Şimdi Ara

Yeni Mazda 3 Mü Yoksa Yeni Megane 3 mü =)) ??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
21.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mazda 3
  • MEGANE derim Mazda tamam iyi ama Türkiyede durum biraz Renault aşkı var. Hem öyle ahım şahım bir fark yok Zevk ve tercih meselesi. Renault daha az yakar bunu da düşünün.
  • Kendi adıma Mazda 3 Bende son zamanlarda Mazda sevdası başladı. Bizim kapının önünde suratsız bir bayanın bindiği ve yeşil gri arası iğrenç bir renkte Mazda 3 var o bile bana çok güzel geliyor. Şimdi yok ikinci el yok yakıt avantajı vs bence hiçbiri bir aracın sürüş zevki, konforu, yol tutuşu, sağlamlığı gibi özellikler kadar önemli olamaz ki; Mazda'nın en azından bu konuda rakibinden daha başarılı olduğu konusunda forumdaki bir çok arkadaş hem fikir (Yazılanlardan böyle bir sonuç çıkarabiliriz herhalde ) ayriyeten bir araç sahibine kendini farklı hissetirmeli bende Fiorino var görev gereği yaklaşık 6000 kişilik küçük bir ilçede görev yapıyorum ama aracımdan 3-4 tane kadar var hele biri yanlarına koruma taktırmış arkasına imza ve yazı yazdırmış iyice uyuz oldum.(kısacası araçtan soğuyacağım neredeyse) Piyasada kendinizi askeriyede hissettirecek şekilde tek tip binlerce gri Megane dolaşıyor hele taksilerden hiç bahsetmeyeyim karar sizin Birde Megane'nin C sınıfındaki en problemli araçlardan biri olduğunu unutmayın geçen sene bir abimizle araç üzerine muhabbet ederken sıfır aracının fren sorunu olduğundan ve serviste zar zor hallettirdiğinden bahsetmişti. Bir arkadaşımda da 2007 full olanı var aracı sorduğumda "iyi hoşta takoz gibi" diyor. (Kimse kusura bakmasın bu arkadaşımın yorumuydu bende olduğu gibi yazdım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asarhaddon -- 3 Aralık 2009; 20:57:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Asarhaddon

Kendi adıma Mazda 3 Bende son zamanlarda Mazda sevdası başladı. Bizim kapının önünde suratsız bir bayanın bindiği ve yeşil gri arası iğrenç bir renkte Mazda 3 var o bile bana çok güzel geliyor. Şimdi yok ikinci el yok yakıt avantajı vs bence hiçbiri bir aracın sürüş zevki, konforu, yol tutuşu, sağlamlığı gibi özellikler kadar önemli olamaz ki; Mazda'nın en azından bu konuda rakibinden daha başarılı olduğu konusunda forumdaki bir çok arkadaş hem fikir (Yazılanlardan böyle bir sonuç çıkarabiliriz herhalde ) ayriyeten bir araç sahibine kendini farklı hissetirmeli bende Fiorino var görev gereği yaklaşık 6000 kişilik küçük bir ilçede görev yapıyorum ama aracımdan 3-4 tane kadar var hele biri yanlarına koruma taktırmış arkasına imza ve yazı yazdırmış iyice uyuz oldum.(kısacası araçtan soğuyacağım neredeyse) Piyasada kendinizi askeriyede hissettirecek şekilde tek tip binlerce gri Megane dolaşıyor hele taksilerden hiç bahsetmeyeyim karar sizin Birde Megane'nin C sınıfındaki en problemli araçlardan biri olduğunu unutmayın geçen sene bir abimizle araç üzerine muhabbet ederken sıfır aracının fren sorunu olduğundan ve serviste zar zor hallettirdiğinden bahsetmişti. Bir arkadaşımda da 2007 full olanı var aracı sorduğumda "iyi hoşta takoz gibi" diyor. (Kimse kusura bakmasın bu arkadaşımın yorumuydu bende olduğu gibi yazdım.)

YUH diyorum başka bir şey demiyorum

Megane sorunludur buna bizzat yaşadıklarımla ben de katılıyorum (1 yılda 3 defa yolda bıraktı)...

Ancak piyasada takoz denilebilecek en son araçlardan biri bence.

Özellkile uzun yolda çok konforlu rahat bir araçtır.

• Amerikan Car & Driver dergisi 58 katılımcı arasından en iyi 10 2010 model arabayı seçti. Bu sene 28.'si düzenlenen yarışmada BMW 3 Serisi erişilmesi güç bir rekora imza atarak üst üste 19. kez en iyi 10'a adını yazdırdı. Art arda olmasa da 24. kez bu listeye girme başarısını gösteren Honda Accord da dikkat çekici bir diğer başarıya imza attı. Audi S4'ün listeye girmeye hak kazanırken A4 gamının liste dışında kalmasıysa, bir diğer ilginç ayrıntı oldu. Chevrolet Corvette, Infiniti G37 ve Jaguar XF ise, geçen seneye göre liste dışında kalan modellerdi.

İşte alfabetik sıralamayla ilk 10:

2010 Audi S4
    2010 BMW 3 Serisi / M3
    2010 Cadillac CTS / CTS-V
    2010 Ford Fusion Hybrid
    2010 Honda Accord
    2010 Honda Fit
    2010 Mazda Miata MX-5
    2010 Mazda3 / MazdaSpeed3
    2010 Porsche Boxster / Cayman
    2010 Volkswagen GTI

KAYNAK :http://www.autoblog.com/2009/11/24/image-car-and-driver-announces-2010-10best-cars/#continued

• kardes araca binecek sen mazda 3 derim harika bi araba benim de var cok memmunum adamlar yapmış...şikyetim yok eger daha faz<la bilgi istersen paslaşırız kolay gelsin...
  • mazda, size satarken para kazanan bir marka, yedek parçadan servisten bakımdan değil, aracı en fazla 3-5 sene kullanır satarım diyorsanız megan 3, evladiyelik kulanıcam diyorsanız mazda, 6 aylık megan kullanıcısı olarak mazda 3 onermemin tek sebebi, garantiniz bittikten sonra yaşayacağız sorunlarda mazdanın sizi daha az üzeceğine emin olmam.

kimi markalar imaj kimileri sadakat kimileri güven satar.
    mazda her servisinde her bayisinde sorun çıkarmayan ilk 10 levhası vardır, adamların dem vurdukları şey bu, dediğim gibi garantidne sonraki konfor/masraf bekletinize göre mazda akıllıca olur, özelliklerine baktım gayet tatminkar geldi.

ben bu bütçeleri verebilsem kesinlikle mazda 3 ile test sürüşü yapar ve kararımı verirdim.

hayırlısı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenimegan -- 19 Aralık 2009; 13:54:44 >
  • İlginç renault diyen az çıkmış. Bende renault sevdası var sanıyordum. Yanıldığıma sevindim. Ben olsam mazda alırdım.
  • Mazda 3'ün o sırıtkan ifadesini seviyorsanız Mazda 3.
    Ama o araç benim olsa gece kabus görürüm herhalde, sürekli Joker'e benzeyen bir ifade adamın sinirini bozar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@ni@c67

Mazda 3'ün o sırıtkan ifadesini seviyorsanız Mazda 3.
    Ama o araç benim olsa gece kabus görürüm herhalde, sürekli Joker'e benzeyen bir ifade adamın sinirini bozar.

Özellikle beyaz modelinde dediğiniz çok belirgin oluyor. Mazda 3 te herkez beyazı tavsiye ediyor.
    Bence tam tersi en basit gösteren renk beyazdır.
    Siyah ve gri tercihimdir. Siyahta dediğin ifade çok dikkatli bakmadıkça göze gelmiyor.
    Bu ayın sonunda bende alacam sanırım. Aslında dizel benim için daha uygun.
    Yılda 30bin civarında kullanıyorum. Dizellerdede hoşuma giden bir model yok.
    Mazdanın dizelleri gelecekmiş ama o kadar bekliyemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

Amerikan Car & Driver dergisi 58 katılımcı arasından en iyi 10 2010 model arabayı seçti.
    İşte alfabetik sıralamayla ilk 10:

2010 Audi S4
    2010 BMW 3 Serisi / M3
    2010 Cadillac CTS / CTS-V
    2010 Ford Fusion Hybrid
    2010 Honda Accord
    2010 Honda Fit
    2010 Mazda Miata MX-5
    2010 Mazda3 / MazdaSpeed3
    2010 Porsche Boxster / Cayman
    2010 Volkswagen GTI

KAYNAK :http://www.autoblog.com/2009/11/24/image-car-and-driver-announces-2010-10best-cars/#continued

Amerika'da kaç tane Renault gördünüz???
    Tamam, aracın iyi ve beğenilen bir taşıt olduğunu gösterebilir bu sonuç ama Amerika verilerine göre Megane-Mazda 3 ayırımı yapılamaz.
  • forumda megane ın sorunlu bir araç olduğunu yazmışlar genelde tercihi mazda 3 ten yana kullanmışlar. ben megane 3 ün mazda 3 ten güvenlik ve uzun yol konforu açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum. bu araçların euroncap çarpışma testlerini gördünüzmü?. özellikle bu iki markanın 2001 li yıllardan sonra yaptığı araçlara bakarsanız renaultun çarpışma testlerinde güvenlik açısından üstün olduğunu göreceksiniz ve mazdaya değil diğer markalarada.. bende renault megane kullanıcısıyım aracım 64000 km de garantisi geçeli 3 yıl oldu. bu süre zarfında sadece kmsi geldiğnde servise gittim onun haricinde yakıtı koyup biniyorum allaha şükür.. megane mükemmel bi araç değil fakat verdiğin parayı hakeden bir araç... piyasayı bi inceleyin bakalım kaç tane megane var kaç tane mazda var . benim kulağıma mazdanın problemli olduğuna dair bir cümle gelmedi ama nedense piyasada mazda da görmüyorum. evet megane problemli bir araç ufak tefek kronik olan problemleri var piyasada çok bu yüzden çok problemli bir araç olduğu izlenimi veriyor ben bu araçları test etmedim ama yakında test edeceğim fakat fabrika verilerine göre megane 3 ün yakıt tüketimi daha düşük ve baz versiyon satış fiyatı da yanılmıyorsam daha ucuz.. kalite hissi ve malzemelerinde daha iyi olduğunu düşünüyorum.. neyse sonuçta renkler ve zevkler tartışılmaz bu benim görüşüm. iyi günle

• kesinlikle mazda 3
  • mazda 3 lerin 0 fiyatı ne kadar? sitesinde yazmıyor da
  • quote:

Orijinalden alıntı: My_CaRizMa

mazda 3 lerin 0 fiyatı ne kadar? sitesinde yazmıyor da

35.000 - 45.000 TL arası tahminimce
  • mazda 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

mazda 3 lerin 0 fiyatı ne kadar? sitesinde yazmıyor da

35.000 - 45.000 TL arası tahminimce

fiyatı iyiymiş incelemek lazım
  • quote:

Dizel motoruda yolda geliyor , araç değişikliğimi yapsam diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

Dizel motoruda yolda geliyor , araç değişikliğimi yapsam diyorum

Tiguan ı satıp mazda deme sakın.Araç sata sata 5 10 5 10 gidecek mangırlar 80 milyardan geriye 40 milyar kalacak valla bence dikkatli olYahu sana a4 diyorum "mazda " diyorsun

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.