Şimdi Ara

YENİ NESİL TOYOTA MI MEGANE II SEDAN MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
4.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DİZEL BİR ARAÇ SATIN ALMAK İSTİYORUM. YENİ NESİL TOYOTA İÇİN BAYİYE GİDİP BAKTIM. ARAÇ GENEL OLARAK HOŞUMA GİTTİ. ARAÇLARDAN ÇOK İYİ ANLAYAN BİRİSİ OLMAMAMA KARŞIN, ÖZELLİKLE GÜVENLİKLE İLGİLİ DONANIMLARI GÜZELDİ. 1.4 DİZEL COMFORT MM 42.150 YTL İDİ.
    ANCAK ÖNCEKİ ARACIM 1998 MODEL RENAULT MEGANE OLMASI NEDENİYLE MEGANE II DİZEL SEDANLAR DA HOŞUMA GİDİYOR. ANCAK MEGANLARIN ŞU ANKİ FİYATLARINI BİLMİYORUM. AYRICA TOYOTA 100 KM.DE 5.1 LT. MAZOT YAKMASINA KARŞIN MEGANLARIN BU ÖZELLİĞİNİ BİLMİYORUM. BU HUSUSTA DENEYİM VE BİLGİ SAHİBİ ARKADAŞLARIMIZ HER İKİ MODELİN TEKNİK MUKAYESESİ KONUSUNDA BENİ BİLGİLENDİRİRSE SEVİNİRİM. TOYOTAYI MI TERCİH ETMELİYİM, MEGANNE'I MI?

• aracı kullananlar daha detaylı bilgi verebilir, ancak ben Corolla diyorum, çünkü yeni kasa avantajı var ve de megane II artık eskidi ve büyük ihtimal seneye kasa değiştirecek, bu da ikinci elde değer kaybı demek.
    ancak eğer alacaksanız biraz daha verip elegant donanım seçeneği almanız, o paraya comfort donanımı az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussa

aracı kullananlar daha detaylı bilgi verebilir, ancak ben Corolla diyorum, çünkü yeni kasa avantajı var ve de megane II artık eskidi ve büyük ihtimal seneye kasa değiştirecek, bu da ikinci elde değer kaybı demek.
    ancak eğer alacaksanız biraz daha verip elegant donanım seçeneği almanız, o paraya comfort donanımı az.
    Bi önceki kasa toyota kullanıyorum. megane II de kullandım. Tabiki Toyota diyorum. Hele de yeni nesil toyotalardan ise hala ne düşünüyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: chileeek

Bi önceki kasa toyota kullanıyorum. megane II de kullandım. Tabiki Toyota diyorum. Hele de yeni nesil toyotalardan ise hala ne düşünüyorsunuz

Alıntıları Göster
    BENİM DE ŞİMDİLİK FAVORİM TOYOTA. ANCAK MEGANLARIN İÇERİSİ GENİŞ DIŞ GÖRÜNÜMÜ DE ÇOK ŞIK TOYOTANIN İÇERİSİ BİRAZ DAR GİBİ GELDİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: indiana2

BENİM DE ŞİMDİLİK FAVORİM TOYOTA. ANCAK MEGANLARIN İÇERİSİ GENİŞ DIŞ GÖRÜNÜMÜ DE ÇOK ŞIK TOYOTANIN İÇERİSİ BİRAZ DAR GİBİ GELDİ.

Alıntıları Göster
    bir kere mm, yani otomatik diyorsanız zaten meganda o seçenek yok. eski kasa mm kullanıyorum ve şiddetle tavsiye edebilirim size. yakıt ekonomisi mükemmel. vites geçişleri iyi. tamamı şehir içi 100km de 7 litre tüketim var.

bence tek sorun fiyatı şu anda. yeni kasa olduğu için yüksek biraz ama bütün markalar yeni kasayı çıkarınca fiyatıda yükselir. bu arada arabaya güvenlik açısından yaklaşmanız bence çok iyi. öyle düşünüyorsanız vsc li modelini alın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bayram1599

bir kere mm, yani otomatik diyorsanız zaten meganda o seçenek yok. eski kasa mm kullanıyorum ve şiddetle tavsiye edebilirim size. yakıt ekonomisi mükemmel. vites geçişleri iyi. tamamı şehir içi 100km de 7 litre tüketim var.

bence tek sorun fiyatı şu anda. yeni kasa olduğu için yüksek biraz ama bütün markalar yeni kasayı çıkarınca fiyatıda yükselir. bu arada arabaya güvenlik açısından yaklaşmanız bence çok iyi. öyle düşünüyorsanız vsc li modelini alın derim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bayram1599

MM MODELERDE BENZİN TÜKETİMİ 7 LİTRE Mİ? KATOLOGLARDA 5 LT. GİBİ YAZIYORDU. BU FARK MM İLE DÜZ VİTES FARKINDAN MI KAYNAKLANIYOR. BİR DE VSC NEDİR AÇIKLAR MISINIZ? MEGANLARDA MM YOK. O AÇIDAN MEGANNE-TOYOTA MUKAYESESİNİ DÜZ VİTES MODELLER İÇİN İSTEMİŞTİM. SELAMLAR

• quote:

Orijinalden alıntı: indiana2

quote:

Orjinalden alıntı: bayram1599

MM MODELERDE BENZİN TÜKETİMİ 7 LİTRE Mİ? KATOLOGLARDA 5 LT. GİBİ YAZIYORDU. BU FARK MM İLE DÜZ VİTES FARKINDAN MI KAYNAKLANIYOR. BİR DE VSC NEDİR AÇIKLAR MISINIZ? MEGANLARDA MM YOK. O AÇIDAN MEGANNE-TOYOTA MUKAYESESİNİ DÜZ VİTES MODELLER İÇİN İSTEMİŞTİM. SELAMLAR

Alıntıları Göster
    bu benim aldığım 3. sıfır araç. corolla dizel sedan mm. dolayısıyla benim söylediğim dizel yakıt tüketimi. bu güne kadarki tecrübelerimde şunu farkettim. katoloklarda yazan tüketime 2 - 3 litre ilave edeceksin. ama corolla biraz şaşırttı beni. katologdaki değerden 1- 1,5 litre fazla yakıyor.

bu arada vsc diğer arçlarda esp olarak geçen araç denge kontrol sisteminin toyotadaki karşılığıdır. çok önemli bir güvenlik donanımı bence.virajlarda savrulmayı engelliyor. benim aldığım kasada bu seçenek yoktu maalesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayram1599

bu benim aldığım 3. sıfır araç. corolla dizel sedan mm. dolayısıyla benim söylediğim dizel yakıt tüketimi. bu güne kadarki tecrübelerimde şunu farkettim. katoloklarda yazan tüketime 2 - 3 litre ilave edeceksin. ama corolla biraz şaşırttı beni. katologdaki değerden 1- 1,5 litre fazla yakıyor.

bu arada vsc diğer arçlarda esp olarak geçen araç denge kontrol sisteminin toyotadaki karşılığıdır. çok önemli bir güvenlik donanımı bence.virajlarda savrulmayı engelliyor. benim aldığım kasada bu seçenek yoktu maalesef.

Alıntıları Göster
    MEGANE İLE KARŞILAŞTIRIYORSAN KESİNLİKLE YENİ COROLLA DERİM

• quote:

Orijinalden alıntı: Riazor Blues

Alıntıları Göster
    corollayı megane yanında tek geçerim.özellikle dizelde corolla gayet sessiz bir araba üretmiş ayrıca megane lardada ses az fakat corolla kadar değil.ve reno megane kısaca sorun yumagı gibi japonlardan çok şey ögrenmeleri lazım bence.hem bide fransızlardan nefret ediyorum zaten bide ondan corolla diyorum...saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Riazor Blues

Alıntıları Göster
    kesinlikle toyota derim herşeyden önce sorunsuz bir araç ve güvenlik baya iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasyas

kesinlikle toyota derim herşeyden önce sorunsuz bir araç ve güvenlik baya iyi

Alıntıları Göster
    corolla bencede.yeni bir araç ve toyota kalitesi
  • Aman derim ! Megan II problemden başka birşey değil. Şikayetvar.com adresinde reno şikayetlerini oku anlarsın. Bol vakit ayırman lazım çünki şikayet çok. Japonun kötüsü yok sen Corolla'dan şaşma derim
    Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: step-team

Aman derim ! Megan II problemden başka birşey değil. Şikayetvar.com adresinde reno şikayetlerini oku anlarsın. Bol vakit ayırman lazım çünki şikayet çok. Japonun kötüsü yok sen Corolla'dan şaşma derim
    Saygılar
    iki akrabamda da yeni megane var.ikisinde de hiç bir problem yok.araçların bir tanesi 70.000 km de diğeri 30.000 lerde.yani sorunlu bir araç olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTBA_36R

iki akrabamda da yeni megane var.ikisinde de hiç bir problem yok.araçların bir tanesi 70.000 km de diğeri 30.000 lerde.yani sorunlu bir araç olduğunu düşünmüyorum.

Alıntıları Göster
    Çok şanslısın demek ,o kadarşikayet varki.Umarım hiç sorun yaşamazsın
    quote:

Orjinalden alıntı: LTBA_36R

• quote:

Orijinalden alıntı: step-team

Çok şanslısın demek ,o kadarşikayet varki.Umarım hiç sorun yaşamazsın
    quote:

Orjinalden alıntı: LTBA_36R

Alıntıları Göster
    Markalar içinde en az sorun çıkaran daha doğrusu sorunsuz olarak çalışan toyota'dır. Kesinlikle corolla diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: shadow35

Markalar içinde en az sorun çıkaran daha doğrusu sorunsuz olarak çalışan toyota'dır. Kesinlikle corolla diyorum

Alıntıları Göster
    tabiki corolla çok daha sorunsuz bir araç ama çevremdeki renaultlardan bir sorun duymadım sadece onu demek istedim.belkide onların şansıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTBA_36R

tabiki corolla çok daha sorunsuz bir araç ama çevremdeki renaultlardan bir sorun duymadım sadece onu demek istedim.belkide onların şansıdır.

Alıntıları Göster
    Ben Toyota derim. Ama tarafım çünkü Megane II mi sorunlardan yıldığım için sattım. Sorunsuz kullananlar da vardır tabi ki. Tercih senin...
  • Renault megane sedan fiyat listesi:
    Authentique 1.5 dCi 80 bg 38,040 ytl

Expression 1.5 dCi 80 bg 39,780 ytl
    Expression 1.5 dCi 80 bg 41,860 ytl

Expression 1.5 dCi 100 bg Baz 41,500 ytl
    Expression 1.5 dCi 100 bg Konfor Paketi 43,580 ytl

Kendi görüşüme gelince...
    Bildiğin gibi corolla D-4D dizel 90Bg
    Aracı yaklaşık 20 km kullandım hatta 185km/saate kadar da çıktım daha fazla da basmadım...
    Süratle fazla rüzgar sesini almaması motoruna göre kaçışı donanımı güvenliği vs herşeyi ile bence yeni nesil corolla boşver megane'ı...
    Ama bence acele etme biraz bekle çünkü henüz araba yeni çıktı fiyatlar ileride biraz daha güzelleşecektir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: melankolik23

Renault megane sedan fiyat listesi:
    Authentique 1.5 dCi 80 bg 38,040 ytl

Expression 1.5 dCi 80 bg 39,780 ytl
    Expression 1.5 dCi 80 bg 41,860 ytl

Expression 1.5 dCi 100 bg Baz 41,500 ytl
    Expression 1.5 dCi 100 bg Konfor Paketi 43,580 ytl

Kendi görüşüme gelince...
    Bildiğin gibi corolla D-4D dizel 90Bg
    Aracı yaklaşık 20 km kullandım hatta 185km/saate kadar da çıktım daha fazla da basmadım...
    Süratle fazla rüzgar sesini almaması motoruna göre kaçışı donanımı güvenliği vs herşeyi ile bence yeni nesil corolla boşver megane'ı...
    Ama bence acele etme biraz bekle çünkü henüz araba yeni çıktı fiyatlar ileride biraz daha güzelleşecektir....
    Bence 1 ay kadar falan bekleyin kampanya falan olursa sonra üzülmeyin.Sorunun cevabı ise kesinlikle corolla.Zaten 1 sene sonra muhtemelen megane kasa değiştirecek.Bu sizin açınızdan hiç iyi olmaz.Yalnız dizel ve full donanım corollayı almanızı öneririm.Çünkü diğerlerindeki donanım eksiklikleri sonradan keşke onu alsaydım dedirtebilirAma corollayada 46 bin ytl verilmez orasıda ayrı mesele

• quote:

Orijinalden alıntı: FletneR_

Bence 1 ay kadar falan bekleyin kampanya falan olursa sonra üzülmeyin.Sorunun cevabı ise kesinlikle corolla.Zaten 1 sene sonra muhtemelen megane kasa değiştirecek.Bu sizin açınızdan hiç iyi olmaz.Yalnız dizel ve full donanım corollayı almanızı öneririm.Çünkü diğerlerindeki donanım eksiklikleri sonradan keşke onu alsaydım dedirtebilirAma corollayada 46 bin ytl verilmez orasıda ayrı mesele

Alıntıları Göster
    meganın 2009 ları yeni kasa megane 3 olarak çıkacak yani en fazla 16 ay sonra megane 3 yollarda olacak.makyajlandıktan sonraki hali benim hiç hoşuma gitmiyor.corolla c sınıfının en sorunsuz arabasıydı eski kasada ama yeni kasa ne olur belli değil.bi 6 ay bekleyip alanlar memnun kalırsa düşünmek en mantıklısı.fiyatıda çok yüksek şu an.eski kasasını kaldıysa bayilerde çok uygun verirler.hem kendinide kanıtladı o kasa.sınıfının en sorunsuzu corolladır.en basitinden triger kayışı yok arabanın bu sınıfta bir tek corollada bu böyle.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.