Şimdi Ara

YENİ MAZDA6 NİSAN'DA TÜRKİYE'DE İŞTE FİYATI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
6.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.5 motorlu Nissan Altima kullanıyorum 188bg sıfırı 20 küsür bin dolar , araçta yok yok ... Türkiyedeki otomobil severler için üzülüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Accord 95 bin
    Optima 105 bin
    Mazda 6 117 bin

Vergiler bir yere kadar.Accord 20 bin daha ucuza satılabiliyorsa 90 binli fiyatlarla gelebilirdi bu da.

Accord bence bu aracın yanında gerçekten kötü. Gerek performans olarak gerek konfor bakımından. 2 aracı da bizzat inceledim ama malesef ki mazda 6 yine tutmayacak...
  • Fiyat biraz fazla olsada benim gibi Mazda hayranlari 320d yerine bu aracı tercih edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa_oyuncu -- 27 Ocak 2013; 9:10:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safa_oyuncu

Fiyat biraz fazla olsada benim gibi Mazda hayranlari 320d yerine bu aracı tercih edecektir.

misal benim bu aracı alacak gücüm olsa bmwye hayatta dönüp bakmam mazda bambaşka bi marka benim için...
  • Bu aracın önceki kasasının çok uygun fiyatlara satıldığını biliyorum , o araç bile doğru dürüst satılmadıysa bu araç hiç satmaz.Ülkemizde bu aracın hiç bir şansı yok.
    Bu aracı alanların fanatikliğin ötesinde birazda enayi olması gerekir bence.
  • Bu arabanın satması için 1.6 turbolu olan bir benzinli motorun gelmesi gerek

• MAZDA FELSEFESİ:NE YAPSAM NE ETSEM DE ARAÇ SATAMASAM,TÜRKİYE'DE YILDA EN FAZLA 50 ARAÇ SATIPTA LİSTE BAŞI OLSAM...

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

2.5 motorlu Nissan Altima kullanıyorum 188bg sıfırı 20 küsür bin dolar , araçta yok yok ... Türkiyedeki otomobil severler için üzülüyorum.

İki gün önce ben bu kadar mtvyi ne yapacağım diye ağlıyordun dizel megane ile. Ne oldu hemen, burnun havaya kalkmış :D

Kürkçü dükkanından kaçış yok bunu unutma abi
  • Araç fwd olduğu için bende baştan kaybetti.Mazda artık bırak şu fwd muhabbetini ya yeni rx serisi çıkar ya da AWD sisteme geç.Motor hacimlei fazla ve beygirleri düşük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

70.000 eder.

Şener seni geçiyorum,
    70 bin de olsa zor satar.
    2000cc benzinli motor bize göre DEĞİL.
    Bu ötv ve mtv ile bize gider motor 1.6 dizel otomatik.
    O zaman 80-90 a da satılır.

70.000 gerçekten makul fiyat. Daha üstü satmaz. Yıllardır da sattığı yok zaten.

C sınıfı 2 litre dizel araçlar 47000 TL. D sınıfı benzinli Mazda ancak 70.000 eder.

• Skyactiv de tırt çıktı.

2 litre 210PS falan olsaydı bari. Ölü eşek gücünde araç yapmışlar.
  • Sırasıyla;

320d,
    320i,
    C180K,
    A4 2.0 TDI,
    A4 1.8 TFSI,
    S60 D4,
    S60 T4,
    CC 2.0 TDI DSG,
    CC 2.0 TSI DSG,
    Insignia 2.0 Dizel 195PS,

• Mazda 6, E segmentine iş atıyo yavaştan
  • 6 ay sonra 20 bin tl lik müthiş indirim yapıyoruz diyip kendince kurnazlık yapacaklar yine ederi 70-80 bin tl arasıdır.Aha buraya yazıyorum bu dediğim fiyatta bile satamaz

Mazda iyi bir araç olabilir ama türkiyede malesef para etmiyor.Düşünün VW CC bile 14 tsi 160 hp lik araç DSG şanzuman ile 80 bin li fiyatlarda iken tr de buna 80 bin tl verecek adam bulamazsın.BMW 320 Dizel ve harika şanzumanlı bir aracı bile bir iki donanım la ve pazarlıkla 120 binli fiyatlara alabilmek mümkün

Mazda maalesef bu kafayla tr de iş yapamaz

Edit: 320 nci mesajım.Bi 320 nasip olur inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rosea -- 27 Ocak 2013; 13:21:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Ön tasarımı bir önceki model Mazda 6'ya göre bence hayal kırıklığı.
     YENİ MAZDA6 NİSAN'DA TÜRKİYE'DE İŞTE FİYATI

YENİ MAZDA6 NİSAN'DA TÜRKİYE'DE İŞTE FİYATI

Beyaz biraz kurtarıyor gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amon35 -- 27 Ocak 2013; 14:14:44 >

• Ben tasarımını beğendim.Güzel araç ama fiyatına bir ayar çekmeleri lazım.
  • araç pahalı değil üstüne eklenen vergiler çook!
  • 117 bini bulsam hemen ev alacağım
  • 1.5 motor da gelecekmiş , inşallah gelir ve mantikli bir fiyatla satilir.

• 2.0 benzinli motorun satmayacağını zaten onlar da biliyor. Meraklılarına yüksek kar oranıyla kakalarız zihniyetindeler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.