Şimdi Ara

YENİ NESİL OYUNLAR İÇİN EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ./AMD PHENOM // X4 955 BLACK EDİTİON 3.2
    -GA-MA790XT-UD4P-
    ZOTAC 275 AMP-
    OCZ 2X2 1333MHZ PL7-
    COOLER MASTER RC 690-
    COOLER MASTER 460 W

Arkadaşlar ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum . DX 11 destekli olmadığı için crysis 3 oyununu açamadım . Ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysuco -- 23 Mayıs 2013; 11:11:45 >

• Ekran kartı almadan satmayı düşünmüyorum :D
  • GTX660
  • HD7850 tavsiye ederim bütçe kısıtlıysa HD7770 al en az
  • sana hd 7700 yakışır.
    diğer önerilen akrtları düşünme powerın ve işlemcin yetmez.
    psu un 500 watt olmalı.
    işlemcinde 4000 mhz 'e o.c lanmalı.
  • Peki bu sistemi satmaya kalksam ne akdar yapar sizce.
  • O psu kullanılcaksa 7770 anca olur ama yenilerseniz psuyu minimum 7850 2GB alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikinci el bölümünden 1gb 7850 al temiz ekran kartları var 280 civarı hem 7770 ten daha iyi performans alırsın hemde psu filan masrafı çıkmaz 1100mhz deki 7850 yi 400w psu ile sıkıntısız kullanıyorum
  • 600w güç kaynağı + 7870 2gb. Daha üst seviye e.kartları için işlemci darboğaz yaratabilir bence. Olmadı ilerde işlemci + anakart değiştirip CF yaparsın yeterde artar bile..
  • Herkese çok teşekkür ederim.
  • O sistem 1 yıl daha götürür, tabi Ekran Kartı takviyesi yaparak. Sonra Ekran Kartı hariç yeni sistem toplarsınız.

Sapphire 7870 XT + Güç Kaynağı alın sisteme, 1 yıl sonra falan da geri kalan parçaları yeni olarak alırsınız. Hem piyasada güncel ürünler olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

O sistem 1 yıl daha götürür, tabi Ekran Kartı takviyesi yaparak. Sonra Ekran Kartı hariç yeni sistem toplarsınız.

Sapphire 7870 XT + Güç Kaynağı alın sisteme, 1 yıl sonra falan da geri kalan parçaları yeni olarak alırsınız. Hem piyasada güncel ürünler olur.

Bu ekran kartını alırsam kesinlikle güç kaynağını dğeiştirmem gerekir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aysuco

quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

O sistem 1 yıl daha götürür, tabi Ekran Kartı takviyesi yaparak. Sonra Ekran Kartı hariç yeni sistem toplarsınız.

Bu ekran kartını alırsam kesinlikle güç kaynağını dğeiştirmem gerekir mi ?

degistirmen gerekir 7870 175w cekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.