Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu- (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
186.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah arayıp 4x4leri getirmeyi düşünmüyor nissan Türkiye dedi bayi akşama doğru özür dileriz kasımda gelecekmiş dedi yıl sonu olduğu için indirimde olur dedi. Bakalım 3 ay bekleyecekmiyiz.
  • benim araç ne zaman geleceği belli değil

tahmin olarak ağustos..

araya bayram da giriyor..
  • xtrail in rakibi captiva idi..

oda satılmıyor artık..

fakat satılsa fiyatı ne olurdu acaba ?

bizimkiler 125 bin

2. el captivalar 90 felan az kullanılmış..

2.000 motor

bu taraftan bakıncada

xtrail ucuz değil gibi..
  • Ben cok dusundum captivayi. Bir kisi ben memnunum al demedi, herkes yakitindan vergisinden sikayetci idi. D sinifi suv da xtrail 1.6dci 130bg motoruyla crossoverlarin ustune yerlesti. Crv sportage ic hacmiyle, captiva motoruyla rakip olamaz

Dersiniz ki q5 var x3 var onlara sozum yok, onlarda xtraili dover :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yenersonmez kullanıcısına yanıt
    tespitiniz yerinde olmuş yener bey, şu anda xt nin her ne kadar bazı özelliklerini eleştirsek te bana göre de tercih edilebilirlikte birinci durumda
  • arkadaşlar aracın tesliminde gecikme yaşayan oldu mu? veya ödemeyi yaptıktan sonra trafik işlemleri ne kadar sürdü, teslim alan arkadaşlar bilgi paylaşırsa sevinirim.
    X3 e sadece sunroof eklediginizde pazarlık edilmiş haliyle fiyatı 161bin liraya çıkıyor. Kalan donanımı bildiğiniz çıplak türkiye paketi. Sanzumanina diyecek yok fakat unutulmamalı ki araç benzinin motora sahip. Bu da kilometrede ciddi bir yakıt sarfiyatina sebep oluyor. Son olarak BMW markasından uzak kalmak için bir sebep daha saymak gerekirse oda aşırı pahalı servis ücretidir. Yani X trail'in Honda CRV dışında karşısında bir rakip kalmıyor.

• captiva sadece 2000 motoruna göre ucuz..

xtrail 1.6 motorla daha pahalı

yoksa captiva mı xtrail mi

kesinlikle xtrail
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdembakan

X3 e sadece sunroof eklediginizde pazarlık edilmiş haliyle fiyatı 161bin liraya çıkıyor. Kalan donanımı bildiğiniz çıplak türkiye paketi. Sanzumanina diyecek yok fakat unutulmamalı ki araç benzinin motora sahip. Bu da kilometrede ciddi bir yakıt sarfiyatina sebep oluyor. Son olarak BMW markasından uzak kalmak için bir sebep daha saymak gerekirse oda aşırı pahalı servis ücretidir. Yani X trail'in Honda CRV dışında karşısında bir rakip kalmıyor.

Bmw servis ücretleri sandığınız kadar pahalı değil. 2013 model 3.20 ied için 1. yıl 12000 km bakımı için 330 tl ödedim 2. yıl bakımıda 700 tl civarı oluyor. Qasqai forumunda 1. bakıma 600 tl civarı ödendiğini okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44mami44

quote:

Bmw servis ücretleri sandığınız kadar pahalı değil. 2013 model 3.20 ied için 1. yıl 12000 km bakımı için 330 tl ödedim 2. yıl bakımıda 700 tl civarı oluyor. Qasqai forumunda 1. bakıma 600 tl civarı ödendiğini okudum.

330 euro olmasın ödediğiniz? Benim de BMW'm var keşke dediğiniz ücretleri ödesek.

• 120-130bin seviyesinde x-trail düşünenler bence mutlaka Mazda CX-5'i de incelemeli. 2.0 olmasına rağmen düşük benzin tüketimi,sürüş dinamikleri ve üzerine 4x4 olması kiminin tercihini değiştirebilir.
  • Bu aksam reno jipi (adini hatirlayamadim) 1250 lira vergi odedim mideme oturdu diyince ben de 429 lira odedim deyince 2.0 ın farkini orada anladim.

Mazca cx5 tipi ici hos ola ilir ama benim gibi alip 10 sene binenlere vergi yedek parca ikinciel gibi sebeplerle uygun alternatif degil maalesef :(

Yener bey, xt 1.6 4x2 ile 1.6 4x4 vergisi aynı mıdır? yani motorlara aynı fakat 4x4 olmasının vergi üzerinde etkisi varmıdır. ayrıca nissan satış görevlisi xt lerin hem 4.2 hemde 4x4 için seferberlik kaydı olduğu bilgisini verdi. ben ısrarla sadece 4x4 olanların böyle bir kaydı olur dedim ama baya emin bir şekilde xt lerin tamamın seferberlik kaydı ile satıldığını tekrarladı. gerçi çok önemli değil ama ahlla göstermeye öyle bir durumda herkes tüm imkanlarını seferber edecektir. ancak gereksiz çağrı, yoklama teferruatlarla uğraşmak istemeyenler için bu detayın bilinmesi önemli. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşılmasını rica ederim.
  • Arabayı bugün teslim aldım en kisa surede foto ekleyeceğim. 1.6 Motor konusunda endişesi olanlara diyeceğim tek şey var, hayvani bir şekilde gidiyor. Klima açık olması zerre kadar etkilemiyor. Detayları zamanla paylaşacağım.

• mevzu M kullanıcısına yanıt
    Aracım 4x2 ruhsatta seferberlik yok. Bilginize

• quote:

Aracım 4x2 ruhsatta seferberlik yok. Bilginize

iyi günlerde kullanın

ruhsatta otomobilmi geçiyor

mtv si ne kadar 6 aylık

sizi yakalamışken

hemen seferberlik dediler kafaları karıştırdılar

ilk elden bilgi alalım

tşk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetkirsoy -- 25 Temmuz 2014; 0:07:58 >
  • bu tarz şeyleri sormak aklıma gelmemişti..

4 x 2 araçlar

otomobil diye geçmiyormu ?
  • Ruhsatta otomobil diye geçiyor ama bayinin kestiği faturada arazi taşıtı diye yazıyor. Ayrıca mtv si tüm 1.6 motorlu otomobiller ile aynı. Allah dileyen herkese daha iyilerini hayırlısıyla nasip etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdembakan -- 25 Temmuz 2014; 0:46:54 >
  • erdembakan E kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun.. iyi günlerde kullanın.. ancak aracı alan arkadaşlar formu terketmesin lütfen. kullanırken karşılaşılan sorunlara hızlı çözüm üretmekte forumda yapılan paylaşımların büyük katkısı var malumunu. birde merak ediyorum satışlarda qq satışlarını yakalayabilecek mi diye.
  • Ben de aracı bugün teslim aldım, bendeki ilk izlenimler olumlu, ilerleyen günlerde detayları paylaşmaya çalışacağım.

Şu MTV konusunda da
    intvd.gib.gov.tr
    GİB İnternet Vergi Dairesi
    https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_HSP_MTV
    adresinden bakılabilir, çok kafa karıştıracak bir durum yok. arazi taşıtı da olsa otomobil de olsa, 4x2 veya 4x4 'de olsa vergisi aynı.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.