Şimdi Ara

YENİ NESİL TOYOTA MI MEGANE II SEDAN MI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
4.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: m35ut

bugün önümde olan kazada yaris hem arkadan hem önden darbe aldı. içinden sağ çıkan şöförü gördüm ama o arabadan mucize eseri çıktı.yanı sürat olmamasına rağmen dağıldı araba.bilginize...

dağilan araba güvenli değil yani
    ozaman ncapa mail atalim bosuna 5 yildiz vermis geri alsin ozaman
  • arabanın dağalması ii bişey o yüzden cıkmış adam aracın içinden sınıfında 5 yıldız alan tek araç yaris yumuşak burun kullanılıyo aracta formula 1 de ki gibi arac catır cutur dağılıyo darbeyı emıyo önemli olana araca zarara uğramsı değil önemli olan içinden sağlam cıkarma oranının yüksek olması
  • quote:

Orjinalden alıntı: selim82

arabanın dağalması ii bişey o yüzden cıkmış adam aracın içinden sınıfında 5 yıldız alan tek araç yaris yumuşak burun kullanılıyo aracta formula 1 de ki gibi arac catır cutur dağılıyo darbeyı emıyo önemli olana araca zarara uğramsı değil önemli olan içinden sağlam cıkarma oranının yüksek olması

bilenler bilio bilmeyenler haşat zor kurtuldu der bu isler boyle yaris 3.75 boyuna rağmen 5 yildiz aldi diğer rakipleri clio grande punto bunlar 4 metre araclar..... varmi daha kücüüğğüüü

• quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: cncrd

quote:

Orjinalden alıntı: selim82

su durumda corolla ile megane karsılastırmak komık bariz sekilde cok daha ii bi arac corolla vatandas 90 la giderken 2,6 yakıomus bence yol bilgisayarını bi göstersin servise ayrıca vatandas 80 hp lik hemde dizel araclarla 220 yapıyo oda cok entresan kadran yanılması cok fazla o zaman megane da ben cumartesi corolla mı 10000 bakımına götürdüm 159 ytl verdim doğal olarak sorun cıkmadı sadece sol fren dıskını değiştirdiler kapmpana ile disk arasına taş gırmıs oymus diski onu değiştirdiler para verdim doğal olarak diyorum ama bilmiyorum tabii diğer servisler nasıl ama aracı kotu yılamışlar sikayet var a yazayım :):) zaten bakın şikayet var comda ki toyota şikayetlerine olursunuz gulmekten 1 tane örnek vereyim 0 arac aldım 7 ay sora yenı kasası cıktı diye:) şikayet etmiş adam hahah ahha

Ben sana daha komiğini vereyim Renault şikayetlerinden
    Ben aldıktan sonra kampabya oldu zarara uğradım paramı geri verin

Megane'ın yol bilgisayarında hata yok ben kadran ölçümlerindeki hata payı da % 3 civarında ama 80 bg dizel megane düz yolda 220 yapmaz o ayrı konu
    yakıt tüketimi ise doğrudur ben uygun şartlarda o değerleri görürsün.
    ben dur kalk yapmadığımda 50 km sabit hızla şehiriçinde çoğu zaman 0.7 ile 1.5 arasında değer görüyorum ve doğru değerler.
    En son Antalyaya gittim Denizli Serinhisar korkuteli güzergahından (bilenler yol durumunu bilir virajlı inişli yokuşlu)
    ortalamam 4.1 lt

neye göre olctün 0.7 ve 1.5 i 50 km sabit hizla yol bilg. disinda ?
    ben cesme otobani dönüs klima acik 90 sabit itina ile dondum 3.7 yaktirdim en düsük.. ha soyle birsey var cevre yolunda duz yolda sifirlarsam bende de 2.5 , 1.8 gibi komik rakamlar gözükmekte tamamen hesap hatasi giden mazot ve gidilen mesafeyi düzgün ölcememkten kaynaklaniyor zannedersem...

yol bilgisayarında gözüken değerler(sıfırlamadan)
    yol düz hatta belki çok az rampa aşağı.tabiki bu değerleri sürekli tutturmak imkansız dur kalklar vs.. vs.. (öyle olsa menzilim 3000 km falan olurdu)
    o lafı 90 km hızda 2 lt gibi bir rakam gören arkadaş için söyledim
    Yol bilgisayarı ise doğru bunu depo doldurduğumda görüyorum
    diğer kullanıcılardan da megane yol bilgisayarı hatası görmedim.

ama düz yolda rahatlıkla 100 km de 4 lt nin altına iniyorum rekorum şimdilik 3.6 lt(100 km)
    isteyenlere ispat ederim(tabi ispat içim harcayacağım emeğin karşılığı birşeye bahse grimem lazım)

bu arada yarıi sanırım clio ve corsa yla aynı sınıf değil onlarda 5 yıldız aldı da

• cncrd

cesme otobani donusu klima acik 3.7 gördüm demekki okadar asiri ekonomik değil dci gittiğim yolda 90 km.
  • quote:

cncrd

cesme otobani donusu klima acik 3.7 gördüm demekki okadar asiri ekonomik değil dci gittiğim yolda 90 km.

ama sen sanırım 90 la gitmişşin ben 130 dan düşmedim

sanırım yukarıdaki mesajda eklemeyi unutmuşum
  • evet canlı çıkması problem yok gibi!yada ncap 5 yıldız vermiş evet.hatta yumuşak burunda yapılmış olabilir.ama kaza sıkışık dar yolda ve max 40 km ile giderken oldu düşündürücü nokta burda
  • quote:

quote:

cncrd

allah düsürmesin.....] keske 180 le gitseydin bak 3 lt yakardi boylece....

demek adamlar fabrika verisini yanlis yazmislar 130la test etseler demek daha az yakacakti.. yaziklar olsun o reno muhendislerine

http://www.renault.com.tr/model/techspec_list.asp?modelID=5
    megane 100 hp sedan sehir disi 4.2 fabrika değeri

soyle süzeltsinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 21 Mart 2007; 9:11:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: m35ut

evet canlı çıkması problem yok gibi!yada ncap 5 yıldız vermiş evet.hatta yumuşak burunda yapılmış olabilir.ama kaza sıkışık dar yolda ve max 40 km ile giderken oldu düşündürücü nokta burda

kazanin olus sekli herseyi belirler frensiz 40la carpmak baska birinin sana frensiz carpip sende frensiz ondekine carparsin o baska....

http://www.youtube.com/watch?v=WGrNBxfpXVg

izle bakalim saside oynama varmi yada gögüslük direksiyon ne durumda......

• arkadaşlar yapmayın lütfen megane 2003 yılında çıktı corollada 2007 arada tam 4 sene oldu teknoloji vb şelerde tabi corollanın daha iyi olması zaten gerekir ama benim şuan 2 meganım ikiside dcı motorlu ikisindede problem yaşamadım meganda güzel araba corollada güzel araba iki arabanında kendilerine ait üstünlükleri var fanatiklik yapmayalım lütfen
  • quote:

quote:

quote:

cncrd

demek adamlar fabrika verisini yanlis yazmislar 130la test etseler demek daha az yakacakti.. yaziklar olsun o reno muhendislerine

soyle süzeltsinler

fabrika verisinin hangi şartlarda olduğunu önce bir öğren sonra ahkam kes
    sen fabrika verisi 175 olan araçla 199 yaptım başta sadece bir rakamı var 2 olsa daha fazla yaptığım ortaya çıkacak sözlerini bir hatırla istersen.
    toyota mühendislerine daha da bir yazıklar olsun aracın 200'ün üzerine çıkacağını hesaplayamamışlar ve başa 2 rakamını koymamışlar.
    yoksa unutmuşlarmı? yada senin o hızlara aracı çıkarabileceğini tahmin etmemişler.
    senin aracın fabrika verileri de 4 lt hatırlatayım(3.7 yapmışşsın ya klima açık)
    yoksa hafızan mı zayıfladı

• herkes bu konuda hemfikir toyota yeni kasa çok şahane tavsiye ederim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

cncrd

soyle süzeltsinler

fabrika verisinin hangi şartlarda olduğunu önce bir öğren sonra ahkam kes
    sen fabrika verisi 175 olan araçla 199 yaptım başta sadece bir rakamı var 2 olsa daha fazla yaptığım ortaya çıkacak sözlerini bir hatırla istersen.
    toyota mühendislerine daha da bir yazıklar olsun aracın 200'ün üzerine çıkacağını hesaplayamamışlar ve başa 2 rakamını koymamışlar.
    yoksa unutmuşlarmı? yada senin o hızlara aracı çıkarabileceğini tahmin etmemişler.
    senin aracın fabrika verileri de 4 lt hatırlatayım(3.7 yapmışşsın ya klima açık)
    yoksa hafızan mı zayıfladı

yokuş aşaği her arac max hizinin oldukca üzerine cikar bunu sende biliyorsun kivirmayalim ben cok iyi biliyorum fabrika sartlarni hatta aracta stepne bile olmadan yakit tüketimi ölçtüklerini...

ben orda ne yazdim cesme otoban dönüşü yazdim sende cok iyi biliyorsunki cesme otoban donuşü sürekli yokuş aşağidir.... işine gelmiyor tabiyki yorum yapiyorsun bu sekilde
    sen fab değeri 4.2 olan aracla 130 km hizla 3.6 yakmissin e tebrik ederim acikcasi en azindan ben neyi ne sikilde yaptiğimi sallamadan yaziyorum neyse bosver.....
    doğru unutmus mühendisler benim nekadar manyak olduğumu 2 yle baslayan dijit ekranini koyma geregi duymamislar sorun değil 199 da yeter

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.