Şimdi Ara

YENİ LANCER HAKKINDAKİ ŞİKAYETLER (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
2
Favori
26.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaya grisi de köpekbalığı adını hakettiren bir renk
  • beyaz, siyah, yakut kırmızı derim. başka da demem.
  • kaya grisi gerçekten ilk defa caramurat üstadımın eklediği resimde böyle çekici geldi bana arabanın ruhunu tam yansıtmış sanki tekerlekli köpekbalığı gibi durmuş caramurat üstadım gerçekten sizden korkulur almayı ciddi düşünmeyen sadece bakmaya gelen birisi bile bu kaya grisi lancerı alır çıkar valla

saygılar...
  • kaya grisi.kesinlikle.ben tereddüt etmedim alırken.
  • Ben aldım mı Sarı renk yapacam :D

YENİ LANCER HAKKINDAKİ ŞİKAYETLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: han01

kaya grisi.kesinlikle.ben tereddüt etmedim alırken.

Aynen.
  • Kaya grisi ve kum beji gerçekten beğendiğim ve özellikle kararsız kalanlara tercih ettiğim renktir.
    Birçok müşterimiz istediği rengi arkasına birçok sığınacağı sebepten dolayı almıyor. Özellikle de Kırmızı çok beğenmelerine karşın alım aşamasında farklı rengi tercih ediyor.
  • Kırmızı ve mavi bence EVO için favori.Özellikle mavi evoda bambaşka duruyor.
    Ama Invite,Inform gibi daha efendi modellerde gümüş gri,kaya grisi gayet şık.
  • Arkadaşlar, iki yıllık aşka cevap vererek, arkadaşlarımın tüm aksi yöndeki uyarılarına rağmen bugün artık dayanamayarak LANCER'ı aldım. Babamda da bundan önceki kasa Lancer vardı, babam arabasını vermek istemeyince bana da başka çare kalmadı :) Almadan önce sizlerin buralardaki tüm yorumları bana son derece yardımcı oldu, hepinize teşekkürü bir borç bilirim :) Henüz teslim almadım, sanırım bi kaç gün sürecek, yalnız diğer yazılardan okuduğum kadarıyla servis ücreti ile ilgili soru soranlar vardı. Kayseri'de servis ücretleri nedir diye sorduğumda aldığım yanıt normal bakımının 180-190 TL olacağı konusundaydı. Tabi yaptırmadan bilemem, illaki biseyler çıkabilir ama 2006 Corsama hersene verdiğim 250 TL yi düsününce servisin çok da pahalı olacağını düsünmüyorum. Almamış olanlara tavsiyem kimsenin dediğine bakmayın bir arabaya ısınmak çok önemlidir. Isınan gider lancer alır, başkası gider 88 Şahin alır. Tercihleri elestirmekten çok tecrübelerimizi paylaşsak çok daha faydalı olur. Mesela bi onceki kasa lancerın yol tutusu gerçekten sınıfının üzerindeydi, yeni modelinin de ondan asağı kalacağını düsünmüyorum. Kullandıktan sonra onunla da ilgili tecrübelerimi yazarım. Tekrar hepinize tesekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: WKII.Navarro

Arkadaşlar, iki yıllık aşka cevap vererek, arkadaşlarımın tüm aksi yöndeki uyarılarına rağmen bugün artık dayanamayarak LANCER'ı aldım. Babamda da bundan önceki kasa Lancer vardı, babam arabasını vermek istemeyince bana da başka çare kalmadı :) Almadan önce sizlerin buralardaki tüm yorumları bana son derece yardımcı oldu, hepinize teşekkürü bir borç bilirim :) Henüz teslim almadım, sanırım bi kaç gün sürecek, yalnız diğer yazılardan okuduğum kadarıyla servis ücreti ile ilgili soru soranlar vardı. Kayseri'de servis ücretleri nedir diye sorduğumda aldığım yanıt normal bakımının 180-190 TL olacağı konusundaydı. Tabi yaptırmadan bilemem, illaki biseyler çıkabilir ama 2006 Corsama hersene verdiğim 250 TL yi düsününce servisin çok da pahalı olacağını düsünmüyorum. Almamış olanlara tavsiyem kimsenin dediğine bakmayın bir arabaya ısınmak çok önemlidir. Isınan gider lancer alır, başkası gider 88 Şahin alır. Tercihleri elestirmekten çok tecrübelerimizi paylaşsak çok daha faydalı olur. Mesela bi onceki kasa lancerın yol tutusu gerçekten sınıfının üzerindeydi, yeni modelinin de ondan asağı kalacağını düsünmüyorum. Kullandıktan sonra onunla da ilgili tecrübelerimi yazarım. Tekrar hepinize tesekkürler.

Şimdiden hayırlı olsun kardeş. Kazasız belasız günlerde sürmen dileği ile. Aracı aldıktan sonra izlenimlerini ve fotoları (nazardan korkan lancer almaz) bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: WKII.Navarro

Arkadaşlar, iki yıllık aşka cevap vererek, arkadaşlarımın tüm aksi yöndeki uyarılarına rağmen bugün artık dayanamayarak LANCER'ı aldım. Babamda da bundan önceki kasa Lancer vardı, babam arabasını vermek istemeyince bana da başka çare kalmadı :) Almadan önce sizlerin buralardaki tüm yorumları bana son derece yardımcı oldu, hepinize teşekkürü bir borç bilirim :) Henüz teslim almadım, sanırım bi kaç gün sürecek, yalnız diğer yazılardan okuduğum kadarıyla servis ücreti ile ilgili soru soranlar vardı. Kayseri'de servis ücretleri nedir diye sorduğumda aldığım yanıt normal bakımının 180-190 TL olacağı konusundaydı. Tabi yaptırmadan bilemem, illaki biseyler çıkabilir ama 2006 Corsama hersene verdiğim 250 TL yi düsününce servisin çok da pahalı olacağını düsünmüyorum. Almamış olanlara tavsiyem kimsenin dediğine bakmayın bir arabaya ısınmak çok önemlidir. Isınan gider lancer alır, başkası gider 88 Şahin alır. Tercihleri elestirmekten çok tecrübelerimizi paylaşsak çok daha faydalı olur. Mesela bi onceki kasa lancerın yol tutusu gerçekten sınıfının üzerindeydi, yeni modelinin de ondan asağı kalacağını düsünmüyorum. Kullandıktan sonra onunla da ilgili tecrübelerimi yazarım. Tekrar hepinize tesekkürler.

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin

• hayırlı olsun güle güle kullanın.

tüm mitsubishi sahiplerinin deposu full yolu açık olsun...
  • Hayırlı dilekleriniz için teşekkür ederim :) gelsin fotolarını çekip koyacağım :)
  • Arkadaşlar, Yeni Lancer CVT 1.8 Intense aracımı satmak istiyorum. 14.000 KM'de, metalik gümüş gri araçta darbe, kaza veya değişen parçası yoktur ve aracın özelliklerine ek olarak;

• GPS Navigasyon Türkiye Haritalı Türkçe Sesli Yönlendirmeli
    • Ön-Arka LCD Ekranlı Parkomat (Mitsubishi Yetkili Servisinden Alındı. Faturalı, garantili.)
    • EVO X arka kanat (Mitsubishi Yetkili Servisinden Alındı. Faturalı, garantili.)
    • Philips XENON Uzun Kısa Far Takımı + Sis ve park buz beyazı (Mitsubishi Yetkili Servisinden Alındı. Faturalı, garantili.)
    • Tüm Camlarda Güvenlikli Cam Filmi (Hırsız aracın camını kırsa dahi cam dökülmez içeri girilmez.) (Doğus Oto Maslakta Yapıldı. Faturalı, garantili.)

Fiyat olarak: 44.000 TL istiyorum.
    Telefon: 0544 550 41 41 ( sadece telefon ile görüşüp istediğiniz zaman aracı GEBZE'de görebilirsiniz. )

• sıfır alıp kullanan arkadaslara sorum olacak,benım lancer ınvıte 3600 km de ve yol bılgısayarı ılk acılısta 60-70 lt ıle baslayıp dusuyor sonra 10-11 lt cıvarında gosterıyor,acaba benım aracta bı sorunmu var,yakıt cok yuksek cunku,ve 3000 devırı pek gecmem vıtes degısımınde,servıs 10000 km de arac gercek yakıtı bulur dıyor ama bu ıste bır ıs var,bazıları cok yakıyor bazıları az dıyor nasıl iş bu,sanayıde rastladıgım baska lancer sahıbıde cok yakıyor demıstı bana
  • ben daha geçen hafta sıfır aldım. şöyle söyliym ilk 500 km 13-14ün altına düşmedi. ama ben de agresif kullandım etkisi var. şimdi tekrar sıfırladım 8 litre civarına düştü. 1.5 dizellere göre biraz çok yakıyor orası öyle. ama her gülün bir dikeni var rakip atmosferik motorlu cruzeun fabrika verisi 9 litre, bizimki 7.7. en azından biz lpgsiz binebiliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bogactarkan

sıfır alıp kullanan arkadaslara sorum olacak,benım lancer ınvıte 3600 km de ve yol bılgısayarı ılk acılısta 60-70 lt ıle baslayıp dusuyor sonra 10-11 lt cıvarında gosterıyor,acaba benım aracta bı sorunmu var,yakıt cok yuksek cunku,ve 3000 devırı pek gecmem vıtes degısımınde,servıs 10000 km de arac gercek yakıtı bulur dıyor ama bu ıste bır ıs var,bazıları cok yakıyor bazıları az dıyor nasıl iş bu,sanayıde rastladıgım baska lancer sahıbıde cok yakıyor demıstı bana

5600 km de invite mt var arkadaşım bendede.şehir içi rakamlar söylediğiniz gibi.Ancak şehir içi deyince yaklaşık gittiğim mesafe ev- okul arası 1200m .mesafe kısa haliyle fazla.daha uzun mesafe kullanan arkadaşların herhalde düşüktür.geçen hafta sonu şehirler arası 406 km sakin kullanımda 85tl yaktı.kmde 0.210kr yakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: D666

quote:

sıfır alıp kullanan arkadaslara sorum olacak,benım lancer ınvıte 3600 km de ve yol bılgısayarı ılk acılısta 60-70 lt ıle baslayıp dusuyor sonra 10-11 lt cıvarında gosterıyor,acaba benım aracta bı sorunmu var,yakıt cok yuksek cunku,ve 3000 devırı pek gecmem vıtes degısımınde,servıs 10000 km de arac gercek yakıtı bulur dıyor ama bu ıste bır ıs var,bazıları cok yakıyor bazıları az dıyor nasıl iş bu,sanayıde rastladıgım baska lancer sahıbıde cok yakıyor demıstı bana

5600 km de invite mt var arkadaşım bendede.şehir içi rakamlar söylediğiniz gibi.Ancak şehir içi deyince yaklaşık gittiğim mesafe ev- okul arası 1200m .mesafe kısa haliyle fazla.daha uzun mesafe kullanan arkadaşların herhalde düşüktür.geçen hafta sonu şehirler arası 406 km sakin kullanımda 85tl yaktı.kmde 0.210kr yakıyor.

diğer arabaların tüplüsünden iyi bi rakam

• Aynen öyle dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D666

quote:

aynen öyle kardeş. istanbulda oturuyorum ve her kullanmamda köprü kuollanıyorum nerdeyse. bir depo 10 litre üstü geldi ve ben benzini aldığım yere bağladım. çünkü sürüşüm aynı idi.
    onun dışında 8,5 üstüne çıkmadı ortalamam. araç da otomatik üstüne olunca bence çok uygun. şehir içi verilenin altında kaldıktan sonra ben sorun görmüyorum. ne de olsa istanbul hep şehir içi. tabi bu ortamaya 15-20 km arası bir noktaya geldikten sonra ulaşabiliyorsunuz. yoksa 10 km civarı sürünce ortalama anca 9 oluyor.
    saygılar.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.