Şimdi Ara

Yeni Macbook Air Hakkında Klavye Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim şöyle bir sorum olacak ABD'den alacağım Macbook Air'da Türkçe klavye olsun isteyemez miyim? Yani ABD'de yaşayan Türk'lere klavye yapmazlar mı şimdi bunlar? :) Arkadan ışıklı klavyesi olduğu için sticker yapıştırmak istemiyorum.

http://www.apple.com/macbookair/features.html

Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

• Gerek Yok Bence. Bende Amerikadan Aldım. İngilizce Klavye. Ş İ Yerine Noktaya Virgüle Falan Basıyorum. Simdi Sticker Yapıstırsam Benim İçin Daha Zor Olur. Bence Alışırsın Gerek Yok Öyle Bişeye.
  • usa dan alımlarda tr klavye sunmuyor seçenekler internet sütünden satışta bu böyle istersen apple store ların bir kaçını ara sor
     Yeni Macbook Air Hakkında Klavye Sorusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TenSetz
    Gerek Yok Bence. Bende Amerikadan Aldım. İngilizce Klavye. Ş İ Yerine Noktaya Virgüle Falan Basıyorum. Simdi Sticker Yapıstırsam Benim İçin Daha Zor Olur. Bence Alışırsın Gerek Yok Öyle Bişeye.

Ben de aynı şekilde kullanıyorum. Zaten bir süre sonra yazarken klavyeye bakmıyorsunuz, parmaklarınız tuşlara kendi gidiyor.

Aynı konfigürasyonu Türkiye 'den alıp 2 kat fiyat ödemek tam anlamıyla saçmalık. İmkanı olan Apple cihazı yurtdışından almalı diye düşünüyorum.
  • Benim Onceki Laptop ta İngilizce Klavyeydi. Yaklasık 3 Yıldır İngilizce Klavye Kullanıyorum
  • tek sıkıntısı " işaretini türkçe düzenle yapamıyorsunuz
  • Peki ABD den alinca turkce klavye gibi secenek varmi cunku virgule falan basinca "ş" gibi seyler yazmiyor virgul koyuyor onu nazil ayarlionuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.