Şimdi Ara

YENİ NESİL COROLLA CHECK AIRBAG UYARISI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009 model Toyota Corolla D-4D Elegant aracımda (7.300km) seyir halindeyken aniden heck airbag uyarısı belirdi.Ancak ertesi günü bu uyarı gitti ve 1 hafta boyunca da gelmedi ancak bu süre sonunda yine hareket halindeyken aynı uyarı geldi ve servisten randevu aldım.Servise gitmek için yola çıktığımda uyarı gitti serviste durumu anlattım aracı bilgisayara bağladılar.Bu uyarı mesajlarını sildiler.Bir daha aynı uyarı gelirse tekrar gelmemi söylediler ancak aradan 5 gün geçti ve şu an bu uyarı yine belirdi ve artık sabitlendi sürekli ekranda duruyor.Servise gitmeyi düşünüyorum.Arkadaşlardan başına böyle bir sorun gelen var mı?Bilgilerini ve görüşlerini paylaşan arkaaşlar olursa sevinirim.

• İlginç, ilk defa sizden duydum böyle bir uyarıyı, bence en kısa zamanda mutlaka servise gidin, güvenlik açısından sonuçta aracın en önemli unsruru airbag. Bir sorun varsa en kısa zamanda çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webcin -- 19 Ağustos 2009; 14:43:02 >
  • heck airbag sehven yanlış yazılmış tam olarak gösterge panelinde CHECK AIRBAG yazıyor ve üçgen içinde ünlem işareti de yer alıyor.
  • CHECK AIRBAG anlaşılacağı üzere hava yastıklarını kontrol et anlamında, demek ki bir sorun var mutlaka servise gidin...
  • Aracımı garaja çekip 1 gün kullanmadım daha sonra çalıştırdığımda sistemin tarama yapıp okeylemesinden sonra artık check airbag uyarısı kayboldu.Şimdilik çıkmıyor ve airbag sorunu vermiyor.Ama yine de en yakın zamanda servise göstermem iyi olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.