|
Yeni nesil Xbox ufukta göründü: Konsol ve PC birleşiyor mu?

-
-
Pc ile konsolun birleşmesinin anlamı yok. Pc her anlamda konsoldan önde. Xbox devri yavaşça azalarak bitecek gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
itx anakartlarla birlikte 10-12 litre hacimlerde neredeyse xbox series x e yakın kompakt, tarz ve sessiz bilgisayarlar toplanabiliyor. ben de heves ediyordum ama anakart (x870-e) ve 360 lık elite capellix radyatör ve standart atx psu satıp yeni almam lazım. ve alınması gereken sadece itx anakart 20.000 lirayı geçiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 11 Mart 2025; 13:44:22 >
-
Xbox el konsolu full sürüm bir Windows ile gelen bir cihaz olursa hiçbir albenisi kalmaz. Piyasada aynı işi yapan onlarca cihaz var. El konsolunun albenisi; optimize edilmiş bir işletim sistemi, uzun pil süresi ve insanların ayarlarla/performansıyla uğraşmayacağı optimize edilmiş oyunları olabilir ancak. Diğer taraftan Microsoft'un el konsollarına yönelik bir işletim sistemi çıkaracağı da konuşuluyordu. Göreceğiz...
Bir de bu ne demek yahu:quote:
TV ile uyumlu bir PC gibi çalışacağı
-
Yani doğan görünümlü şahin geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PlayStation her zaman kral olarak kalacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan2001 -- 11 Mart 2025; 16:25:44 > -
20 yıl sonra kendin bile gülersin bu cümleye , bakalım ne olacak 10 yıl sonrasını bile merak ediyorum!
Konsolun PC'ye kıyasla fiyat avantajı var, bir de derdi tasası yok. O yüzden tercih edilmeye eder gibi.
hintli microsoftu batıracak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben zamanında toplamıştım mini itx parçalar kuculdukce fiyatlar tam tersi X3 X4 katlanıyor
Nintendo Switch gibi bir şey yapacaklar heralde, yine de mantıksız geliyor bana da
-
Evet hal böyle olunca xbox halen fiyatı uygun kalıyor
-
Buda moda oldu artık herhalde son bir kaç yıldır önüne gelen xbox bitecek xbox bitecek diyor sonuç sıfır boş konuşmayın be kardeş xbox zaten windows altyapılıydı şimdi iyice pc gibi olması daha iyiken sanki kötü bir şey yapıyormuş gibi konuşmuşunuz gerçekten konuşmak için konuşuyorsunuz pcye benzemesi demek direk windows 11 pro ile gelwcek değil pc oyunlarının çoğunu çalıştırarak pc için güzel bir alternatif olacak demek adam akıllı pc ler opmuş 100 bin lira yeni xbox max 50 bin olur daha ne istiyorsunuz ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yyooookkk -- 11 Mart 2025; 22:59:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanka 10 yaşındamısın kral kalacak ne playstation şu an bile yaptığı saçma hamleler yüzünde kendini tehlikeye atıyor siz kral kalacak diyorsunuz komiksinzi internette biraz araştırın çoğu teknoloji youtuberı artık playstation dan xboxa geçiyor ki microsoft adam gibi xboxa destek çıksa playstation xboxa rakip bile olamaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yyooookkk -- 11 Mart 2025; 23:6:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayatımda ilk defa konsol alacağım gibi. x one series x'in devamı olan cihaz olacak.
En Beğenilen Yanıtlar

20 yıl sonra kendin bile gülersin bu cümleye , bakalım ne olacak 10 yıl sonrasını bile merak ediyorum!
|
Xbox el konsolu full sürüm bir Windows ile gelen bir cihaz olursa hiçbir albenisi kalmaz. Piyasada aynı işi yapan onlarca cihaz var. El konsolunun albenisi; optimize edilmiş bir işletim sistemi, uzun pil süresi ve insanların ayarlarla/performansıyla uğraşmayacağı optimize edilmiş oyunları olabilir ancak. Diğer taraftan Microsoft'un el konsollarına yönelik bir işletim sistemi çıkaracağı da konuşuluyordu. Göreceğiz...
Bir de bu ne demek yahu:
|
Pc ile konsolun birleşmesinin anlamı yok. Pc her anlamda konsoldan önde. Xbox devri yavaşça azalarak bitecek gibi
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X