Şimdi Ara

Yeni Mazda 3 Mü Yoksa Yeni Megane 3 mü =)) ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
21.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.mazda-tr.com/showroom/mazda3/specs/ >>> Mazda 3 ün teknik özellikleri ve fiyatı

http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=518 >>>> Megane 3 ün teknik özellik ve fiyatlarına burdan bakabilirsinz.

Arada Kalmış Durumdayım Lütfen Yardımlarınızı Bekliyorum ayrıca mazda nında Hatchback modelinin fiyat ve teknik özelliklerini baz alarak yorum yaparsanız sevinirim

Yorum Yazanlara Şimdiden Teşekkürler...

• Yakıt sorun değilse kesinlikle mazda 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Yakıt sorun değilse kesinlikle mazda 3
    Vallahi Bende senın gibi kararsız kaldım..

Tercihim bilsem ki piyasa da değerini fazla düşürmeyecek mazda 3 derim..

Megane 3'ü begenmeme ragmen.. ( Coupe Modeli beni cezbetmişti)
  • Tamamen tercih meselesi.. Ikisi de guzel arac..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaNeR.61

GTI berlingonun yerini tutarmı taner , ayıp ediyorsun başka araçlar düşünerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaNeR.61

Alıntıları Göster
    Yakıt Herzaman sorun :)

Benimde bi yanım %51 Megane dior Piyasası Mazdadan Yüksek Ayrıca Motor ve Donanımdada Mazdadan Pek farkı yok Megane daha ucuz Mazdaya göre ama tabi aldın mı adam gibi bişi alıcaksın ondan herkesin fikrini almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuurr

Benimde bi yanım %51 Megane dior Piyasası Mazdadan Yüksek Ayrıca Motor ve Donanımdada Mazdadan Pek farkı yok Megane daha ucuz Mazdaya göre ama tabi aldın mı adam gibi bişi alıcaksın ondan herkesin fikrini almak istiyorum

Performans , Donanım ve dış güzellik konusunda bence Mazda 3 megane'dan daha üstün bir araç. ( Bana göre )
    Ama yakıt tüketimi biraz fazla ve Renault Mazda'ya göre piyasaya daha iyi oturmuş bir marka alım satım işlerinde.

Mazda 3'ün yakıt tüketimi ve 2.eli sorun olmayacaksa en az 4-5 yıl binerim diyorsanız Mazda 3'ü şiddetle tavsiye ederim.
    Ama yakıt konusu benim için önemli , sattımmı elden daha rahat çıkarmak isterim derseniz Yeni Megane'ında Mazdadan aşağı kalır bir yanı yok

Yani aslında araç arasında değil yakıt ve ikinci el konusu arasında kalmışsınız gibi birşey :)

• quote:

Alıntıları Göster
    2 Araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuurr -- 29 Kasım 2009; 17:25:24 >

• quote:

2 Araç

Alıntıları Göster
    yakıt konusu hariç diğer konularda kesinlikle mazda. en başta mazda hiçbir zaman sorun çıkarmayacağı için servis ve yedek parça giderin olmaz. etrafımızda duyuyruz dha 2000 km deki megane lerin çıkardığı sorunları.
    ben olsam yakıtıda düşünmem Mazda 3 derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

yakıt konusu hariç diğer konularda kesinlikle mazda. en başta mazda hiçbir zaman sorun çıkarmayacağı için servis ve yedek parça giderin olmaz. etrafımızda duyuyruz dha 2000 km deki megane lerin çıkardığı sorunları.
    ben olsam yakıtıda düşünmem Mazda 3 derim

Alıntıları Göster
    mazda tabiki

iki gün sonra sağından solundan ses gelen, elektrik ve mekanik arızaları ile boğuşan bir fransız klasiğine para yatırmak risktir

• quote:

Orijinalden alıntı: over and under

mazda tabiki

iki gün sonra sağından solundan ses gelen, elektrik ve mekanik arızaları ile boğuşan bir fransız klasiğine para yatırmak risktir

Alıntıları Göster
    Mazda daha havalı sanki .
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

Mazda daha havalı sanki .

Alıntıları Göster
    Yeni Mazda 3.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yataghan

Yeni Mazda 3.

Alıntıları Göster
    Mazda3
  • quote:

Orijinalden alıntı: mibozay

Mazda3

Alıntıları Göster
    megane'ın hb olarak çirkin bir araç olduğunu düşünüyorum, ama coupe dersen nasıl bilmiyorum ama gerçekten güzel. hb olanının arka tasarımını beğenmiyorum özellikle. tabi zevktir, değişir.
  • Mazda nın donanımı Megane dan önde değil herkes öyle demiş ama..

Adamlar kadran ışıklandırma ayarını bile websitesine koymuş ondan öyle dolgun gözüküyor.

Navigasyon, bi-xenon farlar, navigasyon bluetooth gibi özellikler Megane da var Mazda da yok
  • bırak 2 donanım aşağı olsun MAZDA olsun.
    fluence daha yeni girdi piyasaya sorunlu seri çıkabilir..
    ayrıca fluence sedanı o arka tasarım berbat sanki alttan krikoyla kaldırmışlar öyle gidiyor araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilx

Mazda nın donanımı Megane dan önde değil herkes öyle demiş ama..

Adamlar kadran ışıklandırma ayarını bile websitesine koymuş ondan öyle dolgun gözüküyor.

Navigasyon, bi-xenon farlar, navigasyon bluetooth gibi özellikler Megane da var Mazda da yok

Megane'ın tek kapılısı çok hoş duruyor açıkçası ama mümkünse beyaz olmasın çünki hiç yakışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

quote:

Megane'ın tek kapılısı çok hoş duruyor açıkçası ama mümkünse beyaz olmasın çünki hiç yakışmıyor.

Alıntıları Göster
    MAZDA 3 derim...hele beyaz sedanı dehşet güzel duruyor...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Ben mazda3 HB derim...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Beyaz bir MAZDA3 ile arkama dönüp bakmam tereddüt etmem ayrıca sedanı çok daha sportif duruyor

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.