< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni mezun başlangıç maaşları ne alemde (7. sayfa)
-
-
Yazılım sektörü için evet.
Böyle dediğime bakma ben de top ünide okuyorum. Realite farklı ama.
-
Bence network sağlaması, mühendislik disiplini ve ismi kazandırması, tamamı olmasa bile derslerin bir kısmının ileride işe yarayacak olması bile ünide okumak için güzel bir sebep
İyi şirketlerde çalışanların çoğunlukla top tier mezunu olması da var, alaylı da var tabiki ama istisnalar kaideyi bozmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mühendis makine20000₺
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pratisyen Batıda ortalama 50
batıdan doğuya doğru pratisyen ortalama 60
sözleşmeli pratisyen ortalama 70
asistan doktor ortalama 60
asistan diş doktoru ortalama 50
genel anlamda +5,-5 tavan taban değişir ortalama yazdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah
Herkes farklı maaş verdiğinden kargaşa oluyor. Kuzi yeni başladı 1 yıllık doktor, hizmetli kadar alamıyorum diye yakınıyor
Şu an batıda şehir merkezinde
batıdaysa maaşı belki ortalamaya göre düşük olabilir ama total maaşı hizmetliden düşük olamaz . Yüksek ihtimalle saatlik ücret olarak kastediyordur ya da net maaşları kıyaslıyordur . Bence doktorların çalışma sürelerine göre maaşları daha yüksek olmalı , ondan dolayı anlayabiliyorum kuzenini . Nöbete zam gelse biraz saatlik ücrette düzelicek ama bakalım yaparlar inş
sen internette her gördüğüne inanma dostum. diplomalı işsizlerden oluşan bir nesil varken ülkede, insanlar diplomasız yazılımcı olup dolar kazanacam delüzyonlarına giriyor sonra da cs okuyanlar boşuna mı okuyorum ben de diplomasız yazılımcı olsaydım diye depresyona giriyor.
-
Yok netten bahsediyordu, belki temmuz zammiyla değişiklik olmuştur
Geçen sene de dert ediyormuşum o kadar şey öğrendim halen dert ediyorum :/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X