Şimdi Ara

Yeni nesil ekran kartını VGA Monitör'de kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni topladığım sisteme 1 kaç ay içinde 750 ti düşünüyorum ama yeni nesil varken 750 ti almak da pek içimden gelmiyor dönüştürücü vs ile gtx 1050 ti, 1060 veya rx 4xx kullanışlı olur mu

• rx 460 kullanıyorum.
    displat to vga dönüştürücü ile sorunsuz kullanıyorum.
  • Eski monitorumde baya bir dalgalanma oluyordu. R7 370 kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 ay önce aldım monitörü vga ama kaliteli bir monitör değiştirmek istemiyorum rx 460 sorunsuz çalışıyorsa kullanabiliriz heralde
  • https://store.donanimhaber.com/3b/c4/6f/3bc46fb417348191695f7134c1cef112.jpg ZOTAC 1070 Kullanıyorum sıkıntı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a034 -- 26 Kasım 2016; 12:39:53 >
  • displayport to vga kullanıyorum rx470 ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 313shady

4 ay önce aldım monitörü vga ama kaliteli bir monitör değiştirmek istemiyorum rx 460 sorunsuz çalışıyorsa kullanabiliriz heralde

Kaliteli VGA monitör diye bir şey yoktur.

Analog bir monitöre kaliteli diyerek sadece kendinizi avutursunuz.

O yüzden elinizdeki satıp ucuz Dijital bir monitör alın, şuan aldığınız görüntüden çok daha iyi görüntü alacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 26 Kasım 2016; 15:2:18 >
  • Haklısınız hocam idare edeceğim bir süre ama şuan acilen çözmem gereken bir problem var yardımcı olurmusunuz usb 3.0 kablosunu takarken pinlerden biri düştü şuan açılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.