Şimdi Ara

yeni NİSSAN X-TRAİL 2014 - paylaşım platformu- (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.637
Cevap
56
Favori
186.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     yeni  NİSSAN X-TRAİL 2014          - paylaşım platformu- yeni  NİSSAN X-TRAİL 2014          - paylaşım platformu-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eric cartman kullanıcısına yanıt
    Bu işlemler için ne kadar ödediniz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdembakan -- 27 Temmuz 2014; 20:24:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman

Bunlarda benim aracin resimleri
     yeni  NİSSAN X-TRAİL 2014          - paylaşım platformu- yeni  NİSSAN X-TRAİL 2014          - paylaşım platformu-

Maşallah çok güzel duruyor. Allah kaza bela vermesin.

• mtutun M kullanıcısına yanıt
    Mustafa bey, Subaru dünyasında yer bulamadık kendimize 😀 Nissan camiasına giriş yapalım dedik. Epeydir takip ediyorum X-trail'i, henüz görmek kısmet olmadı ama bir test sürüsü planlıyorum. Siz nasılsınız? Yeni bir C kasa aldınız galiba. Hayırlı olsun herhalde yeni kasadır. Memnun musunuz? Selamlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eric cartman

Bunlarda benim aracin resimleri

Renk çok güzel olmuş, hayırlı uğurlu olsun. ☺

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: remziadnan

Mustafa bey, Subaru dünyasında yer bulamadık kendimize 😀 Nissan camiasına giriş yapalım dedik. Epeydir takip ediyorum X-trail'i, henüz görmek kısmet olmadı ama bir test sürüsü planlıyorum. Siz nasılsınız? Yeni bir C kasa aldınız galiba. Hayırlı olsun herhalde yeni kasadır. Memnun musunuz? Selamlar

Selamlar Remzi Hocam. Benim sedan Mercedes olarak hayran olduğum tek kasa son makyajlı E serisi. Her ne kadar hem eski hem yeni C sedan güzel otomobiller olsa da, kişisel beğenim bu yönde. Özetle aldığım araç C180 Coupe kırmızı. Beyaz olmayıp, 2 kapı da eksik olunca kalabalıktan biraz farklı olduk...

Bu arada X-Trail OK ama önden çekişli araçla yaylada keyif olur mu? Ve bu fiyatı verdikten sonra 240 bg turbo Forester sıfır alırsınız, cebinize de para kalır. Üstelik BMW'den de daha performanslı olur, nasılsa az km yapacak sizde...

• Iyi dilekleriniz icin tesekkurler, yukarida yazmis oldugum islemleri nissan bayiinde 1350 tl ye yaptirdim.

• Boya koruma
    Tam boy kaput filmi
    Motor koruma (nasıl bir koruma onu da anlamadim)
    Komple yalıtım
    Ön yan camlara arka camlarla aynı karartmalı film, arka cam, arka yan camlar, sunroof güvenlik filmi
    Deri koruma
    Zemin döşeme koruması
    On konsol, torpido vs korumasi
    Bir de ön cama bir uygulama yapmışlar yağmur suyu için onu da dün farkettim.
    Tüm bunlara 2000 lira aldılar. Galiba biraz fazla aldılar.

• X trail e kafayı o kadar yorduk ki bu güzel günün manasını unutur olduk. Ramazan Bayram-ı Şerif mübarek olsun. kazasız belasız huzur dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle.

• Alan arkadaşlara kazanız belasız sürüşler dilerim. Sık sık yorumlarınızı yazarsanız iyi olur özellikle yakıt tüketimini. Bu arada ssangyong rexton 4x4 modelini denedim gerçekten hoştu çok sessiz ön cam solar ve ses yalıtımını idi ve araç çok büyük Nisan küçük kaldı yanında 4x4 nissanla aynı fiyatta. Herkese iyi bayramlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komkarbey -- 28 Temmuz 2014; 13:42:20 >
  • komkarbey K kullanıcısına yanıt
    Sanyong a bulasmayin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdembakan

Erdembey daha önce kullandınız mı Yada tanıdıklarda varmıydı kullanan yanlış anlamayın ama merak ettim saygsongu

• quote:

Orijinalden alıntı: komkarbey

quote:

Erdembey daha önce kullandınız mı Yada tanıdıklarda varmıydı kullanan yanlış anlamayın ama merak ettim saygsongu

Kullandım tabi. Hatta ciddi ciddi almayi bile düşündüm ama düşündükçe bunun çok yanlış bir tercih olduğuna karar verdim. Satış temsilcileri dikkat ederseniz arabayı satmak için var gücüyle çalışıyorlar. Yok efendim biz Mercedes e karoser veriyoruz, onlar da bize sanzumani veriyorlar vs. Vs.
    Mecbur kalırsaniz ki Allah göstermesin elinizde kalır satamazsiniz. Ayrıca da x trail in çekişi bariz bir şekilde daha iyi. Son olarak araçta ki 4*4 çekiş sistemi yanlış hatırlamıyorsam biraz sıkıntılıydı.

• Teşekkür ederim dostum. Nissan Kasım ayı diyor oda kesin değil.

• quote:

Boya koruma
    Tam boy kaput filmi
    Komple yalıtım
    Ön yan camlara arka camlarla aynı karartmalı film, arka cam, arka yan camlar, sunroof güvenlik filmi
    Deri koruma
    Zemin döşeme koruması

Değil hocam, o dediklerinizi mercedes te 3000 tl ye yaparlar

• quote:

Orijinalden alıntı: rahmi2253

quote:

Boya koruma
    Tam boy kaput filmi
    Komple yalıtım
    Deri koruma
    Zemin döşeme koruması

Değil hocam, o dediklerinizi mercedes te 3000 tl ye yaparlar

Ben çok yakın işlemleri 1.200 TL'sına yaptırdım Mercedes bayisinde. Sadece kaput filmi eksik, ancak tüm camlara film var...

• mtutun M kullanıcısına yanıt
    Faturada sadece kaput filmine 700 lira yazmışlar.

• quote:

Faturada sadece kaput filmine 700 lira yazmışlar.

Hollywood filmidir belki, o yüzden pahalıdır! Sonuçta o filmin maliyeti belli ama piyasa serbest, müşterinin gönül rızasıyla vermeyi kabul ettiği fiyat malın gerçek fiyatıdır... Yeni Mercedes otomobilim için bayi bu işlemleri yapmaya talip oldu. Ben her zaman çalıştığım Sonax bayisinde yaptıracağımı söyledim. Kampanyadan 1.200 TL dediler, ben de yaptırdım. Uygulamalar 3M malzemeleri ile yapıldı, kaliteden çok memnun kaldım.

Yaptırdıktan sonra bence üzerine düşünmek çok gereksiz. Keyfini çıkarın, hayırlı olsun.

• erdembakan E kullanıcısına yanıt
    kesinlikle haklısınız erdem bey, size de ve forumu takip eden tüm arkadaşlara hayırlı bayramlar .
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.