Şimdi Ara

Yeni Nesil oyunları çalıştırabilmek için ekran kartını değiştirsem yeterli olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu yeni çıkan oyunları en düşük ayarlarda bile kasmadan oynayamıyorum. Dota yetiyordu eskiden ama artık sıkıldım oyun oynayamıyorum ekran kartı değiştirsem yeterli olur diye düşünüyordum ama emin olamadım bi yardımcı olursanız

Yeni Nesil oyunları çalıştırabilmek için ekran kartını değiştirsem yeterli olur mu? Yeni Nesil oyunları çalıştırabilmek için ekran kartını değiştirsem yeterli olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StealthAssassin -- 18 Ocak 2014; 22:54:53 >

• en az quad core işlemçi ve 4gb ram
  • quote:

Orijinalden alıntı: awaqado

en az quad core işlemçi ve 4gb ram

şimdi ddr3 ekran kartı alsam son ayarlarda olmasada yarı ayarlarda felan cod mw3 tarzı oyunlar oynayamaz mıyım ?
  • StealthAssassin S kullanıcısına yanıt
    oynarın ama o rsi paylascağına sistemini paylassana windowsun derecelendirmesi ne kadar güvenceli ki insanı yanıltabilir. ekran kartını deiğiştirisen çözümmüş gibi görünebilri ama ilerde yine sıkıntı çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbahmetli

oynarın ama o rsi paylascağına sistemini paylassana windowsun derecelendirmesi ne kadar güvenceli ki insanı yanıltabilir. ekran kartını deiğiştirisen çözümmüş gibi görünebilri ama ilerde yine sıkıntı çıkar.

şöyle bir ekran kartı var wxp de kolaydı ama w7 de tüm özellikler ayrı ayrı yerde hepsini tek tek almak gerek :)
     Yeni Nesil oyunları çalıştırabilmek için ekran kartını değiştirsem yeterli olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StealthAssassin -- 19 Ocak 2014; 0:38:56 >

bu paylasımlı bir ekran kartı ve aşırı paylaşmış :D 1 gb dan 256 kalmıs bu oyun için iş görmez
  • quote:

bu paylasımlı bir ekran kartı ve aşırı paylaşmış :D 1 gb dan 256 kalmıs bu oyun için iş görmez

Bu kartı paylaşımsız yapabiliyormuyuz yoksa çöp mü :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    paylasımlı ekran kartların hepsi çöp bende değişmiyor ve 100 ,le giden bi arabada 10 km ile gitmeye benziyor :D
  • quote:

paylasımlı ekran kartların hepsi çöp bende değişmiyor ve 100 ,le giden bi arabada 10 km ile gitmeye benziyor :D

Ya şimdi ben ekran kartı alırken paylaşımsız olucak falan mı diyicem ?
    bütçeni söyle sana ekran kartı öneriyim.
  • quote:

bütçeni söyle sana ekran kartı öneriyim.

100-150 çok zorlarsam 200

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kartı/asus-gt630-2gd3-gt630-gddr3-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61105 eğer alabilrisan bunu ama biraz daha ucuz olsun dersenhttp://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kartı/asus-gt420-2gd3-gt420-gddr3-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=67790 bunun önerebilirim.

Teşekkür ederim dostum yardımların için biraz düşüneyim çok kararsız kaldım hangisini alsam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.