Şimdi Ara

YENİ MSİ GE60 0NC (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
0
Favori
14.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya aslında burada temel ihtiyaç benim için maksimum vadede bozulmadan kullanabileceğim ve sürekli oyun oynayacağım 2600TL'ye kadar olan en iyi ürünü bulmak. İmkan olsa çoktan almıştım desktop'ı hiç böyle işlerle uğraşmadan ama özel durumlar gereği tek seçeneğim laptop :S

Markası vs. hiçbirinin önemi yok gözümde, yeterki bu beklentimi karşılasın. Verilen parayı günümüz şartlarıyla hak etsin. Uzun vadede tabii ki oyunları medium veya high'da oynayamam ama very low yapıp bile oynamak isterim çözünürlüğü vs. düşürüp.

Öneriniz bu konularda nedir? Yanlış zamanda yanlış tercih mi yapıyorum? Bir Monster'mı alalım gidip? Kafam iyice bulandı ve çok sıkıldım bu işten artık :S Oyunlar iniyor ve bu işi uzatmak istemiyorum ama içime de tam sinmiyor niyeyse. Gidip i5'liyi mi alsam, o mu hak ediyor verilecek parayı vs. bi sürü düşünce var kafamda şu anda :S

Ürünü almış birileri detaylı bir şekilde anlatsa şöyledir böyledir, bu fiyatı kesinlikle hak ediyor gibi rahatlayacam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grasshead -- 15 Haziran 2012; 16:02:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Grasshead

Ya aslında burada temel ihtiyaç benim için maksimum vadede bozulmadan kullanabileceğim ve sürekli oyun oynayacağım 2600TL'ye kadar olan en iyi ürünü bulmak. İmkan olsa çoktan almıştım desktop'ı hiç böyle işlerle uğraşmadan ama özel durumlar gereği tek seçeneğim laptop :S

Markası vs. hiçbirinin önemi yok gözümde, yeterki bu beklentimi karşılasın. Verilen parayı günümüz şartlarıyla hak etsin. Uzun vadede tabii ki oyunları medium v eya high'da oynayamam ama very low yapıp bile oynamak isterim çözünürlüğü vs. düşürüp.

Öneriniz bu konularda nedir? Yanlış zamanda yanlış tercih mi yapıyorum? Bir Monster'mı alalım gidip? Kafam iyice bulandı ve çok sıkıldım bu işten artık :S Oyunlar iniyor ve bu işi uzatmak istemiyorum ama içime de tam sinmiyor niyeyse. Gidip i5'liyi mi alsam, o mu hak ediyor verilecek parayı vs. bi sürü düşünce var kafamda şu anda :S

Ürünü almış birileri detaylı bir şekilde anlatsa şöyledir böyledir, bu fiyatı kesinlikle hak ediyor gibi rahatlayacam :)

o zaman monster'ı tercih etmelisin.

• biraz daha kafa karistiracak ama
    http://compare-processors.com/ddr3-vs-gddr5/1123/

Birbirine bu kadar yakin iki model varken diyebilecegim tek sey artik su. Laptop alma zamanim geldiginde ikisinden ucuz olani alicam ben.
  • Memory DDR3 1333/1600MHz, 2 slots, Max. 16GB Ram mevzusunu yukarıda yazdım ama anlaşılmadı tam sanıyorum. Ürünlerde 1600 olduğu için ve mevcut şartlarda 8GB single slot 1600 hız olmadığından 1600 hızlıyken max 8GB oluyor.

Derseniz ki ben 16GB istiyorum o zaman 1333 hızda 2 slota 8GB'lık RAM takıyorsunuz.

Biz buna ihtiyaç duyana kadar gelir zaten tek slot 8GB 1600mhz'likler.
  • arkadaşlar bu laptop ile asus n56 vz nin oyun performansları aynı olur mu?
  • Almayı düşünenler şuradan inceleyebilir yeni modelleri;

MSI GE60 0NC-037TR, INTEL Core i7-3610QM, 8GB RAM, 750GB HDD, Nvidia GT650M 2GB, 15.6'' Full HD, Win 7 Prem.
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8452

MSI GE60 0NC-065XTR, INTEL Core i5-3210M, 6GB RAM, 750GB HDD, Nvidia GT650M 2GB, 15.6'' Full HD, Free DOS
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8451

• quote:

Orijinalden alıntı: syberr2112

arkadaşlar bu laptop ile asus n56 vz nin oyun performansları aynı olur mu?

aşağı yukarı aynı olur çünkü oyunda ilk öncelik ekran kartı bunlarında ekran kartları aynı
  • arkadaşlar peki oyun dışındada mimarlık çizim ve tasarım gibi programlar için önümüzdeki 4 yıl boyunca oldugunu göze alırsak
    bana i5 m i7 i tavsiye edersiniz
    tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: serpantin

Almayı düşünenler şuradan inceleyebilir yeni modelleri;

MSI GE60 0NC-037TR, INTEL Core i7-3610QM, 8GB RAM, 750GB HDD, Nvidia GT650M 2GB, 15.6'' Full HD, Win 7 Prem.
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8452

MSI GE60 0NC-065XTR, INTEL Core i5-3210M, 6GB RAM, 750GB HDD, Nvidia GT650M 2GB, 15.6'' Full HD, Free DOS
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8451

hadi pc depo meraklısı değiliz tamam da bu modellerin zaten bir haftadır piyasada olanlardan farkı yokki. reklam kokan hareketler bunlar. Yeni değiller sadece 30-40tl ucuz koyulmus

• Kasa daha da güzel olmuş ekran LED Full HD, Aralık ayındna beri MSI'ın bu modellerini çıkarmasını bkliyorum inanır mısınız, benim tavsiyem:

http://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nc-065xtr-notebook-urun7933.html

Tam f/p ürünü. İşlemci ekran kartı ile dengeli bence GT 650M ile i7 dengesiz olur. i5 fazla fazla yeterli olacaktır fakat ben bu modelin fiyatını 1800 civarı olur diye bekliyordum. Bir de monster yetkilileri ivy bridge i5 ile i7 arasında (yani 3210 ile 3610) fazla fiyat farkı olmadığını söylemişlerdi. Ondan i5li model çıkarmayacaklardı fakat MSI 400tl fark koymuş.

Neyse ben beklediğimi buldum bu modelde :) GT 650M'li model istiyordum i5 ivy diyordum 7200rpm HDD 1600mhz RAM gayet hafif hediyeler güzel bütün detaylar yerinde beklentilerimi tamamen karşıladı fakat tek sorun fiyat azıcık daha aşağı çekilmeli avrupa sitelerine bakmıştım epey düşük fiyattaydı $700'a yakın bir fiyat bile görmüştüm.

Bir de kasa alüminyum mu yoksa plastik mi bileniniz var mı? Gerçi ısı problemi yaşanacağını zannetmiyorum bu modelde de kalite açısından merak ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EACEAB9ED -- 15 Haziran 2012; 22:39:18 >

• beyler ge 60 serisinde önemli bir noktada klavyenin steelseries tarafından yapılması.İyiki ge620 dx almamışım yeni seriler harika
  • Arkadaşlar bilgisayarı bugün (30.06.12) aldım. Cuma günü elimde olacak. Özelliklerini paylaşayım:

Marka: MSI GE60 0NC
    İşlemci: Intel Ivy Bridge i7 3610QM - 2.3 GHz Turbo Boost ile 3.3 GHz'ye kadar
    Yongaseti: Intel HM76
    İşlemci Cache: 6MB
    Ekran: 15.6" Full HD (1920x1080) LED arka aydınlatma, Anti-glare (MAT)
    Bellek: 8GB DDR3 333 MHz
    Ekran Kartı: Nvidia GeForce GT 650M / GDDR5 2GB
    Ses: THX TruStudio Pro
    Sabit Disk Kapasitesi: 750GB SATA 7200rpm
    Optik Sürücü: DVD Super Multi
    Batarya: 6 Hücreli Li-on(4400mAH)
    Klavye: Steelseries Klavye (Aydınlatmasız)
    İşletim Sistemi: Windows 7 Home Premium
    Geliştirilmiş Portlar: 2xUSB 3.0,2xUSB 2.0,HDMIx1 (v1.4),D-sub

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.CaN009 -- 30 Haziran 2012; 22:00:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jose_Gökhan

beyler ge 60 serisinde önemli bir noktada klavyenin steelseries tarafından yapılması.İyiki ge620 dx almamışım yeni seriler harika

+1 Ben de çok kararsızdım GE620DX lerden alsam mı diye hatta toplu kampanyaya katılacaktım ama vazgeçtim son anda dedim ivylere zaten az kalmış iyi ki beklemişim.
  • Alan arkadaştan inceleme bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -K@-

Alan arkadaştan inceleme bekliyoruz

Teslim aldıktan kısa süre sonra paylaşacağım izlenimlerimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.CaN009

Arkadaşlar bilgisayarı bugün satın aldım. Salı veya çarşamba günü teslim alacağım. Özelliklerini paylaşayım:

Bellek: 8GB DDR3 1600 MHz

Hayirli olsun gelince izlenimlerini bol resimle paylasirsan butun forumu sevindirirsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, laptop bugun elime ulasti. Cihazi pcdepo'dan aldim. Adim adim gidersek,

- pcdepo adresi asagida. cihazin teknik ozellikleri zaten verilmis.

MSI GE60 0NC-037TR Notebook

- oncesinde monster da kararsiz kalmistim ama 24 saat icinde teslim garantisinden ve diger sitelere gore biraz daha ucuz oldugu icin buradan aldim. fakat odeme yaparken biraz tereddutte kaldim. normalse sitelerinde bilgiler korumali seklinde ibare var ama kredi karti bilgilerimi aldiktan sonra isleminiz tamamlandi dedi, normalde kullandigim banka cep tlf onay kodu atip onu girmem gerekirdi. bir de ertesi gun siparisi kargoya vermeden once musteri temsilcisi arayip bir adet kisisel bilgimi istedi, akabinde siparis kargolandi. forumda cok kullanan var bu siteyi ama sanki sanal post makinasi uzerinden islem yapiliyor gibi geldi. sanal kart kullanmadigima pisman oldum.

- tum bunlara ragmen, burayi tercih etmemin tek sebebi 24 saatte urun teslimi idi. ki Ankara ya oyle de oldu.

- urun sayfasinda yazdigi gibi mouse ve canta ile birlikte set olarak cikti. yani bu laptop bu 3lu set olarak satiliyor. baska yerden alsaniz da yine bu setin teslim edilmesi gerkeiyor (laptop urun kutusu sete gore paketlenmis yani)

- henuz performans testi yapacak kadar kurcalamadim ama cihazi acar acmaz kendi icinden gelen programla recovery dvd si olusturdum, 3 dvd tutuyor. ardindan batarya kalibrasyonuna basladim, baya uzun (su an 3. saatteyim) suruyor.

- bana ac/dc adaptor kablosu kisa gibi geldi, toplamda yaklasik 2m kadar.

- usb mouse un kablosu bir hayli uzun ve sargi seklinde bir ozel dokuya sahip. dayanikli yani. fakat mouse un plastik kalitesi cok kotu. yani cok siradan plastik bir mouse havasi veriyor.

- touchped in kullanimi/hassasiyeti biraz kotu ama kisisellestirmek gerekecek.

- gerek kendi ekraninda gerekse hdmi ile tv ye aktarinca renk canliligi pek bekledigim gibi degil. ama henuz hicbir ayar veya driver guncellemesi yapmadim.

- ses sistemini henuz denemedim.

- son olarak parmak izi birakma konusu, gerek touchpad, gerekse ekran arkasi ve touchpad civarinda bariz parmak izi birakiyor. fotograflardan da anlasilir. ama benim icin sorun degil.

- unutmadan, sete dahil olan canta kalite olarak yeterli ve kullanisli. baya begendim.

resimlerden fikriniz olusabilir. batarya kalibrasyonu bitsin, sistem testlerine gecer mesaji guncellerim.

ekleme: pişman mıyım, değilim

YENİ MSİ GE60 0NC

YENİ MSİ GE60 0NC

YENİ MSİ GE60 0NC

YENİ MSİ GE60 0NC

YENİ MSİ GE60 0NC

EKLEME: Su baslikta laptopun incelemesini hazirladim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unusuall -- 17 Haziran 2012; 4:26:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: M.CaN009

Arkadaşlar bilgisayarı bugün satın aldım. Salı veya çarşamba günü teslim alacağım. Özelliklerini paylaşayım:

Bellek: 8GB DDR3 1600 MHz

Güle güle kullan. Ben de pazartesi sabahı aynı ürünün siparşini vermeye karar verdim. Salı elimde olur. Fırsat olursa bende izlenimlerimi paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grasshead -- 16 Haziran 2012; 18:02:34 >

• çok güzel ilk izlenim incelemesi olmuş, ayrıca objektif olduğun için teşekkürler unusuall
  • quote:

Orijinalden alıntı: unusuall

Merhaba, laptop bugun elime ulasti. Cihazi pcdepo'dan aldim. Adim adim gidersek,

- pcdepo adresi asagida. cihazin teknik ozellikleri zaten verilmis.

MSI GE60 0NC-037TR Notebook

- oncesinde monster da kararsiz kalmistim ama 24 saat icinde teslim garantisinden ve diger sitelere gore biraz daha ucuz oldugu icin buradan aldim. fakat odeme yaparken biraz tereddutte kaldim. normalse sitelerinde bilgiler korumali seklinde ibare var ama kredi karti bilgilerimi aldiktan sonra isleminiz tamamlandi dedi, normalde kullandigim banka cep tlf onay kodu atip onu girmem gerekirdi. bir de ertesi gun siparisi kargoya vermeden once musteri temsilcisi arayip bir adet kisisel bilgimi istedi, akabinde siparis kargolandi. forumda cok kullanan var bu siteyi ama sanki sanal post makinasi uzerinden islem yapiliyor gibi geldi. sanal kart kullanmadigima pisman oldum.

- tum bunlara ragmen, burayi tercih etmemin tek sebebi 24 saatte urun teslimi idi. ki Ankara ya oyle de oldu.

- urun sayfasinda yazdigi gibi mouse ve canta ile birlikte set olarak cikti. yani bu laptop bu 3lu set olarak satiliyor. baska yerden alsaniz da yine bu setin teslim edilmesi gerkeiyor (laptop urun kutusu sete gore paketlenmis yani)

- henuz performans testi yapacak kadar kurcalamadim ama cihazi acar acmaz kendi icinden gelen programla recovery dvd si olusturdum, 3 dvd tutuyor. ardindan batarya kalibrasyonuna basladim, baya uzun (su an 3. saatteyim) suruyor.

- bana ac/dc adaptor kablosu kisa gibi geldi, toplamda yaklasik 2m kadar.

- usb mouse un kablosu bir hayli uzun ve sargi seklinde bir ozel dokuya sahip. dayanikli yani. fakat mouse un plastik kalitesi cok kotu. yani cok siradan plastik bir mouse havasi veriyor.

- touchped in kullanimi/hassasiyeti biraz kotu ama kisisellestirmek gerekecek.

- gerek kendi ekraninda gerekse hdmi ile tv ye aktarinca renk canliligi pek bekledigim gibi degil. ama henuz hicbir ayar veya driver guncellemesi yapmadim.

- ses sistemini henuz denemedim.

- son olarak parmak izi birakma konusu, gerek touchpad, gerekse ekran arkasi ve touchpad civarinda bariz parmak izi birakiyor. fotograflardan da anlasilir. ama benim icin sorun degil.

- unutmadan, sete dahil olan canta kalite olarak yeterli ve kullanisli. baya begendim.

resimlerden fikriniz olusabilir. batarya kalibrasyonu bitsin, sistem testlerine gecer mesaji guncellerim.

ekleme: pişman mıyım, değilim

EKLEME: Su baslikta laptopun incelemesini hazirladim.
    @unusuall

Güle oynaya kullan. Benim de asıl merak ettiğim oyun performansı aslında. Fan sesi, ısınma vs. gibi durumları merak ediyorum, ayrıca ürün kalitesini. Çok uzun yıllar oyun oynamak hedefindeyim, parmak izi, touchpad vs. hiç sorun olmaz kendi adıma, işlevi ve ömrü uzun olsun yeter. Güzel ön izlenim olmuş, detayların takipçisiyiz. Hatta yeni bir konu bile başlatabilirsin ilk kullanıcı olarak =) İncelemeleri ve kullanıcıları orada yayınlarsın. Burada farazi bilgiler mevcut sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grasshead -- 16 Haziran 2012; 17:31:54 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.