Arkadaşlar merhaba,umarım burası doğru yerdir.Asus laptop aldım,fakat hayal kırıklığına uğradım çünkü alet çok yavaş çalışıyor.Örneğin ilk boş internet sayfasını açmak bile 7 sn sürüyor,ram % 100'e çıkıyor,aynı anda birden fazla program çok zor çalışıyor,programları açmak-kapamak bile 5-10 sn sürüyor.Shutdown 1 dk'ya yakın zaman alıyor.Bütün update leri yaptım birşey değişmedi.Ne yapmalıyım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.. Model : F3Sc220DR İşlemci : Intel® Core™2 Duo T7500 - 2.2GHz Bellek : 2GB DDR2 667 MHz HDD : 160GB - 5400rpm SATA Ekran kartı : 128MB NVIDIA GeForce™ 8400M G LCD : 15.4 WXGA Color Shine Optik : 8x DVD Super Multi FAX/Modem : 56K Ethernet : G-bit LAN WiFi : 802.11a/b/g/N Bluetooth : var Webcam : 1.3M Megabyte Pixels Kart okuyucu : MMC/ SD/ Mini-SD/Memory Stick/ MS Pro/ MS-Duo/MS-Pro-Duo Usb Sayısı : 4x USB 2.0 ports Hediyeler : Çanta ve mouse hediye İşletim sistemi : Vista Premium
Microsoft Windows XP Professional Edition (Service Pack 2) kur.
Wista da bir yolu yokmudur hızlanmanın?
quote:
Orjinalden alıntı: skyinn
Wista da bir yolu yokmudur hızlanmanın?
Vista zaten yavaş çalışan bir işletim sistemi ve henüz tam oturmuş değil. XP kurduktan sonra hızının ne kadar arttığına sen bile şaşıracaksın.
Teşekkür ederim,sanırım dediğiniz gibi yapacağım fakat tüm driver'ları bulabilecekmiyim emin değilim.
arkadasım bende senin gibi aynı durumdaydım ancak xp yapınca işletim sistemini herşey cozuldu Ancak sunu soyleyeyim de drıverları bulmadan format atma ben baya ugraastım cunku adamların verdigi driver cd si de vistaya uyumlu cıktı xp de calısmadı anlayacagın driverları bulup kurman avantajınadır
Aramaya başladım bile driver'ları,teşekkür ederim ilginiz için.