öncelikle özür diliyorum, böyle bşr konuyu sınava 1 ay kala açmış olduğum için. ama çok fena kafama takıldı. çoğu konuya baktım ama pek tatmin olamadım açıkçası. merak ettiğim konu şu; yeni müfredatın bu sene sınavda olması biraz abes kaçmıyor mu? mezun bir öğrenci, bu sene müfredata 9. sınıf dersi olarak konulan bir dersten sorumlu olması, osymnin okul değil resmen dershane odaklı olduğunu gösterir. beni bu konuda aydınlatabilir misiniz? bu sene yapılan müfredat değişiklinin, 9. sınıfta 1 konu eklense bile 4 sene sonra ygs de çıkması gerekiyor kanımca.
Tamamda ona bakarsak ygsde psikolojiyi etkileyen bi sınav.. Şöyle diyeyim ne doğru ki bu doğru olsun?
quote:
Orijinalden alıntı: StopDream
Tamamda ona bakarsak ygsde psikolojiyi etkileyen bi sınav.. Şöyle diyeyim ne doğru ki bu doğru olsun?
haklısın tabi. tam olaarak doğru şeyi yapma gayretinde bile değiller tam olarak
Bizim sesimizi duyan ve bu yanlışı düzeltme eyleminde olmadıklarına göre bizde yapabileceğimiz tek şeyi yapıp oturup çalışmalıyız... Haklısınız devlet okulları yeterli olmadığını yaygınlaşan dershane sistemine engel olamamasıyla zaten yıllarca önce kabullenmiş durumdadır..
hatta ve hatta mezunları geçtim 12. sınıf öğrencisi olarak da düşünebiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: StopDream
Bizim sesimizi duyan ve bu yanlışı düzeltme eyleminde olmadıklarına göre bizde yapabileceğimiz tek şeyi yapıp oturup çalışmalıyız... Haklısınız devlet okulları yeterli olmadığını yaygınlaşan dershane sistemine engel olamamasıyla zaten yıllarca önce kabullenmiş durumdadır..
katılmamak elde değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme