Şimdi Ara

★★★★★ Yeni Nesil Blog İmleme 1TL - Hepsi Farklı A-B-C Class İP Üzerinden.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birçok blog yazarı ve site sahibi pofesyonel insanı sosyal imlemeyi sitelerine veya blog adreslerine link alabilmek için en iyi yöntemlerden biri olarak görürlerdi. Ancak çeşitli görüşlere göre sosyal imleme eski gücünü kaybetmeye başlamıştır. Bu görüşlerin büyük bir bölümü doğruluk payı içerir. Google Penguin güncellemesi ve sonrasında gelen Hummingbird güncellemesi sosyal imleme sitelerinin evrim geçirip bunun yerine blog imleme sitelerinin önemini gözle görünür şekilde arttırmıştır.

Sosyal imlemelerde biliyorsunuz Google+, Twitter, Facebook, Pinterest, LinkedIn gibi sitelerde paylaşım yapılıyor sitenize link çıkışı sağlanıyordu. Ancak artık bunun etkisini azaldığının gözlemlenmesi üzerine yerine blog imleme adını verdiğimiz sistem igeliştirdik. Bir blog sitesi altında size özel tanıtım yazısı ile anahtar kelimeniz üzerinden direk dofollow link alarak hem imleme yapıp hem tanıtım yazınızı paylaşmış ve bunu anahtar kelimelerinizle desteklemiş oluyorsunuz, böylece google, yandex, bing vb.. arama motorlarında üst sıralarda yer almakla kalmayıp, paravan sitelerinizin oluşması nedeniyle daha güçlü bir sayfa yapısına kavuşmuş oluyorsunuz.

Bu blog altyapısını oluştururken seoya katkısı olması ve backlink yapısını güçlendirmesi adına tüm oluşturduğumuz blogların farklı tekil ip altyapısında olmasına özen gösterdik, böylece birbiri ile ilgisi olmayan farklı lokasyonlardaki sitelerden backlink alarak gücünüze güç katmış olacaksınız.

Bu bağlamda şöyle bir satış stratejisi geliştirdik, tanesi 1 TL olacak şekilde 2,600 farklı A class, B class ve C class farklı ip ve site üzerinden Blog İmleme sistemini kullanmanıza olanak sunuyoruz.

Örneğin; Bir Mimarlık Şirketiniz var, bu şriketin web sayfası için en az 100 kelimeden oluşan bir bir makale yazdınız bunu 200 blogda paylaşmak istyorsunuz. Yani 200 backlink almak istiyorsunuz aynı zamanda paravan sayfalar oluşturmuş olunacağından sayfanızı tanıtan 200 ayrı blog sayfası daha oluşmuş olacak ve google bu siteleri indexlediğinde sitenize dofollow linkler olduğunu gözlemleyip sitenize verdiği değeri arttıracaktır.

Seoya daha çok katkısı olması, sitenizin güçlendirilmesi ve üst sıralarda yer alması adına bu işlemi zamanlara da bölebilirsiniz, Şöyle ki; benim makalemi 500 blog sitesinde yayınlayın ancak günde 10 tane blog sitesinde paylaşılsın ve işlemim 50 günde tamamlansın. vb.. gibi seçeneklerle zamanlama da yapabilirsiniz.

İş bitiminde bunun detaylı bir raporunu size göndermiş olacağız.

Paket fiyatlarımız sahip olduğunuz bir site çalışması için şu şekildedir.
    - 99 adet ve daha az alımlar için (1-99 arası) her bir blog gönderimi için; 1 TL
    - 100-150 arası blog gönderimi için paket fiyatı; 90TL
    - 151-250 arası blog gönderimi için paket fiyatı; 180TL
    - 251-350 arası blog gönderimi için paket fiyatı; 260TL
    - 351-500 arası blog gönderimi için paket fiyatı; 400TL
    - Eğer bir makaleniz veya tanıtım yazınız yoksa ve sitenize özel tanıtım yazınızın yazılmasını isterseniz ek olarak her bir 100 kelime makale için 10TL ücret talep etmekteyiz.

Ödeme şekli : İş Bankası, Garanti Bankası, Kuveyttürk Bankası, kredi kartı ile ödemelerde %18 ücretlere ilave edilecektir.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim. ★★★★★

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.