< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni MG HS PHEV Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (2. sayfa)

-
-
Kesinlikle bu fiyatlar etmeyecek bir araç... gerçi hangi araba fiyatını hak ediyor? Maalesef ve maalesef ülkemizde çok fena kazıklanıyoruz.... TL nşn değeri hiç yok... araba almak lüks oldu... yazık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 milyon psikolojik sınır. Çinliler 2 milyonun altında satması lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Jayko nun 1850k, 200k sıfır faizle satıldığı yerde cam tavansız bu aracın bu fiyata alıcısı pek olmaz. Dıştan güzel duruyor ama fiyat düşmesi lazım.
-
başka bir distribütör getirseydi düz 1.5'ini %80 ötv ile chery fiyatına getirirdi.
çinliler var da piyasa biraz rekabete açılıyor.
araç da yok yok dercesine bir model olmuş.
Son 20 yılda arabalarına tablet ve led far takmaktan bir adım ileriye gidemeyen avrupalılar çok yakında sadece fiyat olarak değil niteliksel olarak da rekabet edemez hale gelecekler.
-
Devletimiz sağolsun araba binmeyin diyor ,sadece ultra zenginler binsin misali diyor
Araç çok hoş ama biraz pahalı gibi. Ne kadar vergi var tam bilmiyorum fakat 300-400k ucuz olsa yok satar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
10 gümrük 40 çin vergisi 30 ötv 20 kdv var maalesef.
Verginin vergisinin vergisinin vergisi dahil 2090bin TL.
1.3m ye sattı zaten
Fabrika açacağız dedi teşvikten yararlandı
Gitti fabrika için Galiçya planı yaptı
Sen söz verip şaplak atmaya kalkarsan muhatabın da sana kroşe atar 2 milyondan araç satmaya başlarsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 16 Eylül 2024; 20:14:51 >
cam tavan olmamasi baya buyuk handikap 339 hp ve hibrit icin buyuk batarya 100km elektrikli menzil cok cok iyi. ama ben konffor donanimlarini goremedim koltuk sogutma vs var mi
-
Adamlar 339 beygir, en son teknolojilerle dolu arabayı o kadar vergi yüküne rağmen 2 milyona satıyor hâlâ beğenmeyenler çıkıyor. Satış rekoru kırar bu araç.
Bugüne kadar en beğendiğim çinli bu oldu ancak performans biraz az geldi. 339hp ile 0-100 6.9 sn iyi değil, phev tonale 280hp ile 6.2sn alıyor
Tonale bu araçtan baya küçük bir araç
Koltuk isitma var 3 kademeli..
Mg nin ağırlık bilgisini bulamadım ancak kasa olarak tonaleden daha büyük. Bataryası daha büyük. 15 e 21 kw.
0.6 saniyelik hızlanma farkı bu sureleri sunabilen suvler için önemli bir fark değil ancak alfa’ ya göre tonale 600+ km menzil sunabilirken, mg ye göre hs 1000+ km menzil sunabiliyor. Üstelik 2 araç arasında depo hacim farkı sadece 12.5 litre.
mg hs bagaj hacmi daha fazla. Muhtemelen iç hacimde daha iyidir diye tahmin ediyorum.
yani 2 araçta kasalarına göre yeterince performanslı, tonale 0-100 de biraz daha iyi. Buna karşın mg hs daha az yakıyor, daha güçlü ki bu güç farkı ara hızlanmalarda çok çok büyük ağırlık farkı yoksa çıkar ve daha fazla hacim sunuyor.
guvenilirlik, sürüş kalitesi, dayanıklılık vs gibi farklı konularda tonale ile kıyaslayabilir ancak su haliyle teknik veriler üzerinden mg hs oldukça üstün bir araç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kesinlikle katılıyorum bu sebeple 5.800 km 'de MG HS aracımı sattım inanın buna sanayideki Ali usta bile Ankara MG servislerinden daha kurumsaldır. Yaşadığımdan örnek vereyim ve arayın deneyin lafta kalmasın söyleyeceklerim "Doğan Trend Çankaya"'yı arayın ve servis için randevu talep edin. Şuan çok yoğunuz deyip numaranızı alıyor ve 2 gün sonra hala neden dönmediler diye siz geri aradığınızda inanın çok yoğunuz ben hemen servis departmanına iletiyorum deyip kapatıyor ve sen hala paranla servis hizmeti alamaz halde bekliyorsun mazlum mazlum. Ben de mecburen ilk bakım için Volvo Arkas Siteler'e gittim orası da 1 tane servis sorumlusu ile iş yürütmeye çalışan ki yazık adam her yere yetişmeye çalışan koşturan biri idi, orada da plakalığı değiştirmeyin notunu aldırmama ragmen değiştirmeleri ve langır lungur sallanan bir plaka ile teslim etmeleri haricinde bir sorun yaşamadım kötünün iyisi yine sağolsunlar buna şükür. VW Grubundaki kurumsallık yok iki serviste çok yol alması lazım daha henüz araç almadım ama bir daha MG alır mıyım bunları sorgulayın/sorgulayalım çünkü basit bir ilk bakımı bile 3 gün ugrastan sonra randevu alınan servis ile bu markayı yürütmeleri düşündürüyor beni. Umarım yanlış anlaşılmaz söylediklerim!
-
Ağırlık bilgisini ben de bulamadım. Sadece sn özelinde yazmışsınız ama arada 59hp fark da var :) mg nin en az 2.5 ton olması lazım ki mantıklı bir sonuca varalım. 2 ton civarı ise aktarma konusunda başarılı değildir
Bu arada batarya boşken max 900km menzil verecektir. Ben zaten 55lt depo ile 900km menzil alıyorum. Sürekli şarj edemeyecekler için pek tasarruf sağlamayacaktır
1775 kg deniyor uk sitesinde.
-
Vergi avantajı ile satılabilirse güzel bir fırsat aracı olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X