Şimdi Ara

YENİ NİSSAN QASHQAİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dün Nissan Bayisinde Yeni NİSSAN QASHQAİ 1.2 benzinli motor aracını test ettim.
    Eğer merak eden varsa hemen söyleyeyim : 1.2 motor o aracı çeker mi? diye soranlara gönül rahatlığıya ÇEKMEZ diyebilirim. Çekmez derken ancak şöyle çeker: devamlı düz yolda giderseniz veya devamlı yokuş aşağı giderseniz çeker. Ama eğer rampa çıkıyorsanız - ki dün benim test aracını kullandığım güzergah tamamen bir rampaydı- kesinlikle çok sabırlı olmanız lazım. Hız kadranının nasıl ağır ağır yükseldiğini görünce arabadan soğudum resmen. Sürekli sağ şeridi kullanmak zorundasınız. Aman önüme ağır giden bir tır çıktı, otobüs çıktı gazı bir kökleyim de geçim şunu diye bir düşünceye kapılıp gaza yüklenmeyin sakın zira şimdiki otobüs ve tırlar eminim bundan daha hızlı bir ivmelenme yaratır (Yokuş yukarı). Bunun dışında hiç mi iyi yanı yok. Tabiki var. Özellikle çok sessiz bir motor. Araç güven veriyor ve malzeme kalitesi iyi durumda. Bir kere eskisine göre çağ atlamış. Özellikle bozuk yollara girdim test içerisinde ama büyük ebatlı lastiklere rağmen içeriye aldığı ses tahminimden daha fazla. Toparlayacak olursam; eğer bir crossover tercih edecekseniz ve öyle 0-100 arası hızlanma veya ara hızlanma beklentiniz yoksa iyi bir tercih olabilir. Yorumlarım sadece 1.2 benzinli motor içindir . Dizel motorunu henüz test etme fırsatım olmadı.

• vah vah adamlar demek senin müthiş ve usta kullanıcı(!) görüşlerini almadan, hiç bir test yapmadan. bu motoru bu araca takmışlar hey yazık..!
  • aliemircelik A kullanıcısına yanıt
    İyi günler. 1.2 115 beygirlik turbo beslemeli motorun o aracı çekmemesi, olsa olsa sizin beceriksizliğinizdir. Motor hacmine değil de motorun teknolojisine odaklanmaya çalışın.
  • aliemircelik A kullanıcısına yanıt
    Dizel motorunu henüz test etme fırsatım olmadı.

Aman sakın etme, bize bu iyiliği etmesen çok memnun kalırız. Gölge etme, başka İhsan istemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vites kucultmeyi bilmiyorsunuz anlasilan...

Ben 77hp/115nm'lik aracimi yeterli buluyorken bu arabaya nasil CEKMEZ demissiniz hayret... Kaldi ki 1.5 dizelden daha iyi bir performans verecegini dusunuyorum
  • Sizi gidi otomomobil uzmanları. Denedinizmi ki ahkam kesiyorsununuz. Buyurun deneyin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemircelik

Sizi gidi otomomobil uzmanları. Denedinizmi ki ahkam kesiyorsununuz. Buyurun deneyin .

evet denedim,hem benzinlisini hemde dizelini. senin yaşadığın durumuda benzinlide yaşamadım ve çoğuda yaşamamış. ayrıca senin gibi konu açıp ve cahilce araç karalama kampanyası yapmak en başından ayıptır.umarım bu konuyu görür möderatörler ve konuyu kaldırır senin gibilere prim vermemek lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Skoda Fabia
    18 yıl önce açıldı
    Yeni Renault Captur
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.6 Juke CVT şanzımanıyla yokuşta can çekişiyor.

1.2 turbo beslemeli araçtan daha iyi tepkiler bekliyorum, test etmem lazım, ama gerçekten kötüyse yazık olmuş.

Şİmdi 75bg lik araç kullanana tabii ki normal gelebilir ama aracında belli performansa alışmış birine yeterli gelmeyecektir.

QQ gibi bir araç manuel alınmaz. CVT ise yanlış tercih keşke çift kavramalı şanzıman olsaydı.

CVT ancak performanslı bir araçta keyifli olabiliyor.

115BG lik bir araçta ne kadar keyifli olur? Ben de merak ediyorum.
  • Bakın arkadaşlar, aracın performansını neden sadece beygir gücü ile değerlendiriyorsunuz. Benim aracım 2008 focus 1.6 tdci . Bildiğiniz üzere 109 hp lik bir araç ve torku 240nm. Ben daha öncede i30'u test etmiştim. Dizel olanı. Araç 132 hp tork 260 nm. Emin olun focusun hızlanması ve performansı ondan daha iyi. Önemli olan arabaya beygiri koymak değil onu yola aktarabilmek. fullflower 1977 bak dediğin gibi burda moderatörler var, onlar senden daha iyi görür emin ol. Burası bir forum sitesi ve herkes yorum yapmakta özgür. Ayrıca ben neden nissanı karalamak için yorum yazayım. Sadece görüşlerimi paylaşmak istedim hepsi bu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.