Şimdi Ara

yeni lezzetler (MESUT ÖZİL ve bilimum alkol gurmeleri konuya)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz veya bilmediğiniz üzere birkaç yıl önce Mesut özil(Beymen müdavimi)nden aldığım tavsiyelerle JAMESON WHISKEY’e başlamıştım, uzun bir süredir sek viski içiyorum sadece. Yeni şeyler denemek istiyorum. Vodka ve Bira harici sizin severek kullandığınız alkolleri sebepleriyle birlikte yazar mısınız dostlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Up lütfen, yardımcı olursanız sevinirim..

• Jack daniels tennessee honey buzlu sek
    Olmaca Tequila shot
    Jackncoke
    Vodka istememişsin fakat Domates suyu vodka bonus trek

• Dolandirici33 D kullanıcısına yanıt
    Olmecayı çok içtim artik gerek yok

ballıyı deneyeceğim ilk fırsatta

domates suyu vodkanın amiyane tabirle “kolonyamsı” hissini alıyor mu la

• achilles102030 kullanıcısına yanıt
    vodkayı herhangi bir meyve suyuyla karıstırınca kolonyamsı his gidiyor ananas suyuyla içimi çok hoşuma gitti benim ama 2 3 cesit koyup mixleyebilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • achilles102030 kullanıcısına yanıt
    Bence kola,fantadan falan çok daha iyi bu yaz Sırbistan’da bir barda barmenin tavsiyesi ile denedim hoşuma gitti.
    Fakat bence Bells denen mazot gibi viski bile en iyi votkadan güzeldir ayrı mevzu.
    Onun dışında ben kırmızı şarap çok severim keçi peyniri/ tulum peyniri ile beraber favorim de Kavaklıdere Selection Öküzgözü & Boğazkere

• Glenlivet 12 yıllık bence güzel Jameson sevdiysen sevebilirsin iskoç viskisi ama çok dumanlı / "peated" bir tadı yok bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gentleman Jack içiyorum uzun süredir, TR’de yaygın değil ama migros ve macrolarda görüyorum arada, Macallan, Talisker gibi S tier scotch bulamıyosanız baya iyi seçim gentleman.
    Onun dışında kara efe veya beylerbeyi göbek rakıda çok ii. (Fantezi arıyosan yeni rakı giz)
    Damak tadına göre fark eder biraz ama jagermeister’ı baya seviyorum, sevmeyen adam nefret eder bundan.
    Onum dışında freeshoplarda bacardi mojito satılıyo(galiba tr’de de vardı)
    Bacardi mojito+dimes cool lime+vodka+limon+taze nane+bol buz=sekse yakın bi damaksal deneyim

Herkese bol şans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tadı güzel olan alkol var mı ki

Sırf kafa yapsın diye içiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.