Şimdi Ara

YENİ MONDEO III YOL TESTİ (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.297
Cevap
2
Favori
158.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: esmerce

quote:

Orjinalden alıntı: merruse

Seninki niye Hondaya kaçtı o zaman :D

e hocam benimkide Corolla ya kaydı biz akılsız mıyız şimdi

Okyay ın durumu farklı.. O anladı..

• Maaliyet hesabı hem belirleyici hem de kısıtlayıcı olmakta.
    Bu nedenle aracımı satmadan kullanmaya devam edeceğim.
    Sonuçta benim için önemli olan ekonomiklik,konfor,iç hacim ve performans konularında tam anlamı ile beni tatmin etmekte.
    Yol tutuş tek problemim.Birazda arıza problemleri can sıkıyor.
    Mondeo tdci alırsam yılda min 5000 ytl ekstra gider olacak.6 yıl kullanmakla 0 km fista diesel parasını hibe etmiş olmayı kabul edemiyorum.
    O halde C MAX a devam, ekonomiye devam
  • Ankara yolunda beyaz renk Köln plaka Mondeo station wagon gördüm-iliklerim aktı çok güzel bir tasarım ve heybetli duruyor.Sanki doldur gazla git gibi duruyor hiç durağan bir yapısı yok heran hareketli gibi otomobil. Beyazda bence çok iyi gitmiş otomobile.Byeaz ve krom detaylar göz alıcı.
  • Beyaz ha..

Beyaz bir yer uçağı gibi.

Enli ve sağlam,deponu doldur ve gidebildiğin kadar git her yer sana yol...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

quote:

Seninki niye Hondaya kaçtı o zaman :D

e hocam benimkide Corolla ya kaydı biz akılsız mıyız şimdi

Okyay ın durumu farklı.. O anladı..

neyi tırt olayını mı :)

• http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4545525 49.500ytl titanium 2008 mondeo yeni kasa düzceden akçakoca berkant Kurt tanıyan varmı yoksa bu kafamı buluyor plakası sözde takılmamış..Resimleri çekip benzinli lpg li diye ilan vermiş.
  • Plakasız 400km iyi yol yapmış .. Birde o bilgi ekranı gece sanki göz alır gibime geldi..
  • www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4632172
    bide buna bakın
  • Vay be süper fiyat bence
  • arkadaşlar, dün detaylıca yeni mondeoyu inceleme fırsatı buldum...

bence 51.000 lik titanyum modeli benim gözümde etmesi gereken fiyat 43 bin seviyesinde...

spor çizgiler için pencereler küçük tutulmuş buda arka koltuk yolculuğunu sıkıcı hale getirebilecek bir durum.

aracın içine girdiğimde tavan o kadar basık geldiki hemen gözüm sunroof aradı...

ön konsolda ne olduğunu anlamadığım gereksiz boşluklar bulunmakta...

iç işçilik pek hoş değil... güneşlikte kullanılan malzemede hala plastik kalıbının kenar artıkları duruyordu... tabi aldıktan sonra törpülerim geçer diyenlerdenseniz bişi demiyorum.

cici bir renkli LCD ekran şöförün gözünün önüne ortaya oturtulmuş.. yuvarlak hatların kullanıldığı bir kadranda köşeli bi ekran kullanmak bence hiç estetik değil.
    ayrıca bence onun orada olmasının pek bir epirisi yok. aynı zamanda bu sistemi kullanabilmek için kapıların kapatılması gerekliliğini anlayabilmiş değilim.

benim görüşüm Ford Mondeo yeni kasası ile sportif dışa vurum veren bir aile aracı hayal etmiş. bunu büyük ölçüde başarabilmişte. ancak fiyatı göz önünde bulununca ucuza kaçılmış bir sport sedan uygulaması olarak özetlemek mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NorthWolf -- 19 Ağustos 2007; 12:07:25 >

• bende kullandım.güncel kasa rakiplerine oranla çok iyi.yakın zamanda rakiplerinin yeni modelleri çıkınca o zaman zorlanmaya başlar.
  • ilk modelde mavi ekranın olmaması yıktı beni sırf o bile aklımı çeliyordu değiştirme konusunda
  • NorthWolf, bi tane artısını yazmamışsın hep eksilerinden bahsetmişsin. Objektif olduğuna inanmıyorum bu yüzden. 50 milyara daha iyi ne alabilirsin ki zaten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicotinell -- 19 Ağustos 2007; 16:08:58 >
  • tamam da... artılarından bahsetmeme gerek kalmayacak şekilde hemen herkes artılarını eklemiş aracın... Benim eklemem gerek kaldığını zannetmiyorum.

Ama etkilendiğim noktaları yok değil....

Örneğin. dizaynı.... dizayn ekibi arabaya ruh vermek için çok uğraşmışlar. ve başarmışlar.

2.0 motor versiyonunda bulunan 6 ileri vites de bana ilaveten etkileyici geldi Galiba Ford'un Türkiye pazarındaki ilek 6 ilerisi. yanlışsam düzeltin lütfen.

en sevindiğim özelliği ise mondeo simgesi... Orta konsolda bulunan analog saatten kurtulmuş olması... :)

Ayrıca... Mavi camları da bana Mercedes serisini hatırlattı...

ama dediğim gibi 51 milyar bence etmez... biraz daha ekonomik satınalma fiyatı gözetilebilirdi... özellikle tanıtım fiyatı uygulaması duymadım ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NorthWolf -- 19 Ağustos 2007; 17:45:08 >
  • quote:

2.0 motor versiyonunda bulunan 6 ileri vites de bana ilaveten etkileyici geldi Galiba Ford'un Türkiye pazarındaki ilek 6 ilerisi. yanlışsam düzeltin lütfen.

Yoo eski mondeolarda da vardı S-Max larda da var.

Esmerce yarın körfezdeyim.
  • 51 e bir tane daha iyi örnek bekliyoruz
  • Northwolf görüşlerin için teşekkür ederiz.Ben ön konsoldaki bazı sökülebilir kapaklarıda söktüm ,konsolun arkasında vibrasyon ve ses önleyici özel döşeme vardı.Çapak falan ilk senden okudum.6 Ayrı vilayette gezerken sevk olsun diye gidip plazalarda Mondeo III e baktım acaba fark varmı diye yok öyle dediğin gibi şeylerde yok. Merak ediyorsun bizde burda çok kolay çamur atarız varsa 200.000 EURO paran daha iyisini al bize getir emin olki çapa veya çamur atılcak daha fazla ayrıntı buluruz. Yinede görüş ve değerlendirme için teşekkür ederiz. Mondeo III teki tek problem olcak olan şey torpido gözü kapağı oda boyut ve dizayn olarak gerçekten uymuyor bir ikinci problemse yüksek olarak kabul ettikleri bagaj yükleme eşiğiki onun altında çelik darbe emicili tampon var yüksek yapılmasının sebebide daha kuvvetli olan kamyon ve arazi araçların çarpmasından yolculaı koruyabilmek.

49-51.000YTL ye 2.elde belki daha iyi araç alırsın ama 0 bu teknolojiyi TR de kimse satmaz.

Neyse daha kötü yorumlarda bekliyoruz, herkese saygılar sevgiler. Ford un 6 vitesli bir çok modeli mevcut. 1.6 125hp motorlu versiyonu hafif tutmak için deridir bir çok şeyden üdn vermişler 6 ileri viteside ağırlık kaygıları ve masraf olması yüzünden koymamışlardır aksi halde şehir içinde 1.6 motor 6 ileri vites belkide bize sadece dert olacaktı.....

• Bu arad gerçekten 46bin ytllik moderl bile çok ucuz Bakın astra sedan çıkış indirimli fiyatı aksesuarlısında 47bin ytl ne veriyor test sürüşüne gittim hiçbirşey GM Türkiyede kendisine iyi fanatikler buldu fiyatları korkunç olmuş.
  • Merruse imkanın varsa büroma beklerim adres için pm e bak..
  • Mondeo nun beğenmediğiniz özellikleri görecelidir ancak yeni nesil D sınıfı gayet donanımlı devasa bir araç için 46bin YTL başlangıç fiyatının ekonomik olduğu göreceli olarak değişmez,sabit bir gerçektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 20 Ağustos 2007; 14:25:42 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.