı petrol firmlarının benzini nasılsa motor yığılıp kalıyor ama deneye deneye performansı iyi olan benzini tesbit ettim :) , yaptığım kilometrenin 30.000 nini şehirler arası yapmışımdır bu zaman zarfında illaki kapışmalarımızda oldu arkadaşlarla muadili olan segmentlerden hiçbirine pabuç bırakmadım ama bir kere ankara otobanında ben 210 ü devirmişken yanımdan bir jeep geçti baktım onunda markası porshe idi eeee normaldir kendi segmentinden değil dedim kendikendime :) varsın benimkinin bir kaç beygiri az olsun seviyorum arabamı .......

• 43bin km devirdiyseniz lastikleri değiştirme zamanı gelmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastsamurai_58

Merhaba arkadaşlar, zaman zaman fırsat buldukça forumu okumaya çalıştım lancer ile ilgili tartışmalar ilk çıktığı günden itibaren hız kesmeden devam ediyor maaşallah :) ben lancer daha Türkiyeye gelmeden kendi sitesinden görmüştüm ve alacağım araç bu olmalı dedim ve 2008 ağustosta 34.500 e aldım ve şu an itibari ile 43.000 km yi devirdim Allah nazardan saklasın hiç bir şikayetim olmadı sadece üzerinde gelen lastikler çok sert kayma meyili fazla, birde şunu farkettim kullandığınız benzine göre araçta hissedilir oranda güç farkı oluyor artık bazı petrol firmlarının benzini nasılsa motor yığılıp kalıyor ama deneye deneye performansı iyi olan benzini tesbit ettim :) , yaptığım kilometrenin 30.000 nini şehirler arası yapmışımdır bu zaman zarfında illaki kapışmalarımızda oldu arkadaşlarla muadili olan segmentlerden hiçbirine pabuç bırakmadım ama bir kere ankara otobanında ben 210 ü devirmişken yanımdan bir jeep geçti baktım onunda markası porshe idi eeee normaldir kendi segmentinden değil dedim kendikendime :) varsın benimkinin bir kaç beygiri az olsun seviyorum arabamı .......

210 yaptığın lancerin modeli neydi. intense mi

• Biraz önce Lancer'ın e-broşürünü inceledim, Invite serisinde ön sis farı, cruise control ve yağmur ve otomatik far sensörü olmadığı yazılı. Fiyat açısından düşünüldüğünde CC ve sensörler olmayabilir (ya da tartışılabilir) ama ön sis farının olmaması bir eksiklik değil mi?
  • Herkese Merhaba,

Bu forumdaki ilk mesajım. Yaklaşık 17 gün önce 2010 model Mitsubishi Lancer İntense 1.5 A/T sahibi oldum.

Araba ile ilgili herhangi bir şikayette bulunmak için çok erken ancak bazı detayları sizlerle paylaşmak istiyorum.

1- Bu arabada auto-lock (yani araba 20-30 km üzerine çıktığında) kapılar neden otomatik olarak kilitlenmez?
    2- Yakıt tüketimi bana mı yüksek görünüyor yoksa bilmediğimden mi? 1 depo benzin ile 600 km yol yapıyorum. Sizin değerleriniz nedir?
    3- Araçta 240 km kadran bulunmasına rağmen son hız 178 diyor, neden? 178 üzerine çıkmak mümkün mü? Çıkarsak arabaya bir zararı olur mu?
    4- Arabanın içerisindeki dış ses sanki yüksek gibi (motor sesi değil, yol sesi geliyor)

İlk aklıma gelenler bunlar. Arabanın artıları ile ilgili geniş bir yazıyı daha sonra yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squall -- 2 Aralık 2009; 9:29:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandarin

Biraz önce Lancer'ın e-broşürünü inceledim, Invite serisinde ön sis farı, cruise control ve yağmur ve otomatik far sensörü olmadığı yazılı. Fiyat açısından düşünüldüğünde CC ve sensörler olmayabilir (ya da tartışılabilir) ama ön sis farının olmaması bir eksiklik değil mi?

kader o okuduğun broşür eski sanırım. zira 2010 modellerde ön sis farı, far ve yağmur sensörü standart (invite donanımda) eskisindeki bluetooth kiti kaldırıldı.

quote:

Orijinalden alıntı: Squall
    Herkese Merhaba,

Bu forumdaki ilk mesajım. Yaklaşık 17 gün önce 2010 model Mitsubishi Lancer 1.5 A/T sahibi oldum.

Araba ile ilgili herhangi bir şikayette bulunmak için çok erken ancak bazı detayları sizlerle paylaşmak istiyorum.

1- Bu arabada auto-lock (yani araba 20-30 km üzerine çıktığında) kapılar neden otomatik olarak kilitlenmez?
    2- Yakıt tüketimi bana mı yüksek görünüyor yoksa bilmediğimden mi? 1 depo benzin ile 600 km yol yapıyorum. Sizin değerleriniz nedir?
    3- Araçta 240 km kadran bulunmasına rağmen son hız 178 diyor, neden? 178 üzerine çıkmak mümkün mü? Çıkarsak arabaya bir zararı olur mu?
    4- Arabanın içerisindeki dış ses sanki yüksek gibi (motor sesi değil, yol sesi geliyor)

İlk aklıma gelenler bunlar. Arabanın artıları ile ilgili geniş bir yazıyı daha sonra yazacağım.

kardeş sırası ile yazayım
    1- öyle bir özellik maalesef yok. sadece p ye alınca kapıların otomatik açılması var. onu da serviste aktif hale getimen lazım. ben yaptırdım mesela. en azından araç durunca inmeye çalışanlar kapıya salak salak asılmıyorlar kapılar açılmış oluyor. ama kilitleme işini ben kendim yapıyorum.
    2- yakıt bana da yüksek geldi. ben 700 ü rahat rahat geçiyorum. araç 0 km ise zamanla düşer. sen de zamanla alışırsın arabaya.
    3- ben 190 km yaptım aracımla. ha o hıza vardığımda da kırmızıya filan gelmemiştim. ama açık söyleyeyim 180 e kadar (belki de ondan 178 demişler) araç nazlanmadan ulaşıyor. 190 a çıkmam biraz zaman aldı. ha 200 ü de rahat göreceği kanısındayım ama belli mi olur otomatik sonuçta bıçakla kesilir gibi de olabilir.
    240 kadrana gelince herhalde standart bu aracın 2.0 ve 2.4 motorlu olanları da amerikada. herhalde onlarla rahatça çıkılıyordur. tabi 1.8 olup da düz olanları unutmamak lazım. onlar da avrupada var. öyle olunca 1.5 ile 210 yapan arkadaş olduğuna göre forumda düz 1.8 ile 240 imkansız değil. 2.0 dizel (142 hp) de belki 240 yapıyordur.
    4- yol ve rüzgar sesi faha fazla geliyor. tabi ivbmelenirken motor da geliyor ama o kadarı normal bence.
    kullandıkça deneyimlerini paylaşmanı bekliyoruz.
    aracın hayırlı olsun bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

quote:

Orijinalden alıntı: lastsamurai_58

Merhaba arkadaşlar, zaman zaman fırsat buldukça forumu okumaya çalıştım lancer ile ilgili tartışmalar ilk çıktığı günden itibaren hız kesmeden devam ediyor maaşallah :) ben lancer daha Türkiyeye gelmeden kendi sitesinden görmüştüm ve alacağım araç bu olmalı dedim ve 2008 ağustosta 34.500 e aldım ve şu an itibari ile 43.000 km yi devirdim Allah nazardan saklasın hiç bir şikayetim olmadı sadece üzerinde gelen lastikler çok sert kayma meyili fazla, birde şunu farkettim kullandığınız benzine göre araçta hissedilir oranda güç farkı oluyor artık bazı petrol firmlarının benzini nasılsa motor yığılıp kalıyor ama deneye deneye performansı iyi olan benzini tesbit ettim :) , yaptığım kilometrenin 30.000 nini şehirler arası yapmışımdır bu zaman zarfında illaki kapışmalarımızda oldu arkadaşlarla muadili olan segmentlerden hiçbirine pabuç bırakmadım ama bir kere ankara otobanında ben 210 ü devirmişken yanımdan bir jeep geçti baktım onunda markası porshe idi eeee normaldir kendi segmentinden değil dedim kendikendime :) varsın benimkinin bir kaç beygiri az olsun seviyorum arabamı .......

210 yaptığın lancerin modeli neydi. intense mi

invite

• artık pro. anlamda şu site işini kafaya koydum işlemlere başladım. bir bakın iyi mi olmuş.
    http://mitsubishiclubturkey.forums-free.com/yenilenmeye-dogru-giderken-t435.html

sitenin açılması için biraz sabredin
  • Arkadaşlar 2009 invite lancer a cruise kontrol+sis farı+yağmur sensörü+ far sensörü taktırmak kaça hallolur bilgisi olan arkadaş varmı.
    CARAMURAT kardeş teker teker fiyat almamız mümkünmü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D666

Arkadaşlar 2009 invite lancer a cruise kontrol+sis farı+yağmur sensörü+ far sensörü taktırmak kaça hallolur bilgisi olan arkadaş varmı.
    CARAMURAT kardeş teker teker fiyat almamız mümkünmü.

kardeş o konuda tam bir cevap çıkmadı maalesef temsa'dan
    ben de bu far ve yağmur sensörünün özellikler takılabilmesi gerektiğini iddia ettim ama caramurat'ın dükkanda denk geldiğim bi yetkili yok mok dedi. pek de aklıma yatmadı.
    benim araç otomatik olduğundan cruise takılamaz gibi geliyor zira invecs II şanzıman için yapılmış bir uygulama yok. ama avrupada düz 1.8 için olduğuna göre belki düz 1.5 lere uygulanabiliyordur. yine de kesin bişi diyemem.
  • Benim şikayetim var kardeşim, almayı düşündğüm Lancer için renk seçimi yapamıyorum ...Şimdiki arabam beyaz olduğu için beyaz istemiyorum, siyah renkte arabayı tam göstermiyor gibi, kırmızıda çok iddialı bir renk. Bu konuda önerisi olan var mı?
  • Kaya grisi, fümeye çalan bir renk, tavsiye ederim,

YENİ LANCER HAKKINDAKİ ŞİKAYETLER
  • Abi zahmet olmazsa tüm aracı gösteren bir foto ekleyebilir misin? Birde yakut kırmızısı artık gelmeyecekmiş doğru mu?
  • kesinlikle yakut kırmızı
  • detay resimlerini mail adresi verirsen daha yüksek çözünbürlükte paylaşabilirim.

• Işıktan dolayı güzel çıkmadı renk aslında daha canlı

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.