Şimdi Ara

YENİ MAZDA6 NİSAN'DA TÜRKİYE'DE İŞTE FİYATI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
6.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız şaka maka fiyatı çok cazip ben yarın bir kendime birde arkadaşım için sipariş vericeğim.
  • Ciddi ciddi satışa sunmuşlar yani bunu :D 117'ye 5 tane satarlarsa kutlamanın kralını yapsalar haklarıdır. Adamlar inanmış :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekomastik

quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

2.0 benzinli otomatik 5.9Lt mumkun olabilir mi bu?

Skyactive ile mümkün. Boru değil adamlar çalışıyor

Şehir içi:9,6 lt
    Şehir dışı:5,3 lt
    Karma:6,9 lt şu değerler çok mu zor,övülesi değerler allah aşkına, skyactive de emisyon başarısı hariç balon çıktı.

Aracın teknik verilerine burdan ulaşabilirsinizhttp://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=17509 (0-100 10,9 sn)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uvb007 -- 26 Ocak 2013; 18:40:57 >

• tasarımı öyle ahım şahım birşey de değil. o paraya neler neler alınır.
  • 1) Tasarım olarak gerilemiş.
    2) Bu fiyata mümkünatı yok satamaz.
    3) Daha ucuz olsa da satamaz.
    4) Yakıt tüketimi gerçekse gayet iyi.
  • 117 bin çok uçuk bir fiyat, en az 20 bin kırmalılar. resmen satmamak için elinden geleni yapıyorlar.
  • Güncel kasanın temiz 2.elleri 45 bin civarı yani çok rahat iki tane farklı renk alınabilir üstünede para kalır onada en kaliteli aksesuarlar lpgler takılır kaskoları yapılır keyfe göre paşa paşa binilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bizim milletimizin kesinlile marka takıntısı var bu yüzden en boş kasaları tonla para verip alıyoruz VW-FORD-BMW-Audi-Mercedes bunların en boş hali bile şöyle böyle diyoruz ben burda bi tek BMW'e eyvallah derim Piyasada çok ciddi araçlar var keyfedilmeyi bekleyen Mazda-Nissan bunlardan biri ve 117 param olsa giderim bu araçı alırım çünkü adamlar ciddi ciddi çok emek veriyorlar zaten araç için istedikleri fiyat çok fazla değil aslında Türkiyedeki sömürgeci köpeklerden dolayı oluşan bir uçuklama 3 araba fiyatına 1 tane alıyoruz
  • Arabada marka logosu olmasa yeni OPEL SEDAN diyecektim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uvb007

quote:

quote:

Karma:6,9 lt şu değerler çok mu zor,övülesi değerler allah aşkına, skyactive de emisyon başarısı hariç balon çıktı.

Aracın teknik verilerine burdan ulaşabilirsinizhttp://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=17509 (0-100 10,9 sn)

Yoo çok övülesi değil, ama güncel atmosferik motorlara göre yinede düşük değerler değil mi?
    O zaman az övülesi.
    Ha önceki mesajda övmedim zaten, mümkündür dedim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yoo çok övülesi değil, ama güncel atmosferik motorlara göre yinede düşük değerler değil mi?
    O zaman az övülesi.
    Ha önceki mesajda övmedim zaten, mümkündür dedim.

İyi de bu veriler eski motorun verileri değil mi? Yeni modelin karma tüketimi 5.9

• bu fiyatlarla parası olan marka fanatikleri alır ancak, klavye fanatikleriyse "alınır, fiyatı uygundur" der,

sahi 3.20 kaç liraydı? ya da yıllık MTV'si çok daha düşük olan 3.16 ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TolgaGürsoy

Bence bizim milletimizin kesinlile marka takıntısı var bu yüzden en boş kasaları tonla para verip alıyoruz VW-FORD-BMW-Audi-Mercedes bunların en boş hali bile şöyle böyle diyoruz ben burda bi tek BMW'e eyvallah derim Piyasada çok ciddi araçlar var keyfedilmeyi bekleyen Mazda-Nissan bunlardan biri ve 117 param olsa giderim bu araçı alırım çünkü adamlar ciddi ciddi çok emek veriyorlar zaten araç için istedikleri fiyat çok fazla değil aslında Türkiyedeki sömürgeci köpeklerden dolayı oluşan bir uçuklama 3 araba fiyatına 1 tane alıyoruz

Yıllar önce jet fadıl diye bi adam türemişti.bankalardan daha yüksek faiz veriyodu.senin kafadaki birçok vatandaşta bankadan yüzde 6 alacagıma fadıldan yuzde 20 alırım dedi parayı fadıla bastı.2 ay sonra fadılın yerinde yeller esiyodu tabi.verdikleri paralar toz olup uçmuştu.almak mesele değil dostum alınırda sonra arabaya bişey olduğunda da kapı kapı gezmek var.perte çıksa firmalar bile fiyat veremez buna.bomboş mersoya binerim yinede mazdaya binmem.he bu arada 117 bin liraya amg paketli c kasa merso alınıyo boş dediğin araç amg paket yani haberin olsun:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 70.000 eder.

• Yapma be hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkgs

quote:

Orijinalden alıntı: TolgaGürsoy

Bence bizim milletimizin kesinlile marka takıntısı var bu yüzden en boş kasaları tonla para verip alıyoruz VW-FORD-BMW-Audi-Mercedes bunların en boş hali bile şöyle böyle diyoruz ben burda bi tek BMW'e eyvallah derim Piyasada çok ciddi araçlar var keyfedilmeyi bekleyen Mazda-Nissan bunlardan biri ve 117 param olsa giderim bu araçı alırım çünkü adamlar ciddi ciddi çok emek veriyorlar zaten araç için istedikleri fiyat çok fazla değil aslında Türkiyedeki sömürgeci köpeklerden dolayı oluşan bir uçuklama 3 araba fiyatına 1 tane alıyoruz

Yıllar önce jet fadıl diye bi adam türemişti.bankalardan daha yüksek faiz veriyodu.senin kafadaki birçok vatandaşta bankadan yüzde 6 alacagıma fadıldan yuzde 20 alırım dedi parayı fadıla bastı.2 ay sonra fadılın yerinde yeller esiyodu tabi.verdikleri paralar toz olup uçmuştu.almak mesele değil dostum alınırda sonra arabaya bişey olduğunda da kapı kapı gezmek var.perte çıksa firmalar bile fiyat veremez buna.bomboş mersoya binerim yinede mazdaya binmem.he bu arada 117 bin liraya amg paketli c kasa merso alınıyo boş dediğin araç amg paket yani haberin olsun:)

Ben sana şöyle söylim o zaman diğer ülkelere bak en sessiz millet biziz askerimiz şehit olur susarız,eskiden elektrik 30 lira geliyor aynı kullanım şimdi 100 lıralarda doğalgaz öyle kendi ülkemizde köprüye para veriyoruz en pahalı benzini kullanıyoruz arabalar bilmem kaç fazla vergi koyup satıyorlar evlere bile artık kdv koyuyorlar böyle millet varken adam 80 milyarlık arabayı 1xx rakamlara alıyor arabalar rakip olarak tanımlanamıyor ki rekabet bütün araçlar için vardır ama bizim mantığımıza 3 araç oturmuş durumda ben bunu bildirmek istedim ve şunuda söylim eğer marka ayrımı olmaksızın araç alımı yapsak bütün araçların kalitesi aynı düzeye gelir 2.el sağlam olur her yönden herkes kazanır en çokta alıcılar yani biz düşüsenize 18 tane kafa kafaya giden araba var öyle avantaj sağlarlar öyle ucuzlatırlar ki herşeyi millet oh be der

• quote:

quote:

quote:

Verdiğin değerler eski kasaya ait.

Yeni kasanın tüketim değerleri çok başarılı.

2.0 skyaktiv 165 hp, 6 ileri otomatik;

0-100km 10.1 sn, maksimum hız 210 KM

Şehiriçi 7.7 litre

Şehirdışı 5 litre

Ortalama 6 litre

http://www.mazda.de/modelle/mazda6-4tuerer/daten-preise/

• Biri Skyactive teknolojini açıklarsa konu daha aydınlatıcı olabilir
  • 100 bin ustu fiyatlar konusulmaya baslandigi anda sadece bmw audi mercedes konusulmali bence. Tek parasinin hakkini veren araclar onlarda. Mazda nin tutulmasi cok zor bu motorlarla skoda ya laf atiyorduk ama mazda ninda skoda dan asagi yani yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ölü doğuma daha şahit olacağız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.