Şimdi Ara

Yeni masaüstü sistemim. Bakabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    gigabyte 990 fxa ud3
    vengiance 1333 mhz 4 gb ram
    saphirre hd5570 e.k.
    xigmatek kasa, 600w psu.

yorumlarınızı alabilirmiyim?

not: bütce kısıtlıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• keşke almadan önce başlık açsaydın dostum anakart ve işlemci aşırı kaçmış ekran kartına kıyasla 850lira para vermişsin 2 parçaya ki kısıtlı bir bütçe için dediğim gibi çok aşırı olmuş
  • Fettles F kullanıcısına yanıt
    Yüklenmişsiniz işlemci ile anakarta.

Şu konuları sistemleri almadan evvel açsanız birşey kaybeder misiniz ? Tabiki de hayır, aksine kazanırsınız.
    Ne kadar verdiniz o sisteme ?

Böyle bir sistem alınırdı yazık etmişsiniz.

MSI 970A-G46
    AMD FX X6 6300
    GSKILL 8GB (2X4GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHZ
    ASUS GTX650TI BOOST DIRECTCUII O.C GDDR5 2GB
    XIGMATEK ASGARD PRO PURE BLACK EDITION 600W

1.392 Lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 29 Aralık 2013; 12:52:43 >
  • Ekran kartı takviyesi lazım sisteminize. Oyun performansı düşük kalmış.
  • O anakart seni kanser edecek söylemedi deme... parayı basmış almışsında katca ucuza m5a97 le bile daha rahat ettirirdi seni... umarım sorun yaşamazsın hayırlı olsun artık oyunlarıda 1280*720 medium ayarlarda oynarsın rahatca :)
  • grafik kartını bilerek kıstım asırı oyun oynamadıgım için, fakat ihtiyac duyarsam ileride e.kartını güncelleyebilirim diye dusundum. ayrıca gpu fan öneriniz varmı cok ses ypıyor stok fanı yke girince.
  • 1100 tl verdim haziran ayında aldım vatandan o şekilde duruyordu daha bugün kullanmaya başlayacagım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fettles

1100 tl verdim haziran ayında aldım vatandan o şekilde duruyordu daha bugün kullanmaya başlayacagım.

işlemci ve anakart daha düşük ram ve ekran kartı daha yüksek olmalıydı geçmiş olsun.
  • Fettles F kullanıcısına yanıt
    GPu değil de cpu fan önerebilirim. Cooler master hyper 212 evo.
  • @cinayet13 anakart ile ilgili detalı görüşünüzü yazarmısınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanım amacı nedir bu makinanın
  • basit bir oyun var oynadigm online, bu oyunda bot kullanarak karakter kasıyorum, birden fazla client açarak. ou genel olarak grafik gereksinimi duymuyor daha fazla cpu perfonması etkiliyor. esi blgsayarım pentium dual işleciye sahipken en fazla 5 tane client acabiliyordm bu oyunda fakat şimdi 40 civarı acıyrm ve cpu da tık yok kendi deyimim ile uçak gibi.

@rabitelli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fettles

@cinayet13 anakart ile ilgili detalı görüşünüzü yazarmısınız?

Tabiki anakart donanım olarak kuvvetli fakat yazılımsal ve bios olarak kötü bir anakarttır genelde fan sorunları ve oyunlarda ani fps düsmeleri gibi nedenlerle cok iade edilen bir anakarttır... ayrıca mavi ekran gibi sorunlarıda bulunmakta... ben 4 kere kullandım ve memnun kalmadım daha sonra asus ve fiyata göre msi seçmeye başladım fakat kullandıgım gigabyte boardlar beni memnun etmedi... belkide benim sanssızlıgımdı fakat forumdada sorunu olan sikayeti olan insanlar çok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.