Netgsm'i internet diğer hattı da sms olarak çift hat şeklinde kullanan var mı ?(banka smsleri için) Bir de netgsm'de bir paketi seçtiğinizde sonra değiştirebiliyor musunuz? |
Yeni mobil operatör Netgsm 3 te 1 fiyata mobil paketler. (11. sayfa)
-
-
Çocuklar için sıfır hat alsam fiyatı nedir ? Yazın tatil de tabletlerini kulllanmak istiyorlar tabletlerine takacağım da
-
Banka smsleri vs olmasa da olur. Çocuğun akıllı saatine takıp GPS'ten takip etmek için ideal bir hat gibi görünüyor. Bir tane yedek Turkcell hattımı buna taşımayı planlıyorum.
-
Arkadaşlar yapı kredi bankası ve Finansbank Enpara SMS geliyor mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akıllı saatlerde çalışmıyor sanırım.
Müşteri hizmetleri ile bir konuşun isterseniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazı yerlerde 200 liraya falan veriyorlar, bulunduğunuz şehirde var mı bilmiyorum, hatta ücretsiz verenler bile var sanırım nadiren de olsa
200 TL den bulsam İstanbul da hemen alırım bimde bile 500 yazmışlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tcl akıllı saatlerde çalışmıyor galiba.
-
Yapı Kredi gelmiyor.
Enpara geliyor
ziraatbankası , akbank, vakıfbank geliyor mu problem yaşayan var mı bir de bu akşam başvursam hat ne kadar sürede gelir elime.
-
2g çalışmıyor sanırım nokia 515'de 1. slotda hat çalışmadı 2. slota taktım çalıştı 2 slot 3g herhalde
vakıfbanka sms geldi
-
Kardeş iyi günler
V yaşam tarifesine geçiş ile ilgili msj gördüm nasıl memnun musunuz 500 dk Vodafone 500 dk her yöne ve 3 GB internet aktif kulllanabiliyirmuyuz konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim iyi günler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
500 dk 3 gb 60 tl civarı çok uygun bir tarife. Geçiş yapabilirsiniz
Bayii ve Vodafone o tarifenin bittiğini söylemişti.
Soru soran arkadaşlar web sitesinde açıklama var zaten açıp okusanız
Yanlış yönlendirme yapmışlar farklı bayiye uğrayın elbet biri geçiriyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çocuğun akıllı saati için alacağım ama saatlerde kullanan varmı arkadaşlar
Btk bunlara nasıl lisans veriyor inanılır gibi değil şaka gibi daha çoğu bankadan sms gelmiyor bedava versen ne olur tuhaf bir durum...
Sağol kardeşim, şarj nasıl gidiyor yeni nesil telefonlarda çift hat kullanırsan, bilgin var mı? paket değişimi mümkün mü netgsmde
mibro z3 saatte denedim sesli arama sıkıntısız ama internet bağlantısı olmuyor. konum bilgisi alınmıyor netgsm de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X