Şimdi Ara

Yeni Mazda 3 Mü Yoksa Yeni Megane 3 mü =)) ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
21.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orijinalden alıntı: asilx

Mazda nın donanımı Megane dan önde değil herkes öyle demiş ama..

Adamlar kadran ışıklandırma ayarını bile websitesine koymuş ondan öyle dolgun gözüküyor.

Navigasyon, bi-xenon farlar, navigasyon bluetooth gibi özellikler Megane da var Mazda da yok

Megane'ın tek kapılısı çok hoş duruyor açıkçası ama mümkünse beyaz olmasın çünki hiç yakışmıyor.

Katılıyorum Yusuf renonun beyazı çok kötü

• Benim tercihim kesinlikle Mazdadan yana olurdu.
  • Şu Mazda dizel motor üretse Renault veya Toyota gibi 1.4-1.5 koklayan birşeyler satış rakamlarını 3'e katlar. Yorum yazan bir çok arkadaş söylemiş zaten bende aynısını diyorum, yakıt tasarrufu düşünüyorsanız Reno, diğer herşey için Mazda.
  • Yakıt sıkıntı değilse her anlamda Mazda araçların içine oturunca anlarsınız zaten..

Yakıt sıkıntıysa Renault

Ama ben olsam benzinin 3 küsürlerde seyir ettiği bir dönemde benzinli araba almak akıl karı iş değil..Tabi bu kullanımada bağlı.
  • 2 SİDE FRANSIZ 1.2 AYA KADAR SAGINDAN SOLUNDAN SES GELİR 40000 E YAZIK
  • Eğer ikisi arasında seçim yapıcak olursam kesinlikle renault derdim en azından 2. elinde rahat satabiliceğim bi araç ayrıca servis,işçilik,parça sıkıntısı yaşamazdım sonuçta renault türkiyede renaulttur megane 3 coupe 6 ay kullandım en ufak sıkıntı yaşamadım bu arada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MackaLi6161

quote:

Orijinalden alıntı: TaNeR.61

Vallahi Bende senın gibi kararsız kaldım..

Tercihim bilsem ki piyasa da değerini fazla düşürmeyecek mazda 3 derim..

Megane 3'ü begenmeme ragmen.. ( Coupe Modeli beni cezbetmişti)

GTI berlingonun yerini tutarmı taner , ayıp ediyorsun başka araçlar düşünerek

Kardeşim Senin Keyfin Yerinde Cektirdin Altına Ford Focus 1.6 109 HP TDCi Titanium'u Düşünür Müsün Taner'in Ne Derdi Var?

GTİ Yedi bitirdi Ömrümü.. Bastın mı cok yakan az kacan bi araban olur İnşallah=))

• kısa ve öz...kesinlikle mazda 3 hb...
  • 2. el ve servis reno' nun daha yaygın mazda' dan tek üstün yanı bunlar diğer konularda bence mazda tercihim mazda olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan69

2 SİDE FRANSIZ 1.2 AYA KADAR SAGINDAN SOLUNDAN SES GELİR 40000 E YAZIK

Mazda japon arabasıdır

quote:

Orijinalden alıntı: TaNeR.61

Kardeşim Senin Keyfin Yerinde Cektirdin Altına Ford Focus 1.6 109 HP TDCi Titanium'u Düşünür Müsün Taner'in Ne Derdi Var?

GTİ Yedi bitirdi Ömrümü.. Bastın mı cok yakan az kacan bi araban olur İnşallah=))

Şükür ama neden düşünmiyeyim be hacı saçmalama

• megan alma bence hatırlarsan bi önceki kasa çıktığındada ilk önce millet saldırdı sonra satmak için çok uğraştı herkes
  • Tabii ki Mazda 3 .
  • şakamı yapiyorsun tabiki mazda 3
  • mazda iyi arabadır. uzun süre satmam dersen mazda
  • 2 si arasında tercihim mazdadan yana olurdu.. Hele beyaz sedan oldumu çok şık duruyor..Ben yerınızde olsam hb sının yerıne sedanını tercih ederim hb mazda bence arka tasarım olarak berbat..

Yakıt ve performans konusuna gelırsek , Megane 3 yakıt ve performansda mazda3 den daha iyi..
  • Herkes mazda diyor da niye etraf megane dolu? ilginç.
    Megane ı çok ta dışlamayın arkadaşlar.Bence güzel bir araba.performan olarak mazda3 ten aşağı kalacağını düşünmüyorum.
    son kasa mazda3 tip olarak beni çok sarmadığı için test sürüşünden sonra karar verirdim. Tercihler arasında önceki kasa mazda3 olsaydı mazda derdim. Ama şimdi binmeden karar vermeyin.
  • MEGANE YAKIT TÜKETİMİ

Yakıt Deposu Kapasitesi (l) 60
    Şehiriçi 9,2
    CO2 (g/km) 162
    Şehirdışı 5,5
    Karışık 6,9

MAZDA 3 YAKIT TÜKETİMİ

Şehir içi 8,5
    Şehir dışı 5,3
    Ortalama 6,5
  • Megane III'e bindim ve benim üstümde gayet olumlu izlenim bıraktı.Mazda 3'ü ise sadece gördüm o yüzden nasıl bir otomobil olduğunu bilmiyorum.Dış görünüş olarak özellikle önden Megane bence Mazda dan çok daha hoş duruyor.Mazda 3 eski kasa kadar çekici bakışlara sahip değil çok sırıtık duruyor araç keza arka kısımda durum biraz daha farklı Mazdanın daha iyi gözüktüğünü söyleyebiliriz.Dizel Megane III full alırsanız pişman olacağınızı zannetmiyorum.Özellikle siyah olanını incelemenizi tavsiye ederim.
  • Sadece Megane için konuşmayayım; C sınıfı tüm araçlar içindeki tercihim Mazda 3 olur. Cam tavan ve tiptronic olanından olursa da bambaşka olur.
  • Hiç düşünmeden Mazda derim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.