Detaylı olması için ayrı ayrı kaydettim, ankara yönü 3 kişi. dönüş +100kg bagaj yükü yine 3 kişi.
Ne çok agresif ne de çok sakin kullanımla oluşan değerler. Ort hız daha yüksekti ş.içi fazla yavaş gittiğimden düşük görünüyor. Temdeki ort hız 110-130 arası.
Genel olarak fark ettiğim, istanbul da şehirçi ortalama tüketim şimdilik max 5.5lt/100km, şehirlerarası 4,7lt/100km. Ortalama olarak 5lt max 5.5lt diye düşünmek çok da yanlış değil.
Ağırlıklı olarak Tepeüstü - Kadıköy ve dönüşünü düşünebilirsiniz. Toplam 17km ortalama 40dk ile 1 saat arası sürüyor. Kadıköy yönüne 4-4.5lt ters yöne de 5.5-6lt civarı görüyorum.
Kadıköy - Etiler yolunda dün akşam boğaz köprüsüne giden yokuşta hızlanmama rağmen (trafik zincirlikuyu da başladı hüsarüstüne kadar dur kalk trafiği) 5 civarı yakıt oluştu.
Şehirlerarasında fazla kasarsan 4.3-4.5 olur, kafa rahat kullanayım dersen 4.7-5 arası.
Şehiriçi çok kasmadan hafif özenle ortalama max 5.5 oluyor, asılırsan da pek 6 yı geçmiyor..
mk3 ü ararken buldum sizi golf 140 hp olanlardan nedense memnun değiller yakıt olarak mk3 2lt daha fark ediyormuş güncel olsun konu 1.4 tsi 140 hp mk3 şehir içi dsg yakıtını kullanımını çok merak ediyorum
Merhaba araç kaç km de acaba? Ben ankara - Bursa yaptım da geçen haftasonu, biraz fazla yaktım galiba. Araç daha açılmadı herhalde benimki 5000 km de. genel olarak ankara bursa arasını 120 km hız ile (sadece sivrihisarda 60 kmlik yolu 150 km hız ile) 390 KM bursa şehir içi (60 km) bursa ankara arası 390 KM
gidiş 1, dönüş 2 kişi.
Bu yolculukta henüz yeniydi benim aracım da, 5000 km nin altındaydı.
Kullanımınıza göre değişiyor, 5.3 olduğu da oldu benimki. genel olarak sakin kullanımda 4.5 rahat yakalanıyor. her türlü iyi.