|
Yeni MG HS PHEV Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
%30 ÖTV ile ve lansman fiyatı ile bile, %80 ÖTV'li Tiggo 8 Pro Max'tan daha pahalı çıkmayı becerebilen bir araç. MG Türkiye yetkililerini gerçekten tebrik ediyorum.
-
1.3M 'ye satılması gereken bir araç ek vergilerle 2.2M'ye geliyor...
günlük anla şaplak dozumuzu alalım...
-
1.6 milyona gelseydi iyi satardı ama bu paraya zor be MG
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
seal u dmi fiyatına satıyorlar ama indirimsiz fiyatına! onlar da bir türlü indirimli fiyatı belirleyemedi.
en azından motor atmosferik değil turbo, bataryası da yüzde 15-20 daha büyük.
yine de BYD indirimli fiyatı açıklarsa bu araç zor satar, vergi muafiyeti şansı da yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 16 Eylül 2024; 11:38:51 > -
Byd indirimli satarsa pek çok araç zor satar . Buna togg da dahil
Tiggo 8 pro max opsiyonla 2.2m tl
Bildiğim kadarıyla hybrid değil
Hs ise phev
İçinde ekstra 200 bg elektrik motoru, 20 kw batarya vs var ve daha az yakacak
Haberde yazdığına göre 2.1m tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chadaturk -- 16 Eylül 2024; 13:9:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel araba, alınır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tiggo 8 pro max bundan heybetli, ama bu daha kalitelidir emin olabilirsiniz. (Tecrübeye dayanarak MG>Chery)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 16 Eylül 2024; 12:3:29 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Asla etmez bu fiyatı. Önümüzdeki zamanda düşecektir.
-
Fiyatı gayet uygun.
Araç daha büyük. Mevcut hs bile bu sınıfın en iyi diz mesafelerinden birine sahipti. Bu araç daha da ileri gitmiş. Bagaj hacmi olarak da öyle.
Yalıtım zaten iyiydi daha da iyi olmuş.
Diğer önemli olumsuz yanlarında da geliştirmeler yapılmış. Kamera, multimedya, ses sistemi vs.
Benzinli baz donanım tiguan fiyatına 100km menzilli plug in hibrit.
Tek mesele şimdilik cam tavan yok. Bence gereksiz bir donanım ama bizim millet bayılıyor maalesef.
-
MG HS sahibi olarak söylüyorum, bence 2.1m fiyat ile çok satamazlar.
Biz neden MG'yi tercih ettik? fiyat performans olarak gerçekten iyi olduğu için aldık.
Ama bu verdikleri fiyat bana yüksek geldi aynı seviyedeki araçların fiyatı artar ise evet satar ama şu sıralar bana çok satar gibi gelmiyor :)
-
Bence de satamazlar ama benzinli ile de kıyaslanmamalı. Mg hs benzinli, düz. E-hs benzinlisinden 600bin civarı daha uygundu. Ben hs yi 2023 ağustosta 1409bine almıştım. E-hs o zamanlar bile 2milyon üzeriydi. Bu araç daha büyük bataryaya, daha uzun menzile sahip. Ona rağmen fiyatı 2090. (Mg sahiplerine 1990)
-
O zamanlar SEAL U DM-İ yoktu şimdi karşılarında daha geniş ve donanımlı bir rakip var ve muhtemelen bu fiyattan daha düşük bir rakam ile çıkacaklar karşılarına.
-
Evet, seal u nun fiyat olarak karşısında durabilecek bir model yok. Sadece hs değil. Tek çare aynı teşviklere sahip olunması.
-
Hyundai Santa Fe 4 milyonsa bu araç fiyatını hakediyor.
-
Millet yazmış , tampon kırıldı servis 3 ay sonrasına parça tedariki olur diyormuş
Nıce
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gümrük vergisi olmazsa kafadan 1.500.000 satış fiyatı ortaya çıkar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
1.3M 'ye satılması gereken bir araç ek vergilerle 2.2M'ye geliyor... günlük anla şaplak dozumuzu alalım... |
Tiggo 8 pro max opsiyonla 2.2m tl
Bildiğim kadarıyla hybrid değil Hs ise phev İçinde ekstra 200 bg elektrik motoru, 20 kw batarya vs var ve daha az yakacak Haberde yazdığına göre 2.1m tl |
Jayko nun 1850k, 200k sıfır faizle satıldığı yerde cam tavansız bu aracın bu fiyata alıcısı pek olmaz. Dıştan güzel duruyor ama fiyat düşmesi lazım. |
Benzer içerikler
- opera video indirme eklentisi
- whatsapp kendine mesaj atma
- konumsal ses nedir
- netgsm şikayet
- çizim programları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X