Şimdi Ara

YENİ MONDEO III YOL TESTİ (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
2
Favori
158.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: esmerce

Mondeo nun beğenmediğiniz özellikleri görecelidir ancak yeni nesil D sınıfı gayet donanımlı devasa bir araç için 46bin YTL başlangıç fiyatının ekonomik olduğu göreceli olarak değişmez,sabit bir gerçektir.

+3000

• quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

51 e bir tane daha iyi örnek bekliyoruz

+1000 bende bekliyorum daha iyi bir örnek arkadaştan
  • ben tam büromdan çıkınca merruse gelmiş şansa bak
  • Bugün ilk defa bozkurt ford bayinde gördüm... kısaca....
    şekil mükemmel, arka kısım daha güzel olabilirdi...
    Test etmedim ama ayrıntılı olarak işçiliğine baktım...

Önde iki koltuğun arasındaki kol dayamayı da içinde barındıran orta konsolu sağa sola hareket ettirince ön konsol dahi sallanıyor, çok tuhafıma gitti...
    Klima ve cd playerı da barındıran ön konsol plastiğine elinizle bastırınca içine çökecek gibi oluyor...

mahzeme iyi fakat işçilik ne yazık ki bu sınıf için vasat....

İşçilik yönünden bu arabadan daha iyi olan C sınıf araba biliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 22 Ağustos 2007; 17:54:15 >
  • Yorumlarına katılıyorum..Hemşerim..

Vites konsolu malzeme olarak ender rastlanan şekilde yumuşak plastikle kaplı bu çok hoş,ancak biraz güç uygulandığında sanki yerine iyi monte edilmemiş gibi sağa sola oynuyor,ön ve arka kapı içlerinde kullanılan malzemelerin kaliteleride aynı değil.

Bunlar çok önemli detaylar değil ancak aracın insanda ilk bakışta oluşturduğu izlenimle örtüşmeyen bir his veriyor.
  • araç sanki çok uzun veya öyle görünbüyor. ama önü çok şık
  • quote:

ben tam büromdan çıkınca merruse gelmiş şansa bak

Hadi hadi itiraf et Doyodanla kafa bulacam diye tırstın demiiii :)
  • Ya hepsi iyi güzlede orta konsolu neden sola sağa sallıyorsunuz ki? Arabayı kullanırken o alete dikkat bile etmiyorum. Ayrıca ona varana kadar o kadar çok hata varki arabada... Bunlar hep çocukluk hataları. İşçilerin eli alıştıkçada azalır. Ancak o sallanma muhtemelen tasarım hatası.
  • sayın @ perperek ;

6 vilayette görmemiş olabilirsiniz... bizim vilayette araba dışarda duruyor buyrun gelin bakın spor olsun zevkle göstereyim.... Ayrıca benim baktığımda tekil bir hata da olabilir... yada hata olarak bile bence kabul edilmemeli... benim eleştirim arabayı v o kadar insanın emeğini yere batırmak olarak algılanmasın. Eleştiri bu adı üzerinde doğasında negatif yönleri bulmak var. Ayrıca bu paraya bu köfte demek te eleştiri değildir.

Sonuç olarak yineliyorum bence başarılı bir araç - ruhu olan bir araç.. ancak ben hala fiyatının daha iyi olmasını bekliyorum. hele o orta konsol analog saatinden kurtulmasını alkışlıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NorthWolf -- 22 Ağustos 2007; 22:51:48 >
  • Bende o saati seviyordum aslında ama bu arabanın genel tasarımı ile çok alakasız olurdu.
  • İşe bak daha yüzleşmeden karakterimi çözmüşün

Benden 2-3 dk sonra gelmişsin araba muhabbetinden başka yemek ısmarlamak istiyordum,arkadaşlara seni ağırlamalarını söylemiştim acelen varmış ..

quote:

Orjinalden alıntı: merruse

quote:

ben tam büromdan çıkınca merruse gelmiş şansa bak

Hadi hadi itiraf et Doyodanla kafa bulacam diye tırstın demiiii :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 23 Ağustos 2007; 11:45:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: merruse

Bende o saati seviyordum aslında ama bu arabanın genel tasarımı ile çok alakasız olurdu.

bende severdim o saati , ama ghiaların ahşap kaplaması tilt ederdi beni , trend iç kaplama çok daha güzeldi bence
  • yaw bu mondeo nun ncap testine girmeyecekmi. Kaç zaman oldu çıkalı daha test mest yok ortada(yada ben bilmiyorum)
    Eğer bu konuda bilgisi olan varsa paylaşssın
  • gerek görmemişlerdim
    yada belkide ilk 6 yıldızlık testi bekliyorlardır
  • Bne izmir de oturuyorum. bugün bi forum bornova ya gideyim dedim gezmeye falan. neyse otoparkta az ilerde bi araba dikkatimi çekti. dedim bi gidip bakıyım şuna çok güzel bişeye benziyo. baktımki ford mondeo. ön konsola falan baktım şöyle bi inceledim. eve gidince netten de bi araştırdım. fiyatını da öğrendikten sonra tamam dedim işte süper bi araba. olay budur.
  • Yaya ve yan güvenlikte ywni kriterlere ve pualamaya yol açtı diye biliyorum o yüzden EURO ncap puanlama ve crash test i değiştirdi.Çünkü hep aynı yönden darbeleri çözen üretici firmalar crash testlerden geçiyor fakat gerçek dünyada bunu başaramıyorlardı.Bu yüzdendir ki saab,volvo ve ford genelde kendi crash test lerini yapıyorlar.
  • Dünyanın ilk euroncap 5 yıldızlı aracı laguna , laguna 3 ile kendi çarpışma testlerini 70 km/h hızla yapmış...

Laguna 1.5 dci 110 ps 240 tork teknik özelliklerini buldum....

:::Karşılaştırma açısından parantez içindekiler mondeo 1.6 125 ps 160 tork içindir...::

110 ps
    240 tork
    6 ileri düz vites...
    1386 kg
    66 litre yakıt deposu
    0-100 km/h hızlanma: 12.1 sn (12 sn)
    0-400 metre hızlanma: 18.3 sn (18.1 sn)
    son hız: 192 km/h (195 km/h)

ara hızlanma: 80-120 km /h hızlanma: 5. vitesde 11.5 sn ( 17.75 sn 5. vitesde) (tork farkı burada)
    Tüketim: 4.6-5.1-6.1 L/100 km (5.7-7.4-10.3 L/100 km)

Bakım aralığı : 30 bin km
    hava ve yağ filtresi değişim aralığı: 60 bin km..
    garanti: 3 yıl/150 bin km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 25 Ağustos 2007; 15:14:44 >
  • !!

1.5 motorlu bir D sınıfı araç için özellikle esneklik değerleri etkileyici.

1.6 benzinli motorlu rakiplerine karşı alternatif olarak sunacağı düşünülürse satışları başarılı olabilir.
  • topik : YENİ MONDEO III YOL TESTİ
  • Hiç bir mana ifade etmiyor...

Ne yani her insan her mondeo yol testinde farklı bir şey mi çıkaracak, çıksa bile sadece kafa karışıklığı olur; önemli olan farklılık olsun, bilmeyen bu da varmış desin...çeşitlilik olsun.. yoksa bir yol testinde 4 sayfaya ne gerek var...
    yani gereksiz bir davranış oldu...bence.

quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

topik : YENİ MONDEO III YOL TESTİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 25 Ağustos 2007; 18:35:34 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.